ANDA SEDANG MEMBACA

32

We're Bothered

Lucius Maximus Jumaat, November 12, 2010 ,
LOL!

Soalan Cepumas Sokernet: Kenapa selepas menang sebiji dengan Chelsea ayam Liverpool riuh sekampung tapi lepas seri dengan Wigan hanya 2 ke 3 ekor saja yang bersuara?

Siapa jawab dulu dapat trofi English Premier League!

32 Ulasan:

j or ji berkata...

sebab ekor penuh taik?

zX berkata...

2nd kah kah kah...

zX berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nasz playersz berkata...

sebab ayam2 liver kene kanser hati lalu merempat kat tepi kolam jadik la kolam hati yg akhirnye dibuat makanan untuk francais nandos toreh...

encik azuwan berkata...

liverpool bertanding utk mengalahkan top so big 4.itu matlamat utama beb.

Lucius Maximus berkata...

Tahniah abang Jorji! patutlah Manchester United banyak menang EPL.

GGMU!

zX berkata...

kalau menang ramai la yg berkokok ..

asal seri ke kalah ke terus senyap ☺

SocketWorld berkata...

cisss....
dapat je idea.. kompom guna MS Paint nih.

tetap L.I.V.E.R.P.O.O.L.

j or ji berkata...

yayyy! Juara lagi tahun ni!

Jarr berkata...

dah start dah ni..
jap gua gi pakai shin pad jap..
cilake.

zool the Hitler berkata...

Kitaorang merendah diri... tidak bongkak dan sombong....

Faiz Tapit berkata...

A field with lots of chicken

r.k berkata...

Faiz Tapit : headless chicken perhaps ..

Jarr berkata...

gua dah pakai shin pad, keris dah kat tangan.kat dada gua name tag spartacus.

okeh, sapa nak cari gaduh skang?

kah kah kah

Sandokhan berkata...

"This is A FIELD" kah kah kah...kreatif gila!

Obefiend Weiland berkata...

HNGJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!

kena sepam

Mukmin Selamat berkata...

brader roy patut peluk terus papan tanda tu. baru melekat ong

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kahkahkah! mungkin sebab suara diorang kuar time menang je kot. time kalah atau seri tiba2 line internet kene potong atau rumah masuk air atau kedua-dua nya sekali.


jarr: lu memang kental bro. salute!

aranhellstorm berkata...

goddamn it...

alah, gua memang suka liverpool macam ni, kena menang dgn big team sudah cukup untuk memuaskan nafsu euphoria kami..

dan bila big2 team ni angkat itu piala EPL, dlm hati diorang mesti ada rasa...

"aiseh menang EPL tapi pernah kena tapau dgn Liverpool...."

heh heh heh

ijan berkata...

hahaha

thomas berkata...

sudah la luci,pedulikan liverpool.jgn sandarkan pada kenangan kekalahan yg lalu.hehe!

@aranhellstorm: terbaik la bro.haha!

keli berkata...

Haa btol la kte lu bro aranhell. Da seri senyap dahle, nk ckp pe lg camne pon seri kan ade point gak. Kalah xde point. Klau campurkn menang 3 point dan seri 1 point jd 4. Chelsea klah 0 point menang 3point bru 3. Tp dlm 2 game ni jelar. Kire wa puas hati gak le. Hehe point murah gua lg nie...

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Aku tgh jampi srh Zu kuar bg komen inspirasi dier.

laila berkata...

aku rasa team lain pun kalo seri diam jugak. biasa ah tu.

Heysátan berkata...

sebab kiteorang bkn loser piece of crap mcm lu

Jerk berkata...

@keli - aku pun tgh jampi y.a.n.a ni. hahaha

Jannah berkata...

Bwek :p

meen berkata...

dah seri n kalah nak bising watpe, tu maksud terima kekalahan. bukan jenis team seri or kalah, pastu nk kecoh2 salah pengadil salah padang salah pengokong bagi can dan sebagainya. keh keh keh.

lucyal berkata...

dah seri takkan nak riuh sekampung bro?...kalo kalah tp belagak mcm klasemen sgt tu memang lu punye style la....mcm2 alasan can mali can la..saje nak kasi menang la.. akai tada ka?..byg kan la wigan leh seri ngan liverpool,blacpool leh menang kat anfield..chelsea tak leh menang kat anfiled???..klasemen hok mu...

lucy: lu pnye entry memang tak leh pakai la....

talkIZcheap! berkata...

walaupon tak klasemen, tapi anbiten... erk!

zu berkata...

haa kira elok sangat la tu..
dapat la jugak 2-3 ekor..
daripada chelshit,
seri ke, kalah ke, atau masuk ke lubang jamban ke,
tetap hanya ada lucius je yang tunjuk muka..
yang lain?
ke mana haram menghilang?
ok. mungkin ada sorang atau dua..
tapi masih tak boleh lawan liverpool, ada 2-3 ekor..

setuju jugak dengan ada satu komen di atas,
kalau dah keputusan tak seperti yang dikehendaki,
senyap2 sudah laa.
paling koman pun, bagi komen skit tentang apa yang tak kena.
contohnya :- subjeknya ialah lucas leiva.
buat apa nak menyalak2 salahkan itu ini apa bagai,
masih konsisten laa, masih klasemen laa,
masih bagi can laa(bagi can? ini alasan masa sekolah rendah tak sunat lagi. ok. parodi. atas nama parodi, ia dibenarkan.)

tapi kalau tengah menang,
usahkan liverpool,
blackpool, hartlepool, hatta havant & waterlooville punya fans pun berani berkokok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...