ANDA SEDANG MEMBACA

19

Sokernet Dalam FAM

Lucius Maximus Isnin, Oktober 11, 2010 , ,
Sila klik dan lihat dalam kotak merah. Ya, Sokernet sudah mula menempatkan anasir-anasir kami dalam FAM. Revolusi bolasepak Malaysia akan bermula! Muahaha!

19 Ulasan:

top_ace7 berkata...

WOW. Sokernet sudah mula diiktiraf. Hahahaha.

diazhavanaz berkata...

ater bagi can pulok kat kome...hehheh...

Bert berkata...

yeah. Ini sebagai permulaan untuk Sokernet menempatkan beberapa pengulasnya menduduki kerusi-kerusi exco dlm FAM.

kareem berkata...

sape yg antar artikel tuh?sial ar...xdpt nak nganjing FAM lagi pasnih

HASRUL NIZAM berkata...

tahniah ha3

jamsarisabian berkata...

kalau semua pengulas sokernet calonkan diri bertanding dari presiden sampai ke bawah confirm menang..kite tunjukkan sape berkuasa..tapi dengan syarat yang ngundi tu pon orang kebanyakan jugak la..nih tak, yang boleh ngundi lagi-lagi sultan, anakanda baginda, n KJ..ape barang..haha..

AlexiaAqram berkata...

masa sudah sampai untuk buang politik bola.

masa utk MERAKYATKAN BOLA SEPAK MALAYSIA.

yeah!

kitt berkata...

yaa..itu diaa!!

come on revolusi S-FAM!!

Holden Caulfield berkata...

Yeah full support bro.kahkahkah!

iklansampah berkata...

yeahhh!!! revolution cannot wait!!

.Gory. berkata...

Meritokrasi Sokernet!

frwls berkata...

dah boleh dah lu orang start-start berangan nak beli kereta besar apa nanti. letak logo FAM

encik azuwan berkata...

sieg heil the people.

ke FAM saja nak amek hati SOKERNET supaya jgn asik dok hentam FAM?kihkihkih..

aku harap SOKERNET jentik je lagi FAM tu.kasi sedar sama Sultan Bola.

Mukmin Selamat berkata...

karang up la logo FAM kat banner tu. kah kah kah

aranhellstorm berkata...

gua mula ingat lucy fotoshop ke ape ke...sekali gua pergi2 betul2 ada wa cakap lu....tahniah la warga SOKERNET...sok2 dapat datuk, abes update pun takde kat sini letih jugak...

alan zed berkata...

hahaha. reformasi?

pembaris berkata...

kenapa juara kumpulan main dkt home dulu masa quarter final??patut main kat tempat lwn dulu kan.mgkn FAM anggap main home 1st game adalah kelebihan

hellghast berkata...

tolong bagitau aku apa yang dia tulis kat kotak merah tu?aku cari tak jumpe!

Carcass berkata...

ape punya sengal lah ko nie...ko klik lah pic atas tue...nanti besor lah dio..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...