ANDA SEDANG MEMBACA

51

Sokkermik #3 - Kehancuran Man United Berkadar Terus Dengan Penaja Jersi?

Obefiend Weiland Khamis, Oktober 21, 2010 , , ,
Ye ke?

Ok entry ni dalam bahasa EPL. Gua malas nak buat balik grafik pasal ..... gua pemalas. Tapi gua pasti pembaca sokernet paham bahasa EPL ni. Kalau tak sila layan liga Belia 4B sahaja




51 Ulasan:

Luca DK berkata...

1st!

iklansampah berkata...

seken

Obefiend Weiland berkata...

cunts

Hell Torres berkata...

hahaha...terbaik obe..pure genius!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

hahaha..
its not over bro.. we'll see..

Faiz Tapit berkata...

bullshit tp tebaik... hahaha

Junkie XL berkata...

kelakau..

Hidup Sihat berkata...

season depan pakai sponsor Dunhill cukup.

ijan berkata...

ape lak dunhill..
tm kot sponser pasni..
TEAM MEMORI...hahaha

diazhavanaz berkata...

Kakakaka...mmg terbaek marhaens la bro obe nih!

Tp nak buat camner kan, fan2 manure semua lebih sayangkan pak glazer
drp pemain star diaorg nih. Walaupun dah byk jasa si shrek ni kat sana,
diaorg lebih suka owner tu drp shrek...
Klu ada yang protes pun,
sekejap jer, tak sampai 5 minit pakai skaf hijau kuning...
(walaupun ramai yang cakap sebenarnya diaorg sokong team Kedah,
sbb ada live bigscreen tunjuk game Piala Malaysia...kakaka)

Bagus fan2 manure semua, berdiri teguh dibawah owner korang...respect!

Nik Saiful Anuar berkata...

kah kah kah, tremendous btol posting nih

i loike

Diego Amani berkata...

Tahun depan YUSMIRA Trading losyen pati halia bleh cuba la jadik sponsor jersi MU.

WassapBerasap berkata...

Aku masih lagi konfius, Abrahamovich tu sape? Aku try google, dia cakap, "Showing results for Abramovich. Search instead for Abrahamovich"

Pet Shop Boys berkata...

Nasib baik CARLSBERG dan STANDARD CHARTERED susah nak acronymkan huhu...

r.k berkata...

indeed obe .

Lann Shaukani berkata...

Pfft. HAHA!

anak abdullah berkata...

lucah

hellghast berkata...

hahaha...terbaek,tapi ape yang lucahnya?

bendahara 3rat berkata...

esok malam gua suruh dR rozmey bid manchester united. lu org jaga-jaga la dgn fenomena 2 alam kat old trafford nanti.
kah kah kah.

Jiraya berkata...

samsung dgn chelsea pun dah 5 tahun.mu asyik tukar jea.hutang banyok sangat.

top_ace7 berkata...

soh kak ct beli ahh. tampal brand simplysiti. simply can win trophies !

Alak Betatar berkata...

dope!

Jarr berkata...

Obe..lu buat gua multiple orgasm.Fuck betul lah...kah kah kah.

parodi, jgn emo sudah.

kareem berkata...

Lu ngan benda ni pun leh orgasm...ape punye lembik daa...

parodi,jgn emo sudah.

Jarr berkata...

kah kah kah kareem...mau ajak lu minum teh tarik ni.Jom turun UYA 30hb ni..

theyohan1234 berkata...

man city lawan arsenal. klau man u x amik kesempatan x tau la..
Apsal van persie asyik makan gaji buta je ni..

come on arsenal!

Popo berkata...

siapalah manyuk tanpa runi..

Mukmin Selamat berkata...

selamat berjaya la dekat manyoo gua ucapkan.

Nazri berkata...

ni aku paste dari komen pak lebai anelka kat bawah.

Aku perasan pattern Kardio ni muncul tiap kali aku komen

Betul benci ko kat aku ye.

nah emel aku nazri123456789@gmail.com, kita lepak minum2, set time. Mana tau kurang sket frust ko kiat aku.

Jangan malu-malu sangat.

Cob Nobbler berkata...

kalau hari rabu ni ada sokernet - gua post pendapat gua pasal MU - harap2 hari rabu tersiarlah dia.

kareem berkata...

tak dapat la jarr....gua ade exam bai..

Muz@mmil berkata...

tumpang lalu boleh

apos berkata...

still mu hatrik epl n dapat 1 Ucl..kira ok la tu..haha..dari tergolek time amek penalti..

abwayman berkata...

weh rooney stay lagi 5-tahun daaaa....

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6653000&page=1

abwayman berkata...

"Sometimes, when you’re in a club, it can be hard to realise just how big it is, and it takes something like the events of the last few days to make you understand. I think Wayne now understands what a great club Manchester United is." ~ Pak Alex

hellghast berkata...

rooney dah menyesal sebab buat tindakan paling bodoh,orang lain pun pikir 2 kali nak sign rooney,nak pujuk balik penyokong dan takut kena boo,terus aje sign kontrak sambung 5 tahun lagi...hahaha!!! legalah poser2 Man Lu hahaha!!!

palytoh berkata...

kan best kalo januari transfer MU beli kaka,benzema,nga torres muahahaha eh lupe lak MU mane ade duit hahha

..runi stay eh.. cis drama swasta british betul

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

smart gila seyh~
tahniah~

Bert berkata...

rooney ni dramatis betul la..

ijan berkata...

dram king sial runi..

shay berkata...

saje nak test market.... tak sangke plak chelsea pon ade pasang niat nak beli.. kekekkekeke.... tapi jgn harap coolen nak kasik sebab ade 2 org gile seks kat dlm tu.. kang makin teruk plak rooney... hihihihihi

kuzer berkata...

skali skali kena gak buat top...test market..ye dok...

negeri berkata...

Kahkahkah...mcm lahanat..obe oh obe..
inilah agaknya yang dikatakan sebagai teori mimpi.

Secara peribadi,aku lebih suka Rudeboy ni blah..tiada pemain MU yang patut merasakan diri mereka lebih besar dari Manchester United!Sejarah dah byk membuktikan..

Asyraf berkata...

ini bukan teori, lebih kpd satire

mentega gumuk bolat berkata...

Glazer terbaik..hahahah

Zinedine Zaiddin berkata...

Aku cukup x suka kalau ada owner American dalam kelab bola. Kerja nk berhutaaaannngggg x habih2, x belajar dari sejarah gamaknya.

Apa cerita Portsmouth FC? Dah nk kena diluted ke?

talkIZcheap! berkata...

AON = Another On Net... :P

Fikri berkata...

rooney dah sign contract dah pon........

ayobkelubi berkata...

Kah kah kah!.

Giler betul obie ni.

berapa hari fikir nak keluarkan akronim ni semua?.

Kap berkata...

bapak sinis tajam.

mTeNoob berkata...

hahahahahah..
betol2! sokong gile2...
kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...