ANDA SEDANG MEMBACA

35

Kasih Sayang Fuckchester

FdausAmad Isnin, November 08, 2010

Kepada pengasih Obe, Chelsea, Fulham atau apa apa sajalah....

Jangan kecewa.

The picture tells you the reality.

Berdiri dari kiri: pipi art, King Cantona, err..Fulham supporter, Beckham, Awi rui
Bertinggung dari kiri: Bart Ahmad, Luca Dk.

Gambar dirembat dari disini

35 Ulasan:

Faiz Tapit berkata...

hai

mohd berkata...

damn it... Obe??? ohhh.. Man U upenye

diazhavanaz berkata...

Kehenseman obe telah tinggal hanya 10% dengan memakai jersey itu...

Obefiend Weiland berkata...

butohhhhhhhhhhhh

/LOL

Cob Nobbler berkata...

gua ada jumpa gambar Obe kat FB
dia pakai jersi MU edisyen Champions League 99 kahkahkah!

-nami,ex MU fan.kahkahkah!

Lann Shaukani berkata...

HAHAHAHA! kantoi.

mohd berkata...

i hate you Obe...

hahahahaha... saham obe akan jatuh merudum..

r.k berkata...

headshot obe ! hilang seri terus ..

pjoe berkata...

bromance

Ikhwan Syafiq berkata...

son,im disappoint...

Asyraf berkata...

aku nak tgk pembongkaran lucius plak pasni.. hahahaha

thomas berkata...

obe saudara baru chelsea rupanya.

encik azuwan berkata...

review malaysia vs Kyrgyzstan xde ke?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

wah! obe! is that real?! kahkahkah! big laugh! kahkahkah! again? kahkahkah! sekali lagi. kahkahkah!

obe boleh geng dengan pipi.

check out this:
http://2.bp.blogspot.com/_FvdKd_xnCI4/Sp4jVHnxCkI/AAAAAAAAAeA/yzaXSJBX2Qg/s1600-h/3877356748_bae79b7f08.jpg

Ahmad Hamidi berkata...

patut la sebelum ni lantang bersuara pasal manchester united

Obefiend Weiland berkata...

gua murtad man u 1999. Lepas dah menang semua gua lompat katak ke chelsea. kata pun duduk SW7 4JQ. Takkan nak sapot man u kan? Lagipun masa tu memang nak mampos la pakai jersey man u dekat london. Mau gua kena kekah dengan Chelsea Headhunters. Down the road je dari rumah gua. LOL

last year chelsea dah menang liga 3 kali gua pun tukar lagi la team

nampak gaya lagi 30 dekad la gua sokong fulham pasni pasal jgn harap la Fulham menang paper

yang benar

saudara baru Fulham

hellghast berkata...

Hoh obe sudah gumuk!!!
btw sokong Fulham ke Fulham United Obe? hahaha!!!

Obefiend Weiland berkata...

aku sudah gemuk macam Gary Pallister dan Steve Bruce...

ChesterChaz berkata...

oii obe.. rupenye dulu ko freemason gk yer.. hahaha

Abdullah berkata...

Yang tengah tu mcm bulldog berspek mata...woof2..pastu kalo ko tgk medial border tetek dia ngan dkt top p'kataan sharp sebagai tapak nmpk bntuk tiga segi dgn logo manchester di tghnye...all seeing eye???logo freemason???...FFFFUUUUUU...

Obefiend Weiland berkata...

nice one

ChesterChaz berkata...

aku dah agak da obe ni tali barut freemason nih.. Lodge No. 666

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

xpe obe.. pape pun gua support lu dari tepi.. jgn risau..

Nazurah Aishah berkata...

abang baju merah tu macam terkedu jek kenapa ekk?

mamat yang mencangkung peygang air kotak tu berapa bulan umurnya?

Zinedine Zaiddin berkata...

Apesal obe wat muka toya je...senyum la sket! HAHAHA

Pet Shop Boys berkata...

Obe dah gemuklah....haha...

SFB berkata...

"Obe, Hati Kau Keras"
-Faizal Hussein (Gila-gila Remaja)

hehe

drizzter berkata...

obe, kalau hang nk rujuk balik pun boleh ... baru talak 1, nanti aku hantar borang rujuk yer ...

Cob Nobbler berkata...

gua ada nama baru untuk Obe.

Obe Gunnar Solskjaer.kahkahkah!

kareem berkata...

"nampak gaya lagi 30 dekad la gua sokong fulham pasni pasal jgn harap la Fulham menang paper"

Pe kate lu sokong Arsenal plak pasal Arsenal pun lebih kurang Fulham gak dari segi ketidakmenangan piala die..

Obefiend Weiland berkata...

fakiu nami

LOL

keli berkata...

Good job obe...bkn best pon skong MU....da puloh2 thn tgk muke manager same jer...hehe. Kalo org kawin pon da tmbh bini lg satu ler.hehe..

- koroe - berkata...

apehal yang baju merah kat tengah tu muke mcm tahan berak ?

perot pon boleh tahan la cute..

kalo nampak dari jauh pon dah kenal sape tu..

SyDen berkata...

jersi rare tu!

FUUUUU!

obe, jual kat wa jc Utd 99 lu. LOL.

Jarr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...