ANDA SEDANG MEMBACA

7

Selamat Bercuti Fat Sam



Hadiah Awal dari Santa Claus

Tu la.. masa lawan Manure aritu lu ROLLOVER. Gua tau la lu banyak loan player dari Man U. Tapi ada ke dalam clause kontrak tu lu kena main macam cibai bila berdepan dengan Manure. Skang siapa yang jadi anggur? Lu ingat SIRALEX kesian ngan lu kena sack? Lu ingat dia akan bagi back up sama lu?

"Sam is a good chap.. He is a good manager who knows his place. Potential England manager as well. Thanks for rollovering when we meet them a few weeks backs. Berba sent his regards too!"

Semacam ada tema pula minggu ni ye? Both Hughton dan Fat Sam Allerdyce pernah menjadi pegurus pasukan Looney Toons. Badi Mike Ashley boleh tahan bulan ni. Takpe Sam, gua dengar lepas lu kena sack dari Newcastle lu dapat GBP 3 juta sebagai compensation. Lepas tu lu beli rumah dekat Spain yang lu beri nama Villa St James. Lepas ni dapat compensation boleh bukak Lil Ewood Park pulak sebalah rumah agam lu!


7 Ulasan:

i'msosupernotcool berkata...

dari dulu-dulu gua tengok epl,
mamat sam ni memang gua tak berkenan.
tak sia-sia gua sokong owen coyle semalam.

ade hati nak manage enngland konon.
ceh.

dikwahab berkata...

expect whorechester dtg jap lagi mempertahankan kemuliaan sir alex

zX berkata...

kalau gua ungkit pencapaian dia selama jadi manager united kang korang cakap "sandarkan pada kenangan" plak .. lantak pi ah ... janji united klasemen pagi ni hahahaha

Streetwizer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zinedine Zaiddin berkata...

Aku suka dia time bawak Bolton fight utk EURO Cup placement dulu. Lepas dia blah dari Bolton, tup2 Bolton duk main kat dasar liga aje..demm. Reputasi dia jatuh sejak bawak Newcastle...tp aku respek la dia. huhu

makanbola berkata...

pelik...masih ada org respek die ni!
fat sam ni mmg kaki jilat elek fergayson...mana mungkin kita akan respek org yg kaki bodek camni...sbb tu la liverpool jd bangang skang...sbb adanya kaki jilat dan bodek elek fergayson..roi hadharison!

y.a.n.a berkata...

dikwahab, you can say anything you want but we are champion...

INGAT sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...