ANDA SEDANG MEMBACA

27

Arsenal - Newcastle

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, November 09, 2010

"Team ko main macam bangang!" - Wenger

"Ah peduli apa aku. Aku dulu berlakon cerita Taxi!" - Hughton

"Bangang! Bangang! Bangang!" - Wenger

27 Ulasan:

.Gory. berkata...

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah.

Ini sumpah bangang.

First for the first time.

Lan Bingka berkata...

kahkahkah...yey!

hellghast berkata...

macam haram!!! bodoh kayu betul punya lawak!!! bikin burger aku telan keluar balik lalu melekat dicelah2 keyboard HAHAHA!!!!

Faiz Tapit berkata...

komen

seiichirosano berkata...

x faham la, apa yg taxi, cerita yang chrissy lakonkan ni?

hellghast berkata...

adoi,ko pernah tengok cerita perancis tajuk taxi tak sano?
muke pelakon yang jadi polis tu sebijik mcm Hughton...

ska berkata...

hahahahhahha~
(aku gelak maknenye aku paham dan penah tgk Taxi...)

hazlay berkata...

haha,, mcm celaka,,

i'msosupernotcool berkata...

gampang.
sungguh pipiyapong.

Obefiend Weiland berkata...

"Ah peduli apa aku. Aku dulu berlakon cerita Taxi!" - Hughton

HA HA HA

drizzter berkata...

terbaek punye bengang tu haahaha

diazhavanaz berkata...

haha, klu aku berlakon citer Taxi pun aku akan cakap macam nih...hahaha
(ketawa dalam tangisan)

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah! ade je idea lu ye pipi..

seiichirosano berkata...

mati2 aku ingat chrissy ni yang berlakon, hahaha
aku tak tengok cerita yang france, yang queen latifah tu aku tengok

siam bakar berkata...

oh. mamat tu x silap aku nama dia samy nacery.

Perokok Daun berkata...

Kahkakha.. Aura Pipi masih menyerlah walau sekian lama menyepi..kahkah.

Encik Akmal berkata...

gampang... sakit perut gua tahan gelak.

ijan berkata...

pipi u still the best...
nk kne chat kat fb gak bru la ko nak post kn..
hampessss

keli berkata...

Pipi brsame entri simple dan malas beliau.....tp best gak....kahkahkah...lme x tgk citer taxi...nk download mlm ni gak..

Remy Maximus berkata...

macam gampang.haha

talkIZcheap! berkata...

Barto punye free kick cross adalah antara yang paling brilliant aku pernah tengok lepas Scholes punya long ball dan entah mamat Villa mana yang pass untuk gol diorang hujung minggu lepas...

shah amirul berkata...

wenger pulak pernah berlakon cite mr bean :P

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

hahahaha

pelakon TAXI ngan MR.BEAN tengah tertekak!!! kekekeke

Awang Joe berkata...

terbaieek...hero taxi vs abg bozo...mamat kt blkg tu nmpk mcm looney...hehe...

Jarr berkata...

dlm citer Taxi aku berterima kasih kepada Luc Besson kerana memperkenalkan aku kpd Marion Cotillard.

Citer2 Luc Besson mmg ART.Gua nak cari balik Wasabi ngan Fifth Element

yui berkata...

gua masih boleh ketawa baca entri ni wpun ,arsenal kalah ! hahah

yui berkata...

pipi ku sayang , update la pasal arsenal , gua kehausan nih , cesc !! apedaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...