ANDA SEDANG MEMBACA

36

Malam Ni Kalau Kelantan Kalah, Gua nak Celebrate Macam Ni

Obefiend Weiland Selasa, Oktober 12, 2010 , , ,
Kamon Selangor

Kasi bakar atas padang.. kasi terkeluar budu dari segala rongga badan!

36 Ulasan:

iklansampah berkata...

haha.. kalau 'besar' takpe jugak.

otaiwock berkata...

memang x lah OBE . gomo kelate gomo!

mr dimaz berkata...

ape ke bangang la...kalo gol ngn england mau bkak abs kowt..

Holden Caulfield berkata...

yeah merah kuning lambang kebanggaan!!
goooo selangor!

viva viva viva selangor!
(lagu KRU djaman gua kecik kahkahkah!)

http://www.youtube.com/watch?v=mGSRLSCWynU

henrymevez berkata...

Hahaha, ape ada hal sampai bukak seluar?!!!

Selangor Maju Ke Hadapan. Malam ni klu Selangor menang, menteri besar pasti bergumbira!

Holden Caulfield berkata...

@henrymevez

Hidup Kavita KAUUUURRRR...oopps..kahkahkah!

Kuwe berkata...

Aaapa?

Johor fc? Johor fa?
KEHKEH.

papaskizo berkata...

Hampeh takde live pulak Kelantan vs Selangor.kalu tak, boleh tgk stadium kena bakar...Budu sangat sedap...bau macam air mazi

Obefiend Weiland berkata...

kosong kosong ke

tak jadi tunjuk spender renoma gua

papaskizo berkata...

O-O..cis..dah sedia botol budu dah tadi nak cicoh ike aye singge

Wan Perlis berkata...

kpd n9 kami tunggu di Kangaq. hehe

hellghast berkata...

hahaha sultan bola mesti bengang sebab pahang tewas malam tadi,btw berita tadi selangor lawan kelantan,penyokong bergaduh,sorang meninggal sebab sesak nafas,aku rasa korang dah boleh agak penyokong mane yang hooligan tuh...!

Bert berkata...

aku baru je balik stadium shah alam ni... game dah la mcm haram x best, fan plak berlebih2 gado smpai mati..apekejadah la depa ni..


tp aku tetap optimis slangor boleh beat kelantan kat KB nnt

theyohan1234 berkata...

biar betul ada yg mati??

hellghast berkata...

setakat ni mana team yang kalau main asik nak gaduh aje?hehehe...

palytoh berkata...

ada s0rg fan kelate.. Sesak nafas,la bkn mati pasal gaduh.. Bley tahan la gduh2 ne smpi cermin keta p0lis pecah..

AlexiaAqram berkata...

2 mati dengar cerita. dua2 fan kelantan. sorang sesak nafas, sorang kena tikam.

fight club abesss.

Obefiend Weiland berkata...

apa ni PKR lawan PAS

kena kerjasama la. nak gadoh pegi lawan fan PERAK

oopssssssssssss. dah mampos perak ye yob?

tunggu johor la. pegi johor nanti.. kalau jumpa la. bawak banner anwar. HAHHAHAHAH HA AHHA AHA

kasi bakarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AlexiaAqram berkata...

tervaek obe. hahahah!

sebenarnya PAS dan PKR rupanya tak boleh duduk sekerusi.

Larhhhhh???

mambangmabuk berkata...

penyokong tu mati btol2 seblah tmpat gua jual air..sesak napas..yg bangangnya da tau member tu sesak napas bg laa ruang kasi ada angin sket..ni tak..lg ramai2 kerumun ada..tp kesian gua tgk arwah..

palytoh berkata...

nape muke arwah ade darah? sesak nafas ke tu?

tengok kt link ni..

https://www.theredwarriors.com/v2/

theyohan1234 berkata...

pasni wat game bola PAS vs PKR..

snomed3 berkata...

extravagant celebration for a cheat... satu kaki offside bro

Jarr berkata...

sesak napas kenapa darah kat muka?dengar citer siap ada baling batu bata lagi.dorang ni tgk bola ke nak bikin rumah?

kareem berkata...

Gua walaupun berdarah perak tetapi demi menyokong bolasepak tempatan,gua pegi tengok Selangor lawan Kelantan. Game best gakla tp xsyoknye ade gado2 sampai mati plak..Gua rase macam tgk seria A dah mlm tadi siap ade bunga api lagi

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau Greece boleh berbangga dengan PAOK Ultras, di German pula dengan 'Kult' St. Pauli , kita di Malaysia boleh berbangga dengan Kelantan Ultras!

Di zaman kegelapan dan ketonggang-langgangan bolasepak Malaysia sekarang ini, Kelantan Ultras adalah contoh sinar harapan masa depan bolasepak Malaysia secara amnya.

Diwaktu ramai 'peminat' bolasepak Malaysia yang kononnya mengaku cintakan bolasepak tetapi tidak mahu ke stadium, hanya lepak di rumah atau di Mamak layan EPL disamping hanya tahu mengutuk habis-habisan bolasepak Malaysia semata-mata, Ultras Kelantan dan Ultras yang lain sanggup keluar dari daerah-daerah terpencil di setiap pelusuk Malaysia untuk memenuhkan stadium sendiri, disamping memenuhkan dan menjarah stadium-stadium lawan setiap kali pasukan yang diminati bermain.

Sokongan tegar seperti inilah yang akan memastikan bolasepak Malaysia mendapat sokongan dan akan bersinar jua akhirnya nanti. Ultras Kelantan dan Ultras yang ada disetiap pelusuk Malaysia adalah nadi bolasepak Malaysia.

Lebih baik dan lebih meriah mempunyai Ultras yang bikin kecoh di stadium sewaktu adanya perlawanan dari melihat stadium kosong dan diisi dengan bunyi burung pungguk atau burung hantu.

RESPECT!

snomed3 berkata...

well said ttb!

eJAI berkata...

betul2..gua sokong lu tipu tapi benar...gua arap lu xtipu la...haha. Gua sendiri turun ke shah alam sbb nak bakar2 mercun...pergh..syahdu siot

mambangmabuk berkata...

palytoh&jarr :
mana ada darah kat muka dia..tu dia conteng lambang kelantan pakai cat warna merah...then dia pengsan orang sapu air kat muka dia warna merah tu luntur skali laa..apaa laa luuuu..

palytoh berkata...

oye ker huhuhu.. cat merah luntur la tu.. terkhilaf hamba

abeih berkata...

bau2 kedengkian di sini..muahahaahahhahahaha

ijan berkata...

ttb...
klu ade smpai yg mnggal ni cmne lak...
itu super ultras nmpknye...

pakkordi berkata...

Bro, ultras ultras jugak tapi tak payah lah bakar stadium. Tu sakai namanya.

mr dimaz berkata...

IJAN:da smpai ajal nk wat cmne...
kalo x de gadoh x best gak,,da la game bohsan...

kulu izwan berkata...

mari join red crew army.. untuk fans selangor yang setia....leh search kt fb dan tulis red crew army!

Myyie berkata...

takziah untuk penyokong selangor dan obe.....

K+%e kecik tak yah lah bukak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...