ANDA SEDANG MEMBACA

17

Tak Main Maka Tidak Klasemen

Obefiend Weiland Ahad, Disember 05, 2010 ,


Klasemen satu minggu sahaja.

Apa hal? Arsenal kini klasemen selepas membelasah team dari Kotej Penakut. Walaupun berjaya menyamakan kedudukan melalui Diomancy Kamara selepas Samir Nasri meletakkan Arsenal didepan, Fulham kalah setelah Nasri sekali lagi meledakkan kantung bawang Schwarzer

Spurs dan Chelsea pula bekerjasama macam Wonderpets untuk seri. Team mantan Klasemen pula hanya mampu santai di kerusi rumah memanaskan badan pada pendiang. Dalam tangan ada teh Earl Grey dengan 2 ketul gula yang aku pasti harganya tidak naik semalam di United Kingdom. Kalau sebelum ini Chelsea tak menang pun tapi masih Klasemen, hari ini Man United gagal maintain klasemen kerana tidak bermain! Rekod baru.

Game menentang Blackpool a.k.a The Best Pool in the World, ditunda kerana Man United memerlukan masa yang lebih bagi memformulasikan taktik untuk mengalahkan pasukan yang berjaya membedal pasukan Sandarkan Pada Kenangan (tm) beberapa bulan lepas.

Aku rasa Fulham kalah dengan machonya (tidak kalah bacul seperti Blackburn ROLLOVERS minggu lalu) kepada Arsenal walaupun tanpa kehadiran Super Bobby Zamora. Akibatnya headline dibawah tidak menjadi kenyataan.



Sebaliknya jadi begini pula. Dayyum!


17 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

FIRST KEPALA BAPAK KAO

Merrul berkata...

haiya..manyak emo arrrr..
lu join arsenal la mau emo emo...
hahahahaha

iftitah berkata...

aiseh.. third pun third la.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

rekod baru turun klasemen kerana tidak bermain.

Raiden berkata...

bagi la bebudak ribena duk atas sekejap..Chelsea dah lame merasa Klasemen huhu..

shah amirul berkata...

dua das tembakan meriam demo :P

yuu donaghue berkata...

eh jap...obefiend fan fulham ek?


hahahaha

mentega gumuk bolat berkata...

mr emo 2010...
hahaha

jumari jipan berkata...

tak paham laa. klasemen tu ape,? anyone? ..

Faiz Tapit berkata...

klasemen tu name awek obe

zX berkata...

dpt jd klasemen sbb mantan klasemen x jd main...

Versi x klasemen punya klasemen... Team budak2 mmg camni..

kareem berkata...

chelsea dah boleh bye bye dah gua rase...Maklumle sejak ray wilkins dibuang ni, mcm2 jadinye..Mei nanti MU ngan Arsenal jela.Oh ya,ngan ManCity.

Msia seri xde org nk post ka?

akukaki berkata...

Bangga dgn merseyside blue sbb brjaya mengikat dan menambat the blues pada tiang rumah mereka. hihihihihi

p/s: to everton, good job. tapi, klu datang anfield nnt.. kirim salam!

keli berkata...

Panton sket derrr....
Orang jahat datang panggil Supermen
Raksasa datang panggil Ultramen
Tak main maka tak klasemen
Tp main pon tak tentu klasemen

Klasemen Forever

Kakakakaaka YNWA.

Ikhwan berkata...

ke-emoan melanda di sini...

y.a.n.a berkata...

alahai...mls nk ckp byk..
hanya ingin membaca sambil tersenyum sinis..

r.k berkata...

EPL penuh pakatan obe , Spuds , Chelsea seri , Manu taknak main , Fulham buat-buat kalah .. its arranged-lah old son .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...