ANDA SEDANG MEMBACA

25

KE FINAL KITA WEH

Nazri Rabu, November 24, 2010 , ,

Pertama kali dalam sejarah Sukan Asia.


Saya menyeru agar seluruh rakyat Malaysia lepak di mamak atau di rumah dan bersorak sambil menyanyikan lagu Jika Kau Fikirkan Kau Boleh.

Hero Malaya berusahalah!!!

25 Ulasan:

julu berkata...

akan aku pastikan Medan,Indonesia bergegar dgr kitorg bersorak.. itu janjiku..

julu berkata...

eh.. terklasemen plak comment.. :D

mentega gumuk bolat berkata...

ada juga pasal hoki...kira tanniah kerana pelbagaikan entry

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

wahlauwehhh!

ngauman harimau malaya sekarang layak dipakai skuad hoki.

diazhavanaz berkata...

steady la malaysia...tahniah sbb berjaya ke final!

hazim.mahamad berkata...

klau mnang asian games bley g olimpic woo..
congratz2!!

zX berkata...

tahniah!!!

Sang Harima berkata...

Yes!

Sebab hoki islamik sikit kot.. kehkeh

Mazhar Azrin berkata...

orang2 yang main hoki ni ramai cerdik2 pandai.. pemikiran lagi kretif..tu boleh pegi jauh.
kalo pemain bola malaysia..tahu nak sepak ke langit jer..otak udang.. cam haramm

mrlrie berkata...

kalo pemain bola malaysia otak udang.. peminat bola malaysia otak apa wehh?? (otak udang buh dlm kuah laksa phhewww) hehehehehe

tapi game smalam lwn india mcm sempoi saja.. terasa kembang hidung aku sebagai rakyat m'sia!!

buyat(bebola tomato) berkata...

semangat pemain hoki wajar diberi pujian..tapi jangan r kalau kalah time final t,g kutuk2 plak ye

kitt berkata...

"...engkaulah apa kau pikirkan..
bergantung pada pemikiran,
berpikir boleh melakukan..Fikirkan Boleh!!

tapi part lepak kat mamak tu leceh sikit, geng mapley tgh emo lagi pasal kalah ni..

mrlrie berkata...

m'sia nie kalau takdak pressure dari media bulih main baguih.. rasanya lepas nie kalau team m'sia pi main mana2 games media buat taktau saja.. takyah amik tau langsung.. kalau menang tunggu kat airport saja...

aniq berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=aMeG4MrPDs0&feature=player_embedded

j or ji berkata...

aku menangis dan menjerit depan TV.

MALAYSIA!!!!!

meor-name-depan-ku berkata...

Bila mereka yang arif memegang jawatan. Inilah bukti kejayaan skuad hoki:-

http://sembangkuala.wordpress.com/2009/07/01/sultan-azlan-an-avid-fan-of-hockey/

theyohan1234 berkata...

smalam aku tgk game ni kt restoran nasi kandar..mamat2 asing India yg keje situ jeling2 je bila negara dorang kalah..muka masam je sambil wat teh tarik..hahaha

Luca DK berkata...

anak sultan bola dah balik jaga bola, baru lah o.k balik hoki ni.

Syahir Cupin berkata...

sebab sultan yg jage hoki tau maen hoki, x macam sultan yg jaga bola... ntah reti ntah tidak.

Awang Joe berkata...

tahniah hoki...harap2 dpt emas... moga tuhan panjangkan umur sultan yg jaga hoki...!!

Jerk berkata...

hokinet.blogspot.com

y.a.n.a berkata...

bangga rasanya sebab amin rahim tu org tempat saya...:)

good luck malaysia..

sastraboy berkata...

kalau ada bikin perangai ben.

biar berdarah batang kayu hoki tu.

keh keh keh.

jumari jipan berkata...

gua nak bagitau, defender malaysia baljit singh tu dulu, satu kelas dgn gua. Sekolah Anderson. EHehehe..

keli berkata...

Aku x tau nk maen hoki zero abis. Tgk org men prnh ler...Tp org yg agkt hoki m'sia smpi ke thp ni ptot diberi pujian dan bonus serta insentif dan elaun2 yg same wktu dgnnyer.....hehe. Nk blajo men hoki da trlmbt sbb dah mude.....heh. Sape presiden hoki skrg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...