ANDA SEDANG MEMBACA

18

David Beckham - Legenda Man United Terima Anugerah Pencapaian Seumur Hidup

Obefiend Weiland Isnin, Disember 20, 2010
Hari ni bukan hari bersejarah kepada The Highlander Ferguson seorang. Seorang lagi lagenda bolasepak Manchester United menerima anugerah seumur hidup dari Anugerah Personaliti Sukan BBC.

Tahniah David





Lelaki sebenar dari pasukan bolasepak sebenar tak takut menangis kegembiraan



Clan Beckham

18 Ulasan:

Rudy ZAin berkata...

stail

Faiz Tapit berkata...

Benitez x dpt ke?

y.a.n.a berkata...

one thing i love about david beckham, dia tak pernah pergi mn2 kelab selain MU...truly MU...

hanya selepas diarahkan 'berambus' oleh fergie, dia jd tdk setia.

Aizuddin Hanis berkata...

My 1st fav player...Congrats..

keli berkata...

Sbb mulot fergie bau longkang tuh beckham blah tu....lu olang talak tau ka...kikikiki..
The Highlander Ferguson kakaka...immortal.
Beckham doesn't need MU anymore. Well done.

y.a.n.a berkata...

tapi dia sentiasa menyokong MU...
one thing for sure...

sungguh ni keli...
hahaha..

keli berkata...

Gua caye....gua caye.
U kencing same gua pon gua caye...apedehal.

y.a.n.a berkata...

sebab tu i sayang u lebih kt sini...
in me, you always believe keli...

kareem berkata...

y.a.n.a berkata...

one thing i love about david beckham, dia tak pernah pergi mn2 kelab selain MU...truly MU...



Pelik gua ngan kenyataan yana ni. Ade dua tiga kali gak gua bace...Hmmm

Ajeossi berkata...

"Bend It Like Beckham"

Pet Shop Boys berkata...

ah siapa boleh lupa freekick Beckham against Greece...

pakkordi berkata...

Bini beckham tu tengah masak nasi pun berposing aku rasa.

Streetwizer berkata...

lagak gaya seorang metrosexual sejati,itulah beckham...

ijan berkata...

kn ak da cko yana ni pendakwah mu sjati...
hahahaha

Jarr berkata...

komen pakkordi cam cilaka.kah kah kah

-MsGoodNite- berkata...

Oh! dah byk kedut rupanye encik beckham...

keli berkata...

Lg kedut lg hensem Miss....
Baju kedut bley gosok pkai streka..
Manusia kedut bley pkai botox...
kakakaka....

Sutera_suci berkata...

Abang bekam mmg terbaek! (sebut betul-betul)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...