ANDA SEDANG MEMBACA

42

Lawak Errr Petang Selasa

Lucius Maximus Selasa, Oktober 26, 2010 , , , ,
FAM menaikkan harga tiket kepada RM30 tempat duduk terbuka dan RM50 untuk grandstand supaya perlawanan akhir Piala Malaysia lebih berprestij. Katanya.



Pihak Sokernet ada menghubungi FAM untuk mendapat penjelasan lanjut. Berikut jawapan dari FAM setelah dihubungi:

"Errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr, errr," jelas pegawai FAM yang menjawab panggilan kami.

p/s: kalau jawab soalan pun errr, errr, errr tak berprestijlah brader!

Video cedok dari Youtube adalah hak milik Sokernet.com

Penafian: Sokernet.com dan Sokernet bukan adik-beradik

42 Ulasan:

hellghast berkata...

1st!!!

hellghast berkata...

hahaha!!! berjaya!!! padan muke korang!!!

hellghast berkata...

pendapatan aku,FAM naikkan harga tiket sebab nak cover denda yang dikanakan oleh FAM sendiri kepada FAS.pigidah,anak emas tak masuk final,pastu sakit hati dinaikkan harga,alasan paling tak boleh diterima pakai oleh peminat2 mahupun hooligan2 serta pencacai pengangkat najis diluar sana!!!

Hazwan Arif berkata...

beruk maknyeh sungguh FAM ni..

"pendatang izin" berkata...

owh..slama ni Piala Malaysia tak berprestij ker? kalau nk berprestij kenap up harga tiket la?

alang-alang up lagi harga tiket sama mcm EPL..baru nampak berprestij..tak gitu?

pizlimw berkata...

Alasan ntah apa-apa.. Bubar FAM ni cari yang pro sikit..

Obefiend Weiland berkata...

er er er er

u dont talk shit

idola dia ibrahim ali kot

Mukmin Selamat berkata...

pehh, alasan errr errr ni pun boleh tahan jugak

errr errr

diazhavanaz berkata...

eleh, naik 10 ringgot jer, itu pun nak kecoh...

anyway, terma 'er..' tu ada makna tersirat sebenarnya, cuma kita
jer yang...er....er....tak paham...

NikLas berkata...

errr... mana post pasal paul Octopus mati tu bro??? dh ilang

diazhavanaz berkata...

@niklas : er...ye tak ye jugak...hampeh obe, apsal kamu delete
entri tuh?...sedey gua...

HASRUL NIZAM berkata...

erre ererre ererrere terrrrererr errrrr

NikLas berkata...

@diazhavanaz : dh ada dh entry nun, mr Obe alter siket bg labuh dia pnye cte..

anyway..Sathia di "bebas" kan sementara waktu.

BanDeLa berkata...

bagi free jer la...baru 1malaysia 1bola namanya...

eJAI berkata...

cibai...masalahnya taraf bolasepak kite sampai ke tahap chelsea yg dikatekan tuh...bodo..

Kuwe berkata...

apa jenis bahalol. nak pakai duit untuk apa benda. ingat ni pergi konsert maher zain ke hapa. ni main bola. sukan rakyat.

hanuman berkata...

err....kami nk duit lebih isi poket kami...err...sbb harga mahal mcm mana pun pasti habis bila melibatkan team n9 dan red warrior..err..prestij? err..

r.k berkata...

err ... nismilan dengan kelantan boleh dah main EPL lepas ni , err ..
bola kena prestij walaupun err .. padang macam err .. err .. err ... tahi .

aranhellstorm berkata...

mutu tak seberapa, kalau upah import dari negara mempunyai ranking fifa 50 keatas tanpa gagal sekalipun membayar gaji boleh la nak letak 20 ke 30, 50 ke, 100 ke.. kurang2 dapat tengok messi main walaupun dah tua...keh keh keh

LoStGuErReRos... berkata...

errr... macam gampang alasan... errr...

j or ji berkata...

Jang 300 pun bayar...errr...errr...er...e.rrrr rupiah la..errr...errr..eerrrr...rrrrr..

Baik tengok TV!

hellghast berkata...

@diazhavanaz : harga tiket ruangan terbuka normal RM15,tapi dinaikkan RM30,bukan beza RM 10.lagi satu untuk ape naikkan harga tiket?agar lebih berprestij?hahaha...rupa2 FAM sendiri mengaku game2 sebelum ini tidak berprestij langsung.

kitt berkata...

baru tgk vid tu..stupid dam dam betoi punya alasan..err...errr.eerr..

al-rashid berkata...

alasan prestij????

sastraboy berkata...

sokernet.com, pegh. cayalah!

gua baru tahu ada web tu. haha.

iKHwAn berkata...

mane lg power? sokernet ni ke sokernet.com? haha..

mr dimaz berkata...

prestij taik kucing,,eerrr eerr taik kucing..
bek layan kt tv siap blh kutuk hasbola aweng..

talkIZcheap! berkata...

rm 30 nak layan bola Malaysia yg ada siar dalam tivi?? kah kah kah kah!!

mambangmabuk berkata...

errr err err err err err erra fazira mantop..!!

.Gory. berkata...

Sokernet take over la web web berkaitan FAM.

diazhavanaz berkata...

@hellghast : thx for the info bro, sorri gua silap...

ijan berkata...

fak la fam...
ssh la ak yg tgh blaja kat johor nk trn bj..
tp ati ni yo sokong nismilan..
tgk tv je la gayenye

drizzter berkata...

naik harga baru prestige? cam haram alasan

byk la ko punye er er er

rasta berkata...

memalukan SELANGOR! sohai betul

Nazrin Saad berkata...

" harga tiket ni berbaloi la dgn tahap permainan final piala malaysia "

mcm haram. tiket2 mahal ni sbb diorang nak tukar kete la hujung tahun ni.

sekali lagi. mcm haram.

muhammad berkata...

Jualan Tiket Secara Pakej oleh KAFA Membebankan

KELAB Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan (kelate.net) tidak teragak-agak untuk memulaukan perlawanan akhir Piala Malaysia antara Kelantan dan Negeri Sembilan di Stadium Nasional, Bukit Jalil jika Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) terus mahu menjual tiket secara pakej.

Kelmarin orang kuat KAFA, a.k.a PJBWM (Pengerusi Jawantakuasa Bolasepak Wanita Malaysia), Tan Sri Annuar Musa berkata tiket untuk perlawanan tersebut akan dijual secara pakej iaitu berharga dari RM40.

Melalui pakej itu, pembeli bukan sahaja terpaksa membayar harga asal tiket tetapi turut dikenakan caj merangkumi cenderamata “The Red Warriors”.

Tindakan itu menyebabkan beberapa penyokong Kelantan yang mahu mendapatkan tiket itu semalam menjadi marah, dan tercetusnya tindakan diluar kawalan menyebabkan penjualan tiket terpaksa dihentikan sementara.

Mereka berkata tindakan ini seperti seolah-olah ingin mengambil kesempatan dalam keghairahan beribu penyokong kelantan hadir ke stadium untuk memberi sokongan kepada pasukan bola sepak negeri itu.

Salah satu penyokong yang ditemui Che Kena ChePat berkata
“Ambo gere (geram) sunggu dengan tindake tidak ber perikemanuse’ nie, ngapo tak roya’ awa awa lai, ini umpama menanguk di air keruh, ni”

Seorang lagi penyokong fanatik ”Red Warriors” I-wan Yurmanni berkata dengan nada sedih berkata

”Kawe bawo cuku-cukuk 30 riyal, ... sebab tak gaji lagi deh,.. tu pung kawe pinje pitih tabung anak sdare kawe, kawe rasa takleh gi lah gu ni, kawe rasa takmo gi Bukit Jalil weh, kawe ambik keputuse gi Galas jer, untung-untung dape pitih sket deh”...

Dalam pada itu ketika ditanya apakah bentuk cenderamata yang akan diberikan melalui pakej tersebut,.. salah seorang pegawai dalaman mereka berkata..

„ Ada bermacam cenderahati yang ditawarkan, bergantung pada harga, antaranya T-Shirt kalis penumbuk, Mercun 7 warna, Topeng Pontianak Harum Sundal Malam, dan yang paling murah adalah bola genggam (grip ball) untuk menguatkan cengkaman tangan”

ijan berkata...

nice on muhammad..
ptut nye fan n9 ni kne bli jgk cndramata nih...
bru mcm kne iraq skit BJ nnt..haha

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

erm..erm..erm..

syial..wa pun xleh tulis komen..

k0m4nd3r berkata...

Gampang! barang naik suka hati. Bawang Naik, Sewa rumah naik, sume Naik! Abis Barang Naik!

Hidemichi berkata...

Patutla selama ni game Liga Malaysia tak berprestij, sebab tiket tak mahal je! aiyooo...

Hidemichi berkata...

Jawatan Kuasa Tiket Pintu!hahaha...mcm lawak P. Ramlee.

matt mimpi berkata...

hahahahahha!!! err err eerr err err err err err

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...