ANDA SEDANG MEMBACA

43

Pengumuman: Konfrontasi!

Lucius Maximus Isnin, Disember 20, 2010 , , , , ,




Siri artikel khas Sokernet bersempena perlawanan akhir Piala AFF Suzuki 2010. Keluar entri sebelum 26 Disember 2010 (itu pun jika tidak ada idea untuk dibukukan secara terkejut).

43 Ulasan:

Kuwe berkata...

Jangan lupa puak kita bawak laser.


kehkeh.

y.a.n.a berkata...

ala, br nk jadi first...
ish2...ni semua sbb berukband ni nye connection yg lembab...

Faiz Tapit berkata...

hai

keli berkata...

Uuuiihhh....nk perang da ni. Mne2 mat perang sile wat prsiapn.
Gua maka dgn ini akn berdiri teguh di blakang Lisa Surihani. kakaka....

Malaysia Boleh..!!! 1 malaysia one Lisa.

Gua hrp2 Malaysia sekrg2nye bley dpt result 2-0 lg. Jgn grogi sudah..

y.a.n.a berkata...

hi faiz, hi keli...

blitz berkata...

hi yana!

keli berkata...

Bg salam ler weiii.....ape hi,hi,hi ni....kikikiki.
Hi yana....
Salam 1 malaysia.

y.a.n.a berkata...

assalamualaikum keli...:)

salam 1 sokernet.

lucyal berkata...

wa tunggu entry membakar lu je lucy..boring la entry2 mcm ni....

titan berkata...

pergh jenis ngorat main salam2...


errr... hi yana

y.a.n.a berkata...

assalamualaikum titan...

:)

KBON berkata...

http://kampongbaruonlinenews.blogspot.com/2010/12/filipina-kalah-di-padang-menang-di.html

filipina sebenarnya menang

julu berkata...

aku dh kene provoke dgn dak2 indon..
jgn sampai aku kene lauk.. Malaysia tlg la menang..

Encik Akmal berkata...

Jangan main2 woh.. Indon ada 'Liliput dan Kelinci Ajaib'.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Hi Yana! Salam perkenalan!

Saya minat ARTsenal! ;-)

Jarr berkata...

nak hadap indon punye konfrontasi?kita perlukan bantuan tenaga puak syiah.

ok assalamualaikum semua.

Pet Shop Boys berkata...

Apalah sangat bambang Pamungkas tu

ska berkata...

meh kite bace Utusan jap... Safee main kt Eropah ketika AFF sedang rancak... undilah Utusan....fatkta tepat..dan mantap... kehkehkeh

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=1221&pub=Utusan_Malaysia&sec=Sukan_Luar_Negara&pg=sl_05.htm

hellghast berkata...

pantang betul nampak pompuan...huhuhu apelagi yana,bagi aje alamat facebook pada jejaka2 epl ni sudah...hahaha!!!

Streetwizer berkata...

kasi entry gempak skit lps ni lucy!

ijan berkata...

konfrontasi!!!
ayuh perangi indong2 sume
hahaha

OrangBiasa berkata...

kamon, cepat lucy ; pastikan artikel tahap gaban dan jangan sampai ejakulasi pramatang dah ler;

Cadangan Tajuk Entry tu ialah;

Jaka Sembung vs Pendekar Luk Tujuh

OrangBiasa berkata...

kamon, cepat lucy ; pastikan artikel tahap gaban dan jangan sampai ejakulasi pramatang dah ler;

Cadangan Tajuk Entry tu ialah;

Jaka Sembung vs Pendekar Luk Tujuh

hellghast berkata...

jom kawan2 cakap berapi tak gune kat sini,aku cabar korang pegi beli tiket wal tengok kat stadium!!! bukan beli tiket bas tengok kat TV!!! jangan biarkan Indog2 tu menyalak hampir separuh stadium!!!
ape?korang takde buah?pentakut?hahaha!!!
aku cabar korang!!! bendera jalur gemilang jangan lupe! kat kedai buku ade jual!!! tu pun nak berkire....korang bukan sambut krismas pon!!!

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

semi haritu 50k yg dtg tgk kat stadium...final ni agak2 dapat ke penuh stadium? tapi kalau penuh dgn jersi merah bau surya gudang garam pun xguna jugak kan...aku pasti pergi!!

Hambali ® berkata...

sila pergi mana yang boleh pergi ... gua jauh

top_ace7 berkata...

ganyang jangan tak ganyang !

kah kah kah.

julu berkata...

cet.. smalam member indon dh provoke..
ari ni lctr aku lak sound jgn dtg campus kalo Malaysia mng...

kareem berkata...

Emo benar hellghast nih...Sekeh lidah tu kang baru tau

Jojoe berkata...

kakak gua kawen lak kat johor.. dem.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau mahu meramaikan lagi orang di stadium, poster promosi final Piala AFF perlu diubah sedikit tajuknya :

"Malaysia + Kelantan VS Indonesia"

hellghast berkata...

hahaha!!! aku emo ke abg Kareem? hahaha!!! saje bakar...bkan bakar team EPL pun,kalau menang bendera Malaysia juga...

y.a.n.a berkata...

hi hellghast...

anda ada fb?

hellghast berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hellghast berkata...

erk?!!!huhuhu...audah tentu sahaja...(tibe2 aku merasakan ada mata lelaki2 yang hangin mcm tak puas hati memandang hehehe)

@Y.A.N.A : sila lihat profile saya huhuhu...

Jarr berkata...

sapa ada Fb hanis zalikha?

talkIZcheap! berkata...

eleh Jarr, FB aku pon ko belum add, dah tanya2 FB Hanis Zalikha...

Password FB ko sdiri ko ingat lagi ke tak Jarr??

Jarr berkata...

aku bukak fb kot hp nokia 3310.takleh add orang.
hehe malam ni aku add kau..ok?

talkIZcheap! berkata...

gua okes je, kalo status sekali sekala menyindir ko-tahu-apa, harap paham-paham lar yer, keh keh :p

keli berkata...

Kakaka...nokia 3310 mmg rare....idop lg ker?

y.a.n.a berkata...

da knp la bercerita psl fb plak kt sini..

keli xnk add fb kita ke?

Pet Shop Boys berkata...

Gua dah beli tiket. RM50 lagi.

U olls dah ada tiket belum?

keli berkata...

FB gua da ke laut da cik yana....rajin nnt gua kasi ejas.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...