ANDA SEDANG MEMBACA

33

Torres 2 - Chelsea 0

Jannah Isnin, November 08, 2010 ,
Kau masih ingat zaman semua orang kutuk @LucasLeiva87 dan mengatakan dia tak boleh pakai?

Hai @LucasLeiva87 :)


Well semalam dia bekerja kuat dan bersungguh-sungguh untuk membantu Liverpool memenangi perlawanan menentang Chelsea. Sila follow dia di Twitter kalau kau mahu bah.

Biarlah apa nak dikata oleh kem Chelsea. Kasi can mali can ke. Kasi undi simpati ke. Pakai bomoh ke. 3 mata kemenangan setiap perlawanan amat berharga bagi semua pasukan. Tetapi sudah tentu apabila menang dengan team BESAR seperti Chelsea, kemanisan kemenangan itu boleh disamakan dengan menang pilihanraya.

Saya tidak pandai untuk mengulas perlawanan seperti En Lucius Maximus, mahupun berphotoshop seperti En Obefiend.

Tapi saya reti la meminjam gambar-gambar menarik hasil carian Google dan website Liverpool untuk membawakan detik-detik kemenangan Liverpool menentang Chelsea semalam. Ladies. Enjoy!

All photos taken from the Official Liverpool Website. Remember kids, plagiarism is stealing. Must give a link back or credit the source. Mmkay?

You can't stop me. I'm Fernando. I am awesome!

Good job boys. Gambar ini disturbingly sexy.

Kejap masuk kut. Masuk kan? Yeay masuk!

I love you bro. #Bromance

Torres. I love you.

Bragging rights. Bragging rights. Bragging rights.

Bonus gambar: Boleh download buat wallpaper telepon anda minggu ini.

Freckles. Adorable.

Dimples. Lagi tambah adorable.

33 Ulasan:

Kelon Eric Bana berkata...

Lets sing Shoulder to Shoulder.

Shoulder to shoulder for British Legion, memang kena tema kan??

Sekali sekali jadi welfare, kasi up sikit Liverpool punya self esteem.

Sedekah 3 mata.

Awang Joe berkata...

pukas memang main bagus semalam... sepatutnya dapat man of the match...
hehe...

Pet Shop Boys berkata...

Jangan lupa kasi kredit pada Kyut..dia pun bertungkus lumus jugak semalam :)

Jarr berkata...

Morning jane, Lucius mesti regret tak abiskan pizza dia semalam kan?haha

ynwa

Riderz berkata...

Torres still one of d best striker in d world bah

smlm aku puji dgn cara main lucas. rajin beno dia blari. kdg2 tu, nk mcm fabregas pun ada gak cara dia main.. ahaks~ :D

well, congratez liver!!

Faiz Tapit berkata...

xksahla.. janji chelsea klah.. hahaha

Mukmin Selamat berkata...

Well done lad!
3 perlawanan berturut-turut, Lucas perform. Harap dia kekalkan dan uncle polsen tak dapat main.

Martin Kelly pun same,budak setahun jagung je jage area A.Cole dengan F.Malouda. Credit to him too.

yetzack berkata...

dulu kalah dengan blackpool one of comments bunyi cam gini..

"dah kalah...no shit excuses.Hodgson tau gigit kuku sahaja...pembubaran management ngan hodgson sangat relevan sangat genting mcm ni.."

lol

Jannah berkata...

Jarr, tiada kaitan tu. Benar tiada. Uit susah la kalau result BPL bersandarkan pada apa yang pengulas Sokernet makan. Lol.

FreeMen berkata...

harap keawesoman lucas berterusan. kot2 lagi 2 season real madrid nak beli 800 juta. =))

thomas berkata...

tidak lupa juga kepada pepe reina,diatas kecekapan beliau menjaga gawang liverpool.credit to him too.

FreeMen berkata...

harap2 reina tidak menjadi telur (slanga sabah) utk match2 seterusnya.

Jarr berkata...

haha benar benar dakwaan kamu tu Jane.Cuma rasa nak berseloroh pagi2 ni ngan Lucius. =D

Saiful Nizam berkata...

well done kops!

lucyal berkata...

mana lucius..aku tak sabar nak tgu entri die nganjeng liverpool ni...

nice entry jane...huhuh...

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

nampak sangat terry "bersungguh-sunguh" bagi can kan?

y.a.n.a berkata...

one thing i agree with u jannah, menang gn chelshit is like something that we need to celebrate...

:)

hi jarr...

Jarr berkata...

hi y.a.n.a

suka ye chelsea kalah? =)

y.a.n.a berkata...

of course i do...
game smlm punya pasal, tak study i jadinya...

mcm abg torres boleh tlg jwbkn exam esokkn???

:p

Jarr berkata...

jgn kata abg torres, abg Lucas pon boleh jwpkan skang ni..

mohamadShafiq berkata...

cgg abe lucas!!
YNWA

Jiraya berkata...

tahniah kepada liverpool.dan kembalinya torres sebagai striker yg berbisa.chelsea 1st half main mcm budak sekolah menengah.second half baru la ada ceria sikit.saya mewakili diri sendiri sebagai penyokong chelsea "welcome back Liverpool".tahniah diucapkan.

zu berkata...

chelshit bagi chance?
ya mungkin ada benarnya di situ.
mungkin juga tidak lebih sebagai tanda terima kasih dan membalas budi.
kerana liverpool secara terang-terangan membantu chelshit merangkul BPL last season.
terima kasih la atas ihsan chelshit semalam.
lupa? tak ingat?
last anfield meeting?
gerrard assist drogba?
alaa tak payah ingat, sejarah semua tu.

keseluruhannya,
tiada sesiapa pun yang tidak berusaha keras dalam perlawanan pagi tadi.
baik dari pihak liverpool mahupun chelshit.
tapi lebih nampak la players liverpool. mungkin cemas barangkali bila berhadapan dgn team yg tengah klasemen.
tambahan pulak chelshit ni jenis main rilek je dan scoring for fun.
selamber2 je bedal team yg lebih baik kedudukannya dalam liga berbanding liverpool sebelum ni sampai 5-6 bijik.
silap2 tarikh, mau liverpool plak yg kena 5-6 bijik kang.
tak gitu?

sekadar mention je,
pengembalian kuyt ke dalam line up, sangat la memberi impak.
macam biasa, kalau ada org kata ji-sung tu ada tiga jantung, kuyt ni kalau kita bedah badan dia, mungkin ada tiga belas jantung kot.

lucas plak,
setelah sekian lama brader ni asyik sangat selalu membangkitkan emosi amarah fans,
tapi recent few matches, start tunjuk karakter.
ada improvisasi skit.
skit je..
itu pun dari segi gameplay.
ada rentak march skit.
kalau tak, lembab je. selalu delay. bila dapat bola, hold, tarik, tengok belakang. haram nak anticipate larian kawan2.
sehinggakan time tapau blackburn tu, ada kutu commentator ni boleh mempersoalkan nationality dia ni.
betul ke lucas ni brazillian? main macam negri sembilan je..

torres saya malas la nak sebut.
cukup la dia dah kembali.
2nd goal tu, saya rasa cech tengah kencing berdiri barangkali. effortless.
ok la. cech bagi can kat torres.

biasa la tu, chelshit saje je bagi can kat liverpool.
bukan selalu liverpool blh menang dgn chelshit.
ye ke bukan selalu?
tak tengok stats ke?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

zu ni macam linda radzi je.. tukar nickname sebab lame menyepi ke?

hahaha..

a l i berkata...

this is so a womanly entry of the year!! hahahhaahhaaa




love,
liverpool secret admirer

Nik Saiful Anuar berkata...

Manager of the month: Roy Hodgson

Player of the month: Fernando Torres

Gol of the month: Fernando Torres

sekian laporan dr saya

Putra berkata...

ini sebahagian perjanjian penjualan Benayoun ke Chelsea, "Chelsea kene buat-buat tak reti nak menang bila main kat anfield"

cheers.. :P

diazhavanaz berkata...

Well done Torres!

mohd berkata...

WOI...APESAL MUKA LUCAS IRAS2 PIPIYAPONG???

KAHKAHKAH

3rdfrom9 berkata...

Encik Hodgson tengah nak mengambil hati aku hahaha.... yang baik hatinya Encik Hodgson kasi peluang kepada Jonjo dan Jay.

Martin Kelly dengan bangganya memakai jersi no.15 player Chelsea yang gagal menapau

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pipi.. betul ke ape yg gua nampak ni??

http://2.bp.blogspot.com/_FvdKd_xnCI4/Sp4jVHnxCkI/AAAAAAAAAeA/yzaXSJBX2Qg/s1600-h/3877356748_bae79b7f08.jpg

zu berkata...

dany armando -
linda radzi?
saper tu?
macam familiar je..
dia tu seorang pengkomen kat sini jugak rasanya..
salah orang ni..
saya takde hubungan dengan dia.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

zu: style dan gaya penulisan u same macam linda radzi. pengkomen2 tegar merindukan kepulangan linda ke sokernet sebelum ni. tapi dah ada zu, kire orait la tu. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...