ANDA SEDANG MEMBACA

26

Sebab Sebenar Lassana Diarra Blah dari Chelsea

Obefiend Weiland Jumaat, Oktober 15, 2010 ,
Blah dari Chelsea terus berambus pergi Arsenal. Inilah sebabnya.

26 Ulasan:

speedrider berkata...

wakakaka kejam!!!!

Obefiend Weiland berkata...

are you playing well?

I DONT KNOW!

who is your father?

Michael Essien! LOL

Zinedine Zaiddin berkata...

mcm brengset..kena buli rupanya..

Nabil Hussein berkata...

haha~adooii..bahann rupanyaa..

pizlimw berkata...

Boleh buat comment ni pop-up tak? Terima kasih..

al-rashid berkata...

kah3!!!

Obefiend Weiland berkata...

PZLIMW - akan aku ketengahkan dalam mesyuarat kabinet malam ni.

yang benar

Obe
menteri troll dalam negeri Republik Sokernetia

Pet Shop Boys berkata...

enam budak hitam, pergi main bola.
satu kena petir, tinggal lagi lima.
.....

Kap berkata...

kesian dia wei.
real madrid memang penyayang.
beli pemain buangan.
huhuh.

kitt berkata...

muka cuak gila bile dengar soklan..
essien mmg kaki sakat.dasar predator.

brandon flowers berkata...

this is rich

r.k berkata...

at least he know a sentence , " sorry , i dont understand . "

lol la diarra ....

Hambali ® berkata...

kah kah kah
tapi gua suka
nampak strong bounding among chelsea player

hellghast berkata...

kena buli pun ko tengoklah dia perform! superb beb kat Real...!!!badan kecik tapi bab control dengan rampas bola mcm drogba! aku respect giler kat lassana diarra,btw dia muslim...

top_ace7 berkata...

keluar chelsea sebab kena ragging?

Cicadasx berkata...

Hahaha macam sekolah asrama kena buli dgn senior!

FreeMen berkata...

kena buli dgn rakan senegro. haha.

mizu_sama berkata...

bideo lama dan dia pun dah ke real..btw good try obe,ramai yg mcm baru tgk..hehe..klaka tul. x tau la ramires kena buli mcm mana..dah la sepatah haram english dia x tau. mo majuk balik brazil karang budak tue..hahahah

reformist101 berkata...

cem harem..

Out of topik sket, pengumuman bajet tadi ada diperuntukkan RM20 juta untuk pembinaan Akademi Bolasepak di negeri Sultan Bola. Kenapa pilih negeri itu?

kareem berkata...

reformist,

sebab mereka golongan-golongan fak!

ruffey07 berkata...

haha...kesian kena buli..

jom tgk video kelantan vs selangor..

http://demamfootball.blogspot.com/2010/10/keputusan-suku-akhir-kedua-kelantan-vs.html

alan zed berkata...

muka cam nak nangis kena buli...

kah kah kah !

.Gory. berkata...

YEAH!!! Negeri keh dapat projek Akademi! Terima kasih sultan.

Boleh keh masuk tender bukak kantin situ. Pipi, taknak join?

Hidup Sihat berkata...

Essien dgn Drogba kepala buli. mentang2 senior.
aku rasa tiap2 malam sebelum tidur, Diarra punya stok meggi kena pau. kahkahkah.

diazhavanaz berkata...

Gua suka komen drogba...

"Now youre in England, you have to speak English"

So, skang aku aku nak gi cakap macam ni kat pekerja indon kat
belakang rumah aku...

Diego Amani berkata...

aku sokong pizlimw..

comments pop-up lebih mesra..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...