ANDA SEDANG MEMBACA

48

YENUWA Buat Fernando Torres?

Obefiend Weiland Isnin, Januari 31, 2011 ,
Adakah ini bakal jadi realiti?



48 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

first!

areev19 berkata...

cpat gila photocop!!

blur88 berkata...

hahah... kepale ngan badan x same...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

Kaki Merapu berkata...

Torreh la hati fans Yenuwa..

hahahaha...

hahahaha...

Super AL berkata...

haha, nando torres akan terpengaruh oleh terry, lalu menutuh belen2 di chelsea. result nya? torres seperti di atas. haha.

Nik Saiful Anuar berkata...

not while i'm still breathing, btol x abg torres, haha

fairuz berkata...

what an epic transfer.

-KingSyahmi- berkata...

I'd Rather Walk Alone...literally

keli berkata...

Kalo torres g, kitorg da ader luis suarez...yeaahh liverpool no.9....hand of gods...kakaka..

talkIZcheap! berkata...

from one loser team to another loser team... what's the point??

aranhellstorm berkata...

selamat menjalani kehidupan bersama orang2 tua di Chelsea.

Wish u all the best Torres but no player is bigger than LFC.

relishing the clash on weekend with Torres might be in Blue shirt

PAP berkata...

torres suka jalan sorang2..??

luis pagi makan pagi
suarez datang torres pergi
torres mahu membawa diri
Piala EPL masih YENUWA cari


jom jalan sorang2...

keli berkata...

Suarez...suarez...suarez...suarez...

makanbola berkata...

Serius..aku sbg fan liv x rasa pape pun..sbb apa?sbb dh lama aku tgk die main mcm celaka!!!

badigol berkata...

"you NOW walk alone"

sinach zawawi berkata...

lek je jadi sinking ship. team is not about one player- ayat sedapkan hati.haha

YNWA

badigol berkata...

ade lg satu ayat nk sedapkn hati-no player is bigger than the club....hehe

makanbola berkata...

Liverpool's out:torres (43mil pound),konchesky(loan)
Liverpool's in:suarez (23mil pound),andy carroll(35mil pound),ashley young(15mil pound),charlie adam(12mil pound),stephen warnock(loan)

Congratulations new owner,a very2 brilliant deal!new signing below 25yrs old...they mean business!spending spree..kahkahkah
*if gerrard sulking too,he can go at just 1 pound to even MU..

M Fadhil berkata...

@aranhellstorm

ada la..rooney lagi besar dari LFC pe.kah kah

@makanbola

ala,tak lama punya..pasni kalau kalah balik sure owner baru pecat si benitez....eh,silap..KD.

frwls berkata...

selamat tinggal abang torres,

selama ini abanglah pengarang jantung kami.

walau kalau, kami tetap tegar gagah berdiri melihat abang torres terus score untuk kami apatah lagi gol ketika lawan Blackburn Rovers.

abang torres lepas ni, jaga diri okay?

dah takde fans Liverpool nak tegur keluarga sihat ke tak.

kepada fans Chelsea, jagalah dia....
dia senang injured...

please do take care him at london.

matbong berkata...

CHELSEAAAAAAAAAAAAAA

menunggu mase je skrg ni..

matbong berkata...

manure boleh beli grandma 2,3 org untuk santapan shrek..baru la boleh score tiap2 match..

zool the Hitler berkata...

Torres akan jadi mcm michael Owen... Tinggalkan LFC kununnya nak mencari piala di Real Madrid.. last2 apa yg dpt... haprak... Lps Owen keluar je LFC mng UCL pd 2005... Aku mengharapkan Abg Torreh tak menghadapi situasi yg sama mcm Owen...

zool the Hitler berkata...

Pasti... Abg Andy Caroll join YENWA http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/reds-agree-carroll-fee Abg Chalie Adam sdg menyusul... Khabarnya LFC dah hantar keta utkjemput...

mat berkata...

beli ramai2 player tu dpt ke masuk CL next season?? hahaha. kasik panas line cket

sparrowking berkata...

hahaha...suarez is another flop...u dh pnh ada unta nama crouch, pegi beli lagi satu unta nama carroll..warnock smpi berapa kali daa kau nak main utk liverfool..and mat adam tu mamat kasi pusing merata ala2 belen aka bohsia gitu...adussss

aranhellstorm berkata...

tak reti2 nak bagi healthy banter kadang2 boleh jadi bangang jugak kepala hotak gua ni layan korang.

ahhhh... abg torres, jaga sikit bini tu, dah la lepas beranak, karang dah abes pantang abg terry dok usha plak si Olalla kesayangan lu parah lak nanti..

btw @Mfadhil mmg la roonyet tu besar dari LFC, diakan keturunan Shrek?

Khuzz berkata...

Mak aih... komen liga malaysia... slow gila khinzir komennya... kalau EPL...

Torres masuk Chelsea? adumak aih... apa spesel budak jambu ni... -_-"

badigol berkata...

adios judas!!! welcome carroll & suarez

Hazard berkata...

Gua rasa dalam 3 jam ni Chelsea akan cuba beli King Dalglish skali. Hurm...

Mukmin Selamat berkata...

Torres Torres! Liverpool's Number 9!

gua pasti akan merindui chant ni.
selamat maju jaya buat torres. jangan jadi macam shvancko sudah.

selamat datang buat andy caroll dan charlie adams!

no player bigger that the club!
YNWA!

lucyal berkata...

damn torres...dubur liar angkat kening nampak...jgn risau abg torres lagi jambu...

PELAUNG PULAU berkata...

dah jadi realiti!!! yeahhh

http://kampungbolasedunia.blogspot.com/2011/02/chelsea-makin-klasemen-di-mata-dunia.html



lepas ni mari lihat sape sebenarnya fan liverpool sapa sebenarnya fan torres..muahahha

LS berkata...

nak tgk brader Lucy kembang kepak tgk torres dlm kem chelsea. kah kah kah!

mizu_sama berkata...

kedatangan torres mengubat hati aku ketika kegagalan chelsea membeli robinho dulu..yeah!

david luiz pun dah mai...mantop!!

mizu_sama berkata...

buat jannah...
kalau rindu abg torres..jemput la datang ke kem chelsea..hua hua hua

buat LFC fan..

yer,abg tores dah lama tak menganas,last i tgk dia ganas,dia sumbat 2 bijik lawan chelsea.tapi umur dia baru 26,nnt abg dubuk liar ajar dia tektik & teknik dubuk liar,mesti dia sedap main. tak sabar nak tengok dia score lawan saitan jahanam 1 march nih...fan LFC boleh la sapot kitaorg..tak sapot kitaorg,sapot abg tores pun tak pe.hua hua hua

mizu_sama berkata...

ehhh...tak perasan...chelsea lawan liverpool 6 feb nie la...hais. jangan main kasar tau ngan abg torres..kalau pun dia hatrik,,tawww

jon berkata...

buat awek2 yg selama ini menyapot liverfool kerana torres
harap masih setia dengan torres
torres harap cikaro malaysia semua nanti jangan sokong liverfool lagi k
sokonglah torres dimana sahaja torres berada
chelshit dgn liverfool kan satu kapal benci man utd
kita kelab kawan2
apa barang rival2 ni
torres love u all
i love u all
i love u
i love u all

dikwahab berkata...

ramai rupanya org malaysia yg lahir kat england, kat belah liverpool plg ramai nampaknya. sebelah manchester pun boleh tahan pastu tang london pun ada juga sikit.

selalu kat england diorg pggl fans epl di asia ni plastic fans. they dont buy tickets for games but indirectly contributing to the club coffin on sheer market size alone...

I Am Legend berkata...

Ate, ngape nyaden aje?

Deme Man U nak menang EPL lagi, ada teman heran?

Torres pergi ke Chelsea, ada teman kisah?

Suarez ngan Carroll main ngan Liverpool, ah lantak ke deme!

Arwahnya Datuk Maharajalela dengan Si Putum dulu mengokak JW Birch, ater cicitnya ngape nak manggil Kenny Dalglish tu King pulak? Bilanya kome berlubang jubor warna putih?

Teman lahir kat Perak, teman Yob bukan Scouse, teman okay!

jerong berkata...

torres jambu nak blah..abg rooney gak yg salah...ape kejadah fooolians2 yenuwa ni...meroyan la tu...striker plg hensem yg dok megah2 sblom ni nk blah dah...huhh ololo cianyerrr.....

sinach zawawi berkata...

mamat yg sebut rooney tu bukan fan lpool dowh. ape kes nk citer rooney. perasan gile

Streetwizer berkata...

gua dah agk dah...post psl torres msk chelsea tak psl2 msk cerita psl si shrek tu plak...butthurt byk nih...

3rdfrom9 berkata...

Steve Mcmanaman blah pergi Real dpt medal la liga dgn UCL, Micheal Owen pergi hampes aper x dpt, Xabi Alonso skrang first 11 kt Real. Mascherano duduk bangku simpanan Barca.

Torres per kisah dia nak pergi kelab mana pon. Yang aku kisah 50mil sikit sangat bagi player yg 1st year main kat EPL dh top scorer selepas player MU dari Belanda 2.

No player bigger than Liverpool Football Club. YNWA

Awang Joe berkata...

3rdfrom9...klu xder player xder laa LFC...ayat no player bigger than club tue utk fans ultra poser yg nk sedapkn hati jer...aku setuju ngan mkn bola...bye2 nando...aku bkn scouse tp aku ok...YNWA.

M Fadhil berkata...

@aranhellstorm

shrek tak shrek.tak lama lagi carrol blah dari LFC sebab tak perform.kah kah kah

aranhellstorm berkata...

tak lama lagi dia blah ke dia tak blah ke, janji Liverpool tak kena gulung tikar/muflis dan masih ada untuk ditonton itu sudah cukup.

player blah, player masuk, part n parcel of the game ma...

btw, shrek tak shrek, score tak score. tu la rooney. haha

kareem berkata...

satu kelab main europa league. Satu lagi menuju europa league. Dua-dua sampah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...