ANDA SEDANG MEMBACA

50

ARSENAL's Babies

FdausAmad Khamis, Januari 27, 2011 ,


Low Sperm Count???

Alahh..budak budak memang pancut tak banyak...

Apa ada hal?

50 Ulasan:

adijaya berkata...

1st la...

jerong berkata...

xtaw nk komen ape...taniah la msuk final...hrp2 kalah biar asengal trophyless sampai bila2...haha..nyampah haku dak2 sengal ni...

faizul berkata...

3rd

adek dah besar berkata...

gua lempang juga karang buat enri lucah.

anak anak gua nak baca tahu tak?

salamat_sabtu berkata...

5rd...

ijan berkata...

ye dok pidomat...
silap2 ko yg cmni pstu jual nme arsenal..haha

AH7 berkata...

7th

hellghast berkata...

boleh lah diterima ke 'ART'nya hahaha!!!

Najmie Ibn Zainudin berkata...

9th.

kareem berkata...

satu2nye pasukan yg bertanding dalam semua kejohanan. Memang ART!

hellghast berkata...

boleh lah diterima ke 'ART'nya hahaha!!!

THE ZUL berkata...

10rd forgive my engrish

kalkulator.murah berkata...

Lu takde point.

zX berkata...

gelecek punya gelecek .. tapi tembak kena birai sipi² jer?

mmg art abis hahaha ...

sesuai ngan geng bas sekolah

Hazard berkata...

TAKDE POINT?
Eh ada la.. buat masa ni, ada 51 points; 5 points ahead of the-low-sperm-count team. Hehe.

Harapnya menang la final tu.. leh ada kenangan untuk disandarkan.. leh amek tempat liverfool.

Dush!~

kakiberita berkata...

sandhakan pada fasha je la korang!

PELAUNG PULAU berkata...

kalau ngan birmingham pon kalah gak..taktau la nak kata apa ngan team baby nih.... banyak sangat pancut dinding agaknya

Ozzz300 berkata...

xbest pun. haha xde point. setuju ngn ijan

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

The point is Arsenak loser... keh keh keh...

ijan berkata...

bosan sial klu mnganjing mcm ni..
lame gile..
arsenal loser la,team kanak2 la..
kamon la haters arsenal yg mngade2 bru nk membenci...
bontot ak x cukup panas ni..
ak emo sbb sore of loser skalian x memanaskan bontot ak..mcm korg garu2 je..

jerong berkata...

ada sapa2 kesah ker...yg penting asengal team babies..n trophyless...fakers arsenal...

mankaran berkata...

PENYOKONG MU BONTOT KURAP

Luffy berkata...

masuk final Carling cup, masih ada dalam FA cup,duk no 2 dalam liga, masih dalam champions league..

adoi-adoi...ade lagi yg tak puas hati haha..

guna modal sperm kahkahkah..

Jarr berkata...

iklan skit: Lee Hendrie signed 2 years deal with Bandung FC.

Lama tak nampak mamat ni kat PL.Rupanya sejak blah Villa,main kat League Two.

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

kepoyoan terserlah... keh keh keh...

Pet Shop Boys berkata...

Jangan bahan Arsenal boleh tak? walaupun Van Persie tu lebik, tapi Arsenal is our last hope untuk halang Man U dari menang liga...

go baby go!

zool berkata...

at least main ART..team lain ARTless..LOL

zu berkata...

hmm terpikul dibahu arsenal, adalah harapan terakhir umat manusia.
yang akan menghalang liga daripada terus menyetan..
nak harapkan aslan dan dubuk liar?
pegi makan taik laa..

y.a.n.a berkata...

I hate arsenal but I love the fan very much!

kareem berkata...

komen zu memang padu.

yana, kenapa ngan fan dorg?

jerong berkata...

cantek ke asengal main...aku ase camtaik jerk...dgn MU pon xleh nak beat camne nk cabar kjuaraan ni...aku ase ayam fool lg saing kot sbb smlm depa mng cemey....

PAP berkata...

nak beromen pun kena ade ART baru nikmat. baru sampai ke kemuncak sejati.

nak main bola pun kena ade ART gak baru boleh sampai ke kemuncak liga dengan bangganya.

p/s: jangan nak puas sorang2 aje mase beromen, kepuasan pasangan harus diambil kira. tak gitu?

kareem berkata...

butthurt betul jerong nih. Dalam sejuta orang yg ckp arsenal main art, die sorg je dok nafi. Samalah hal macam Barca. Sape yg kate barca main xde art, memang budak baru nak up le tu.

Kalau chelsea main aku boleh ttdo. samalah jugak macam MU main. Passing passing..pap..pap..shoot..Passing pap..pap..shoot ke laut..Takdak teknikal langsung. Kehkehkehkeh.jgn butthurt sudah bro..

keli berkata...

Gua xkan doggy arsenal lebih2 psl gua fan perancis....yeah arsenal..!!

talkIZcheap! berkata...

yang cakap arsenal main art cuma budak-budak arsenal jer...

pap, pap, pap, shoot ke laut, pap pap pap, passing depan gol, pap pap pap, passing ke golkiper lawan, pap pap pap, kene tekel patah riuk, pap pap pap penalti tak masuk...

kareem berkata...

hahaha...mana ada talkizcheap.gua slalu bace fourfourtwo, bace akhbar english, bace itu ini..xdak pun kata arsenal tak art. Yg gua tau, fan MU je kate arsenal x art...kehkehkeh

keli berkata...

pap,pap,pap,pap,pap...

talkIZcheap! berkata...

try lu baca sokernet, kareem, keh keh keh

keli berkata...

Liverpool da ddk no.7...yeyyyy...

momokonyok berkata...

alah jerong,
MU main taktik parking bas lawan arsenal
sebab apa?
ferguson cuak?
btw
MU depan arsenal 5 point je?
ingatkan 15point

kareem berkata...

bukan sokernet je..sokerleaks pun gua hantam baca...ngahaha

jerong berkata...

art ke xart ke kasik tapau MU dulu okey...5 ke 15 ke ape gua pedulik...kalo mgu dpn game ke-38 asengal ke yg nak agkt trophy..pap pap pap...park jisung menanduk dan trus mnerjah jaring...

y.a.n.a berkata...

kareem,
smlm gua ckp gua syg fan arsenal tp arini fan arsenal lukakan hati gua, jd gua beralih arah la..

kecewa...gua lupa, yg arsenal dan fannya bdk2 krg matang..

tackle pompuan pun kantoi.
sumpah gua kecewa.
damn!

zool berkata...

WZF??

yang mengata org sengal la yg paling x matang..

ijan berkata...

pap pap pap pap pap

da mcm bunyi aktiviti lain plak kn...i like...

korg trs kn la bkata2...ak ttp dgn arsenal ak

PAP berkata...

aku pun setia pada arsenal yang satu.

pap pap pap jangan sampai kena hempap sudahlah iye.

p/s: ade budak2 mayonis (MU fan) tengah berangan nak jadi unbeaten?

pap pap pap..bangun..bangun..bangun..

jerong berkata...

fan2 asengal dah mule brangan nak agkat piala susu...kesian...terdesak nak piala bak kate wilsherek....

momokonyok berkata...

team lain kalah jugak kat piala susu
tapi takdela kene sampai 4-0

zizie berkata...

alah jerong..ko tu sokong mcm lalang sokong team yg menang je.ingat name jerong semua gerun la tu..hahaha..

PAP berkata...

ikan di laut, asam di darat
jerong bukak mulut, ayat berkarat
dia bajet nak tunjuk hebat
die suka cakap lebat
jangan sampai kena hambat

pap..pap..pap..

kita lihat sapa yang kena hempap.

pap..pap..pap..

Burger kasi lebih mayoooooonis satu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...