ANDA SEDANG MEMBACA

15

Ucapan Tahniah Dari Sokernet

Lucius Maximus Selasa, Oktober 26, 2010 ,
Datuk Seri Joseph Sepp Blatter - Penerima Darjah Kebesaran Sri Sultan Ahmad Shah Pahang (SSAP)



p/s: Tahun depan kami nak cadang nama Pipiyapong pula, bagi peluang kepada anak jati Kuala Lipis dan peminat nombor 1 Arsenal

15 Ulasan:

Rz Ibanez berkata...

1st

wafeex berkata...

2nd

si pitong berkata...

3rd

j or ji berkata...

bantai!

hellghast berkata...

kemana tumpahnya gelaran dato bola kalau dah dari sultan bola...

rasta berkata...

terbaek

deus X machina berkata...

Yang Berbahagia Datuk Seri Joseph s. Blatter

Mr.Nepsy berkata...

bukan ke dapat elaun kalo dapat datuk seri?hehe,pasni kompem malaysia leh jadi tuan rumah welkap,xpun sultan bola leh duk kat FIFA lak

brandon flowers berkata...

serabut pale layan sultan tu.

ijan berkata...

haha...
asik ko kne je pipi...
bek ko counter dgn mncritekan kehebatan arsnl mggu ni..
lwn citeh kot...cesi pn klh..haha

.Gory. berkata...

Yeah, kita beramai ramai memberi sokongan kepada Sultan tu untuk melobi menjadi Presiden FIFA. Boleh jual vote lepas ni.

Lepas ni, Datuk Seri Paduka Michel Platini

cecx berkata...

xde ke parody kat datuk azzudin ahmad,setiausaha agung FAM...

abeih berkata...

ha'ah..azzudin best tu...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lepas ni bole bagi dekat henry plak.. sebab sejak pindah ke us, die dah jumpe ape yg die cari..

http://www.failedhumor.com/images/upload/823162727607874729gom.jpg

talkIZcheap! berkata...

steady Datuk Sepp... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...