ANDA SEDANG MEMBACA

15

(Penulis Tamu) RE : Harapan Terakhir Umat Manusia

Abdul Sokernet Rabu, Disember 15, 2010

Bukan hendak mengata,maupun mengumpat keji ibarat makcik-makcik yang suka bersembang menjaga tepi kain basahan jiran kampung sebelah di petang hari..Akan tetapi masih relevankah THE BLUES untuk menyandang gelaran KLASEMEN seperti yang di uar uar kan oleh saudara Lucy "The fur"Maximus dan sekutu sekutu Singa birunya itu???

Selaku peminat bolasepak inggeris yang agak agak baru jugak ,saya ingin memberikan sedikit pendapat bernas yang mungkin boleh memberikan kesedaran sivik dan moral kepada para penyokong taksub THE BLUES UNTUK AKU ini...

1) Sudah berapa minggulah skuad THE BLUES UNTUK AKU kempunan 3 mata penuh?

2) Adakah dengan kehilangan Frank Lampard,maka prestasi THE BLUES UNTUK AKU merudum sekaligus menghuni tangga ke-4 liga?

3) Adakah chelsea merasakan mereka masih mampu bangkit setelah mengalami kekalahan dan seri beturut turut hanya dalam 1 minggu sahaja?

Tiga persoalan ini sentiasa bermain di dalam otak benak dan akal penyokong chelsea..

HAH MEH SINI AKU JAWAB TOK HANGPA SUMA PENYOKONG CHELSEA...

1) Enam perlawanan terakhir Chelsea merekodkan 1 menang (Fulham), 2 kalah (Sunderland dan Birmingham), 3 seri ( Newcastle, Everton, Spurs)...cantikkan? Well done Chelsea,mintak mintak korang kalah minggu nih..hahahahahahaha..

2) Frank Lampard? Perancang Chelsea? kaki betina?? auwwwww pelisssssss..lawan Spurs baru ni pun macam takde fungsi pun..entahlah..kita tengok je la minggu depan..

3) Pendapat tulus ikhlas murni berseri gua la kan,gua rasa Chelsea kalah punye minggu nih..tak payah la nak wat entri harapan terakhir umat manusia , sandarkan pada kenangan ,ape la,bla bla bla dan sebagainye.gua pun menyampah gak kat The Iblis Merah sebab gua tak suke ngan NANI (sebab muke die macam mamak tempat gua lepak dan selalu nak main kencing) dan penyokong penyokong taksub setan nih yang suke sangat mendabik dada padahal tak penah main bola pun.sembang je kate main macam Rolando la, Nani la, Owen Hargreaves la. Tapi berbalik kepada Chelsea,gua yakin dengan setulus hati dan apa adanya, Chelsea PAYAH NAK MENANG..MAGIS JE BOLEH MENGUBAH NASIB CHELSEA..

Tapi apa apa pun..SEMOGA BERJAYA CHELSEA..sila bawa pulang kemenangan hari ahad nih walaupun gua tak pernah menaruh harapan walau sekelumit taik idung gua pun kat korang..SAVE THE WORLD,KILL THE DEVIL..

15 Ulasan:

cyrusdavirus berkata...

1

Abershavin berkata...

keh keh keh
kill the devil !

zX berkata...

dah timbul desas desus Ancelotti nak resign kes tak puas ati Assistant dia si Wilkins botak tu kena talak .. & perpecahan dalaman antara french speaking players wif non french speaking ones...

canteek! bring it on chelsial!!

talkIZcheap! berkata...

tolonglar kalahkan MenYu!!

Mana tahan unbeaten sampai hujung musim...

nanti riak sangat tak cium bau syurga plak, keh keh keh :p

α.φ.a.k. berkata...

BPL ni semua lagha, semua dunia, dan sentiasa berkisar ttg klaseman,setan, snood dan wags. lagipun yg kena bahan balik2 uncle roy dan anak2 buahnya... sudahlah tu, ape kata start satu entri utk game lwn vietcong satu! keh keh

iKHwAn berkata...

xde nk wat entry malaysia v vietnam mlm ni ker.. dgr citer viet nk bg 20 bijik kt messy a..

.Gory. berkata...

Ok, walaupun aku Man United, tapi ada sedikit ke-kekok-an di situ. Well, Lampard main berapa minit saja hari itu, and kaki betina? Bukan Terry sama Cole ke?

Mr. Schomey™ berkata...

ishk. yang banyak g futsal sokernet budak2 red devil gak. chelsea ado?

i'msosupernotcool berkata...

haha.
kemain lagik dia punya hentam.
goonerboy ye?

aku rasa draw is on the card la.

because chelsea got a world class left back.
cashley tu kalo nak handle luis nani tu buleh sesangat rasanye.
unless sir alex shift him to left and let him face brader portugal yang sorang lagik.

tengok gol yang chelsea concede pon most start from right side kan?
maksud aku chelsea punye right defend.

terry is back, superfrank is back.
drogba pon in last match macam ok.
penalty miss tu biase la.
rudeboy pon miss jugak dis week.

btw aku suke part yang ngelast tuh.
save the world, kill the devil!!
yeah!!

Streetwizer berkata...

keklasemen setan merah mnjadi taruhan utk next game...keep it up,tu pon kalu lampard mmg btl2 fit lar...

Aixat berkata...

keblakangan ni chelsea dibanjiri pemain2 berkulit gelap which mean zaman kegelapan da melanda...hahaha..kasi tukar ancelotti dgn b.satianathan la...bru ade matching..hahahahha

keli berkata...

Yeaaahhhh Blues....Devils may cry...make them suffer...
kikiki.....

CHELSEA PAYAH NAK MENANG but same goes to MU bro.....lalalala..

-Bukan Fan Rubin Kazan- kakakaka....

rms berkata...

ala. lampard baru main bpa minit ari tu. dah la baru lpas pantang. mna bleh nak form bai..

yeaahhh. blues home mggu ni. mmg manu pyah nak mng la.whahaha..

devils shit--

r.k berkata...

sekarang lu nak chelsea menang ke tak ?

sembang cakap chelsea boleh pergi mampus nak menang ngan MU , lepas tu sila bawa pulang kemenangan . dah bukan harapan terakhir umat ke tu ?

heh . chelsea jugak yang boleh diharapkan .. kan .. XD

Sito Kebaboom berkata...

bajet best.huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...