ANDA SEDANG MEMBACA

17

Sayonara Ray Wilkins

Lucius Maximus Jumaat, November 12, 2010 ,



Raymond Colin Wilkins MBE

Chelsea, Manchester United, AC Milan, Paris St Germain, Rangers, Queens Park Rangers, Crystal Palace, Wycombe Wanderers, Hibernian, Milwall, Leyton Orient & Fulham

17 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

First!

I Am Legend berkata...

Gianfranco Zola, Gus Poyet, Paolo Maldini, Steve Clarke..

Zola pilihan utama sebagai pengganti.

Obefiend Weiland berkata...

steve clarke ngan zola out of work

apa lagi

btw.. thanks Ray Wilkins. Kali kedua kontrak tak sambung. Zaman Vialli dulu pun sama. LOL. Or was it Gullit?

malas google

dikwahab berkata...

bung mana? mana abang saya?

Lucius Maximus berkata...

Obe, zaman Vialli dulu. Tapi kalau Zola pengganti, kira jatuh taraf dari pengurus kepada jurulatih.

By the way, thanks for fixing the post. IE macam sial. How to fix it eh? Nanti takde susahkan lu lagi...

Awang Joe berkata...

masa training dok pegang .... je...mana x kna pecat...hehe...!!

Jarr berkata...

bye bye Butch.Panggil Leboeuf arr duk sebelah Ancelotti...gua suka dia.takleh eh?

mrlrie berkata...

patut la sathianathan tak sign kontrak pun dgn klantan... main janji mulut saja.. rupa2nya...

seiichirosano berkata...

amek pipi!

Abaan Pok Ya berkata...

aku lagi suke kalu legends chelsea yg take over tempat RW ni..

so kepada pihak2 luar tu xpyh berangan nk masuk team yg asyik2 no1 je..

Jarr berkata...

kan?asyik asyik nombor satuuuuuu je dari "dulu" sampai skang.

bukan mcm kelab bawahan Liverpool tu.asyik berangan nak klasemen je dari "dulu" sampai skang...

p/s: alfatihah buat Allahyarham Shamrin.

zX berkata...

dok garu telo je .. patut le kena buang kah kah kah!

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

ape ape pom gambar die pegang kote ni smart hahahaha

P.O.N.G berkata...

nice jarr...niceee....

- koroe - berkata...

macam obe aje orang tua ni..

perot dah same dah..

hehe...

try crop kepala obe dan letak kat kepala mamat ni..

Obefiend Weiland berkata...

@KOROE

idola gua do Ray Wilkins

classy midfielder ni. LOL

@LUCY

gua kabor pakai facebook pasal kalau post code sini tak muncul!

r.k berkata...

mahal tak kalau amek RW jadi manager negeri kat Malaysia ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...