ANDA SEDANG MEMBACA

20

Bior Seri, Asal Ada Mate!

Lucius Maximus Isnin, Januari 31, 2011 , ,

Maskot teman boleh nonyoh lidah masuk serombong kapal, maskot mike boleh?

Pasukan bolasepak teman memulakan musim deghoyan, maaf musim Liga Super 2011 dengan mencatat keputusan seri di Cheras bergomol dengan deme budak Kolumpo. Ater, ngapenye kalau seri? Bak kata orang kampung teman, bior pape asal bergaye. Dalam bola, bior seri asal ada mate! Ajenye.

Seri kat tempat lawan haram teman tak heran. Bukannye habih tumpor pun. Bior pun Akmal Rizal nendang penalti mencicor je rupenye, tapi keme ada Shafiq Jamal. Jurulatih pasukan teman Norizan Bakar pun nyerongeng je dapat satu mate.

Pahang klasemen? Tak adenye teman nak teghoyak, belum lebuh lagi piala Liga Super 2011. Setakat Pahang tu teman buat macam kukor nyor je!

Malam esok, Perak bakal menyambut kunjungan Johor FC. Teman harap Yob dan Yong di Perak semua nyongket ke Stadium Perak stadium keramat kita. Yang jantan, jangan penyegan duduk rumah keghoje nyonggoh bini je. Yang betina, jangan tenggek laki je keghojenye, tenggek ayor takpe!

Ingat teman nak ngabor ni, kome tu beranak kat Perak, makan tempoyak ikan mayong. Bukan beranak kat Liverpool. Sedor diri tu sikit.

Pasal Razali Umar Kandasamy udoh sebulan tak turun training, ni teman nak ngabor. Mike Razali kalau nak main bola bebenor buat cara nak main bola. Kalau penyegan rupe ni teman rasa elok mike keghoje kat Nasi Vangge. Rupe hawo perangai!

20 Ulasan:

gula-gula berkata...

nasi vangge...teman lame tak makan

mat berkata...

HAHA..TORRES NK WALK ALONE...

Awang Joe berkata...

nando nk walk alone ke perak sbb nak mkn nasi vangge...hehe...YNWA.

Khuzz berkata...

Enjut lebah enjut.... hahhaaaaa... Seladang akan jadi mangsa pertama...

Berto berkata...

ate budak2 key ell jgn dipandang remeh ye yob2 dan yong2 sekalian. kuat bebudok kota ni.

tp stadium klfa cheras tu serius teruk, mcm mana FAM bole kasi lulus malaysia lwn pakistan nnt?

Berto berkata...

maksud teruk teman tu dia punya padang. sekian.

kareem berkata...

itu hari tgk kat stadium cheras ka lucy? xnampak pun...kehkehkeh

salute la silver state ultras. walaupun kecik jumlahnye tp besor suarenye..Plg tak bleh blah bila polis suh padamkan flare..gilo..

Raiden berkata...

Seri, bukannya teruk bebenor, taun nie Perak kasi tumpor sume team!!

Ate Torres nak masuk Chelsea nie pekehe?? Jannah tukor team le gamoknye, hehe..Ce cite, ce cite..

PAP berkata...

ate ade jugak ropenye orang perok kat sokernet ni. teman igtkan takde.

kejor yob kejor.

moh le yob2 sekalian, kita sume kasi gegar liga super taun ni.

dah lame bebenor rasenye team teman ni sunyi sepi gamaknye.

oh kome deghoyan dah berbunge,
moh kite minang anak dare,
anak dare, anak dare bote,

mankaran berkata...

Udah kome ape jah jadi dngan si razali ni

Wan Perlis berkata...

kejo yob kejo
kami ada pasak

k_Own berkata...

yob ! yehaaa...

nonespecial berkata...

ate..nape libang libu aje neman nengok si kemal tuh?..sepok penalti pon tempior tah ke mane.. ringan je tangan teman nak pelupoh die..hehehe

keli berkata...

Kakakaka...lidah masok hidong...

hellghast berkata...

kita pakat kongsi mata eh yob?hehehe...

r.k berkata...

buek la rekod tak kalah tak monang , sori yo la sampai abih musim , kito nengok kok buleh angkek pialo . keh keh keh

misi tigo pialo poit ! HOBIN !!

Sylarius berkata...

Takpe seri masa awal-awal ni. Team Yeop memang ghope ini masa awal-awal season kalau season dia nak menang cup. Starting season agak barai, dah hujung-hujung nanti baru dia pulun. Team Yeop ni bagai cencaru makan petang. Dah hujung-hujung nanti baru dia naik.

I Am Legend berkata...

Ate, ngape nyaden aje?

Deme Man U nak menang EPL lagi, ada teman heran?

Torres pergi ke Chelsea, ada teman kisah?

Suarez ngan Carroll main ngan Liverpool, ah lantak ke deme!

Arwahnya Datuk Maharajalela dengan Si Putum dulu mengokak JW Birch, ater cicitnya ngape nak manggil Kenny Dalglish tu King pulak? Bilanya kome berlubang jubor warna putih?

Teman lahir kat Perak, teman Yob bukan Scouse, teman okay!

MFG2u berkata...

AHAHA... aje nye gemor...

blogablogiblogu berkata...

ate, moh le nasi ganja woi !! lapor dah teman. nengok kerbo jilat smpai ke hidong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...