ANDA SEDANG MEMBACA

25

Gua Tau La Kelab Gua Tak Glamer Tapi....

Obefiend Weiland Sabtu, Oktober 16, 2010 , ,
Takkan la semua pun nak letak United sial

Gua tau tau kelab gua tak glamer. Player-player paling star team gua hanyalah Bobby Zamorra-no dan Clint "bini gua swimsuit model dowh" Dempsey. Tapi takkanlah sampai boleh nama kelab pun boleh silap? Sejak bila ada kelab Fulham United dalam EPL? Setau gua nama gelab gua Fulham F.C. Fulham United ialah team dari liga Australia! Damn!




25 Ulasan:

Holden Caulfield berkata...

nko pun dah lama tak tulis review fulham.kahkahkah!

ijan berkata...

adeh x fes lak...
ob org mood lyn piala mlysia skung...
hahaha

hellghast berkata...

hahaha!!! aku klik kat info still ade lagi...diaorg tak sabo2 nak Man Lu main hahaha!!!
lu memang mata helang obe!!!

top_ace7 berkata...

bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. lepas ni arsenal united mungkin? LOLZ.

mietxer berkata...

hadoiii...kah3...

talkIZcheap! berkata...

sial la Estro... asal kuat skit je, letak United, asal kuat sikit je letak United...

What next? Tottenham United? Arsenal United? Chelsea United?? :P

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

seseorang kene update ni..

evra masuk west brom..maincheatster draw ngan west broom2 ni wahaha

ron97 berkata...

united we stand divided we fall

biz berkata...

Fucking United seri..............
amek ko EASY team..KAHKAHKAHAHAHAHHHHHHH
good job WEST BROM..................

xeroxing09 berkata...

serius fail

saudagar gaRAM.. berkata...

fulham united kalah dgn spurs kan?
kan kan kan??

gua nak buka fulham dgn spurs..mamak tak bagi..
maybe takut peminat west brom marah kot..
maunya tak..seri dgn m.u

hahahaaaa....
tabik m.u.
tabik van der sar..

Jarr berkata...

"asal kuat letak united"

start arini gua panggil West Brom United plak..

tapi bab club kesayangan Obe, mmg jahanam la astro..kah kah kah..

talkIZcheap! berkata...

jarr: kah kah kah :DD

Newcastle United apa citer weyh? Kuat jugak tu...

adoi... cuma Fulham yg still unbeaten, kan?? :P

Jarr berkata...

apa ada pada unbeaten kalau kaki tendang pengkor...striker mental disorder...keeper blunderer wonderer...

clint dempsey balik kang bini dia joget2 pakai 2 piece ola tu...

talkIZcheap! berkata...

rekod, dowh... kalu unbeaten org akan panggil invincible, kalopon tak menang liga... ;p

Fad berkata...

steady bro....

ijan berkata...

haha...
kne bahan je la mlm ni...
org tua2 ckp klu nk blagak tgu smpai gme habis...
kahkahkah

mambangmabuk berkata...

aku cadangkan kuarkan balik posting cara jd goalkeeper tu..mihahahahhahahahaahhahah..

van der sar..miahahahahhhahahhahahahahahaa

biz berkata...

@ Jarr
mmg terbaik r ayat lu..
WAKKAKAKAKKKAKKAAA

.Gory. berkata...

Saman saman!

Saman RM 2 juta. Duit menang saman kita majukan sokernet, buat akademi.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

chelsex pun seri kan? goaless draw.

gua penah baca komen kalo top four main kalo seri pun jangan la goaless draw.

kahkahkah!

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gua pon dah rasa lain macam bila baca info game nih kat astro semalam...cilakak..eja united ngan FC jauh kot!!!

alan zed berkata...

astro memang sengal... -_-

kah kah kah !

iklansampah berkata...

Fulham United.. shortform F.U

Fuck U

hahaha.

dewajiwa berkata...

budak training dari U/kolej mana ntah keje kat Astru.
taip nama kelab pun gagal (tapi kat Sokernet pun ramai gak fail eja nama kelab) keh keh keh

GGMU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...