ANDA SEDANG MEMBACA

23

Datuk Haji Hasbullah Awang




"Ahhh..apa sudah terjadi di situ??!"

..kemenangan Malaysia tempoh hari lebih sempurna dengan ngauuman suaranya di kaca TV...

terima kasih Datuk,

You completed our victory!

****

p/s: Datuk DIMP bai..jangan main main!

23 Ulasan:

Nik Saiful Anuar berkata...

kembali ke zaman retro Datuk Hasbullah, nice

Pipiyapong Abdillah berkata...

Aku malas nak cerita banyak kali. Dia pernah tegur aku masa datang rumah jiran aku duluuuu, masa darjah 1.

Ozzz300 berkata...

lol pipi, nak selit jgk

Bapak berkata...

apa2 pun dia legend bro..hehehh...

keli berkata...

Walopon da byk penguls2 dan siaran sukan kat m'sia gua ttp bukak TV1 nak dgr Hasbullah Awang yg ulas...
Astro Arena gua kurenggg sket penguls dier...
Lps pencen bley berlakon plak ye x...
Kikikiki...

kareem berkata...

Gua kenal bapak die ni. Masa tu die pun belum lahir lagi...

keli berkata...

Kakakakakareem......lu knal bapak die, tp mse lu kenal bapak die bapak die x lahir lg.....Bile mse plak lu kenal bapak die sdgkn bapak die x lahir lg...jd bapak2 jgn caye ckp kareem yer pak....

Fahmi Ismail berkata...

Hasbullah Awang ada mention nama Lee Chong Wei time ulas match liga Super.Aku rasa dia refer kat Liew Kit Kong

REPUBLIK N9 berkata...

penghibur dan pengulas dalam satu masa...

Ichigo Miro berkata...

"oh maafkan saya"..ayat yg selalu keluar..tp Datuk,da legend

iKHwAn berkata...

Doakan beliau panjang umur agar kita boleh mendengar ulasan sang juara lg..

SFB berkata...

apa2 pun dia tetap komentator legend... hehe

serius suram AFF Cup ni kalau bukan Tuan Haji komentar...

Momento berkata...

trademark beliau kalo sebut nme player salah akan selitkan perkataan 'atau' utk cover line.tp kalo dgr suara dia mmg mood tgk bola tempatan menjadi2.

Mat Pintu berkata...

mahali jUSAILI...

epol berkata...

he's legend.."ITU DIA GOL DARIPADA 'ANDRESTA' UNTUK SEPANYOL"

*beliau tetap ikon komentator sukan Malaysia

Nazurah Aishah berkata...

dalam sukan bolasepak negara, salah seorang lagenda sukan ini ialah hasbullah awang...

oh! dia lagenda (pengulas) semua sukan :)

hellghast berkata...

Mahali Jusaili <--- sebutan org lama beb,even org tua2 pun dah tau nama betul aku still suke sebut ikut mulut dia hahaha...

Btw dia memang legend,budak2 mude ni tau kutuk aje...dia pengulas All In One...moga panjang umur dimurahkan rezeki serta sihat agar kami semua terhibur dengan ulasan beliau...amin...

kareem berkata...

keli, gua ckp hasbullah awang tu yg belum lahir lg..

keli berkata...

Lu komen suke pusing gua pusing blk komen lu kareem, kakakaareem.....da 2011 browww..

nu_Ox3r berkata...

"oh cantik..cantik dari safee sali"

plg best dia wat cameo utk filem SUMO-Lah..jadi komentator sumo bai..hahah.he 's true legend

mooie berkata...

hahaa.. ak bru pasan dia dah datok..
apa2. terima kasih mewarna sukan malaysia.

ayiz berkata...

ha3..tapi x bes sikit la time tgk bola..kesian ak dengar pengulas lagi sorang tu sikit2 panggil datuk..kalo time ulas sukan die buang gelaran tu lagi ak respek same dia..

uncle fly berkata...

terima kasih datuk !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...