ANDA SEDANG MEMBACA

41

"Saya Snood, Saya OK!"

j or ji Selasa, Disember 21, 2010 , ,


Rakan-rakan sepermainan sumber kekuatan saya.


Seluar dalam bunga-bunga pilihan saya
(Sumber Wikilicks sini)


Arsenal star Samir Nasri has taunted title rivals Manchester United by saying: It's a good job your game at Chelsea yesterday was snowed off because you would not have won anyway. The Gunners midfielder also reckons the Red Devils will struggle to win their game in hand at Blackpool

The Sun.UK.

Nampaknya Samir Nasri masih belum dapat menerima kenyataan yang pasukan beliau telah kalah tempoh hari dan mendapat kutukan hebat 75,000 Setan Merah di Old Trafford kerana memakai snood.

Kalau beliau dari awal buat pengakuan tentang kegemaran memakai seluar dalam 'alternative' berbunga-bunga ini, sudah tentu Setan Merah tak kisah akan 'selera' beliau.

Sikap pendendam Samir Nasri ini lebih menyerlah selepas insiden beliau dengan Gallas yang masih tidak selesai.

Kalaulah Roy Keane masih ada...hehehe

41 Ulasan:

-zAp- berkata...

dah nama pun bebudak lg.hahaha

Aizuddin Hanis berkata...

kalau roy keane ade..mmg die sekeh2 kpala samer nasri ni

Merrul berkata...

wauuuu..

mat bunga rupenye nasri ni...

orang_es berkata...

gay gay arsenal

Diloz berkata...

dengan budak-budak jangan main kasar bai.

bunga2 tu sure jenama Kiko atau Kiki Lala.

Hambali ® berkata...

seluar hawaii ...

Lan Bingka berkata...

nampaknya peminat gunners kena cuba fesyen seluar nasri tu..hehe

gua mat bunga.. gua ok..;p

ayobkelubi berkata...

snood tu pakai sambil makan ais kacang kena tak?.

top_ace7 berkata...

bunga-bunga cinta. layu di udara~~

kah kah kah.

OrangBiasa berkata...

keh keh keh

Si nasri ni pakai baju kelawar ker nak hilangkan sejuk tuh...

zX berkata...

samir nasri = lehuzeher!

fullstop

afiq. berkata...

memang sah si Samir ni bapok! takpun dia ni GAY! HAHAHAHA!

mohd faizal bin sarif berkata...

budak ni mmg bnnyak bunyik dr tu ari.dh klh patut belajar dr pengalaman.patut rooney pijak je betis die yg licin tu ari

kareem berkata...

Gua rase tu boxer.Member gua pun ade boxer bunga2...Ape ade hal..

Ni kes bengang ngan mulut celupar evra le kot...

Amjat berkata...

Pendendam gak lu ni jorji. Dia bahan MU, lu pun bahan seluar dlm die eh. Haha.Perangai mcm politician pun ade...

- Jojoe Ali berkata...

Gallas sure tengah koma gelak skang nih. Haih.. budak² zaman skang...

Faiz Tapit berkata...

kanak-kanak gay mmg begitu...
kah3

j or ji berkata...

Amjat : aku tak berdendam, tapi menjalankan tanggungjawab mempertahankan Alex Ferguson, Manchester United, Old Trafford dan kebebasan memakai seluar dalam berbunga sebagai lucky pants!

:P

mijae™ berkata...

beku sungguh pemikiran geng maincheatster..mungkin tak tahan snow tak pakai snood..oke,derang tak pernah pergi london..

tu kan tattoo yakuza french!


illuminati!fremason!

mrlrie berkata...

iishhh hina nya mamat nie...
dah kalah pastue nak dikeji plak team yang menang huhuhhu

Pet Shop Boys berkata...

Apalah sangat Roy Keane tu

salamatsabtu berkata...

aku stuju dgn mijae...

yui berkata...

yang kalah dah salu sangat kena keji!!
rare la kalau keji team yang menang ,
next time aku nak ikot jejak langkah samir nasri
keji dan hina2 team2 yg menang pulak !!
hahahahahahah

talkIZcheap! berkata...

the bitterest loser...

Alke berkata...

samir nasri ni ikut jejak arsene la.....sore loser...takpun dia nak join dubuk liar kat chelski kot....dia kan pernah main sama dubuk liar kat marseille

SukatimakbapakKo berkata...

trimalah hakikat yop nasri ooii...1 skuad perancis pown nk melaser..haishh

Daud berkata...

Hahaha
Ada org tweet nampak Evra dgn Nasri lpk kt Embassy,Old Burlington duk gelak2.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jenis perangai yang tak boleh terima kenyataan ni memang susah. kahkahkah.

ijan berkata...

"Kalaulah Roy Keane masih ada"
menyandarkan pada kenangan nampaknye
kahkahkahkahak

tp ape yg ak prasan pendakwah mu sejati iaitu YANA masih tidak lg kelihatan memuji mu...pelik2
sehat ke tidak die?
ke x bya bil berokband..gusar ak

keli berkata...

woowww hot la......nyah suke auwwwww...cutenyer abang nasri taaawwwww.
Korg x tau ke nasri dulu join kelab keceriaan mse skola....len kali kalo x tau diam2la. Mcm kain batik pon ader. Kikiki...
Mne men da boxer bunge2 skrg. Boxer gmbr pompuan bogel la bru stylo....kakaka.

p/s: Komen gua tiada kaitan dgn bolasepak. Harap maklum.

y.a.n.a berkata...

tapi mmg dia sgt cute sbb ad lesung pipit...gosh!

tapi malangnya dia tidak matang. benarlah arsenal kelab budak2...

tapi rasanya dia terpengaruh dgn tagline sokernet..."bakar membakar amalan mulia"...

keli berkata...

Statistik umor player Arsenal.
Manuel Alumnia umor 33.
Jack Wilshere umor 18 kot...
Maknenye sape2 umor dri 33 ke 18 kire budak2 lg.....
kakakaka.....just for your information and saje2 gua bg. kikiki.....

frwls berkata...

jorji, jangan sandarkan pada kenangan jugak ji... kalaulah roy keane masih ada.....

Saiful Nizam berkata...

hihi.. rio ferdinand duk jadik ladyboy ape citer eh? takpe lak ye.. hihi..

-----
http://komiksukan.blogspot.com/2010/12/edisi-30-rio-ferdinand-ladyboy-bior.html

Streetwizer berkata...

nasri prnah jgk ckp:saya seluar bunga,saya masih ok...

talkIZcheap! berkata...

istilah budak2 ni, bukan bergantung pada umur...

-umur cuma angka-

Joe Grizzly berkata...

tapi mmg dia sgt cute sbb ad lesung pipit...gosh!

tapi malangnya dia tidak matang. benarlah arsenal kelab budak2...

...kata2 nista dari seorang groupie... Ooops...

:P

keli berkata...

-umur cuma angka-
Tp cam gua prnh tgk iklan yg mcm lu ckp tuhhh....iklan ape????
Damn gua lupe....

Ozzz300 berkata...

wakakaka ala pakai boxer bunga2 pun nak kata budak2, tu jiwang la namanya, gangster pergi karoke pun nyanyi lagu rock kapak taw x, kira line2 brader2 3 line la tu si nasri ni

moze berkata...

seluar dalam/boxer bunga - lucky pants - art. hehehe

Pet Shop Boys berkata...

Dia tu Peranchis. sense of fashion dia kuat.

Sir Alex ada tau pasal fesyen?

Man U dulu tak pi main kat Singapore dan singgah KL instead sebab chewing gum tak boleh kunyah kat sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...