ANDA SEDANG MEMBACA

33

Eksklusif! - Rio Fredinand Menyanyi Macam Darai Takdaq Teloq

Obefiend Weiland Isnin, Disember 13, 2010 , ,



EAT THIS FERGIE

Cakap banyak la lu Sir Red Nose. Awat la mulut ang hebiaq sangat? Ghasa maca mau kutei hidung ang. Aku cemuih dah dengan Sir Red Nose. Harapnya malam ni Arsenal menang lepaih tu Nasri tungging buyung depan dia.

Ini apekebenda ni?
GGMU. Gay Gay Man United!

Btw to Rio. Yes you won't see Manure players wearing SNOODS. But we can see one wearing a bloody beret and singing with a bloody broom!



33 Ulasan:

yui berkata...

menggiurkan !!

talkIZcheap! berkata...

kah kah kah!!

defender gay macam ni pon takde kelab bleh kalahkan?? kah kah!!

sepatutnya termasuk dalam kategori wikleaks/sokernet true story ni, ala, segmen yang ko buat dulu tu lar, Obe..huhu

nyzm berkata...

fergie ckp ape?

Streetwizer berkata...

damn..better be footballer than a singer...simon blum tntu nak amik dia ni masuk il divo...

y.a.n.a berkata...

macam tak biasa lak gn mulut longkang fergie...

touching pe hal?

dia mungkin dibenci kerana mulut dia tp disbbkn itu jgk dia direspek sbb pada dia..lantaklah org nk ckp apa.. "ada aku kesah? kau ada?"

Aizuddin Hanis berkata...

MU will win~~

makanbola berkata...

hoi yana,
yang kau nk jadu azwan ali kat sini pehal?
FAGGGG

Obefiend Weiland berkata...

i am this close to putting yana into the BANNED list due to the most MINDNUMBING and WHAT THE FUCK IS THAT SHIT comments ever written in the history of mankind

the i realised she is a women

i then told myself

"oh.. being a women is punishment enough.. carry on then"

Remy Maximus berkata...

sokong Yana.fanatik MU.hehe

Remy Maximus berkata...

obe:berlembutlah degan gadis sikit.jangan ambil hati sangat.ape adehal.haha

kareem berkata...

yana, kalau MU menang,abg blanje piza

y.a.n.a berkata...

hahaha...
kelakarlah korang nie..

entah..xnk bg muka langsung...
ye ar...diam ar lepas ni..

dikwahab berkata...

Oh yana pls,stop being whorechester here

keli berkata...

Kakakaka....x sngke nyahhh...tak sesssuwai tawwww....gay dgn bapok kn lbh kurg. Suke laki2.

Gua benci fergie sbb mulut bau longkang psl x gosok gigi...kikiki.

Hi yana, lu mmg tegar MU ehhh...bagos2 girlzzz. Boooo.........sama dier......

Hehe..Why so mean kan ekk?

talkIZcheap! berkata...

ko kene paham yana, kelab susah nak menang, macam tu lar erangai fan dia... kui kui kui...

talkIZcheap! berkata...

oops... sorry cikgu BM, nak eja 'perangai', sekali tertinggal 'p'...

p for pis... :P

Saiful Nizam berkata...

Haha.. hampeh rio ferdinand..

http://komiksukan.blogspot.com/2010/12/edisi-22-rio-ferdinand-bodoh-macam.html

saje tambah bahan nganjing manure..

ijan berkata...

yana2
hati ko keras...

JalakLenteng berkata...

Terrer hang cakap kedah obe...

I Am Legend berkata...

talkizcheap, its kinda dumb of u to try pissing of the writer who sole purpose is to make this blog fun so dimwit like u can have a free source of football satire.

and yana, u tried to be emotional on satirical piece of light hearted joke but couldn't take it urself when obe tried to be emotional with u? Stop being a bimbo pls

y.a.n.a berkata...

well guys, why so serious?

chill.menang kita suka, kalah pun kena chill jugak. after all it just a football.

I am legend, I'm not bimbo...
even if I, so what?

why so mean?

Azizan berkata...

daripada korang gaduh lebih elok kiranya korang tolong buat livereviu tuk aku pasal aku skang ada lam bas otw dari kdh blik jhr. tak dpt aku tgk bola.

btw it more than just a football to me...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

selamat kembali ke tempat asal arsenal. kahkahkah!

adieslave berkata...

MU menang,puas ati?wakakaka...klasemen baru?hehe

dikwahab berkata...

yana why so emo?

Hidup Sihat berkata...

macam suara justin bibir pun ada.

AlpocodelaCruz berkata...

Layan jugak lagu ni.Terasa nak buat ring tone.

zX berkata...

pung pang pung pang pun united menang gak dengan team training center aka geng bas sekolah...

ada apa hal?

Zinedine Zaiddin berkata...

Rilek sudah. Keh keh keh~

talkIZcheap! berkata...

@I Am Legend: huh?!

apa yg ko bebel ni? Aku try to piss off the writer? bg cadangan pon boleh kasi org marah? ko duduk ceruk mana ni? kah kah kah!! :p

apa yg pelik dgn komen aku? dalam entry ni, author cuba membuktikan ke-darai-an Ferdinand, dan dalam komen aku, aku sokong je pandangan dia, tapi aku tambah skit lar hakikat yang team defender tersebut masih tanpa kalah, membuktikan walau se'jantan' manapun striker dalam BPL, takde yang boleh kalahkan defender (gay) tersebut keh keh...

adakah ayat tersebut menerpa kalbumu, legend? I don't hear Obe compalining...

Beside, itu semua bagi menyahut seruan blog ni jugak, iaitu slogan "bakar-membakar amalan mulia"...

lu bakar kelab gua, gua bakar kelab lu balik, kiranya cam tu lah...huhu

mengenai cadangan wikileaks/sokernet true story (atau apa nama sebenar dia, aku dah lupa), aku cuma sajes memandangkan Obe pernah buat entry dgn tema sebegini, iaitu ala2 pendedahan hidup pemain bola sepak atau orang2 yg berkaitan dgn bola sepak, dan jugak Fdausmad pernah jugak buat untuk membongkarkan 'sokongan sulit' Obe dan pipistuta terhadap Men Yu, I just thought that this entry do have the same theme, tapi takde dekat label atau mana2 bhgian dalam entry ni yang mempergunakan balik perkataan wikileaks/sokernet true story atau yg sewaktu dengannya... so, I just thought, "how pity, this is good stuff to be included..."

of course la aku menghormati hak penulis, lantak dia lah nak letak label apa, pasai tu lar yg aku tulis tu just a suggestion...

now, actually, who've been pissed off with my comment? Tu lar, ni satu lagi lar sajessyen aku dekat authors blog, 'footnote' ni dah tak relevan dah, kalo letak kat 'kaki', orang buat sepak2 jer, cuba buat 'headnote', baru masuk kepala sikit....

ntah apa aku bebel ntah...

p/s: btw, I am legend, what did you do to be known as 'Legendary'? wearing snood?

ijan berkata...

kahkahkah...
team ak kalah ak rilex jek..
asal la sume nk emo nih??
chil suda
bakar membakar amalan mulia

Jarr berkata...

TiZ..komen lu gua rasa baik lu kopipes wat new entry kat blog lu..boleh tahan panjang gak..sedap skit gua baca. kah kah kah..
dah la pemalas update blog awe nehh...:p

talkIZcheap! berkata...

ceh... saper lagi malas, Jarr?? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...