ANDA SEDANG MEMBACA

26

Kalau Dah Namanya Happy Warriors



Happy Warriors

Ini bukan Abdul yang cakap, tapi New Straits Times yang cakap:

The match was stopped for 10 minutes by referee Yusof Mat Karim when Kelantan fans threw objects and let-off fire-crackers on the linesman, photographers, and Selangor players near the grand stand area.


Berita lanjut, klik sini.

Ada satu bintang kat jersi pun tak guna kalau penyokong masih lagi mentaliti 'kosong' bintang. Perangai nate beruk namanya ni.

26 Ulasan:

Jarr berkata...

aku rasa abdul ada masalah ngan Kelantan ni..elakkan makan kat kedai kedai tom yam minggu ni ye abdul..kena awe awe bengkek ngan ko..tak pasal nanti tom yam atas kepala....kah kah kah.



p/s:Lucius tgh wat kira kira balance duit chelsea lepas beli torres malam ni.

pjoe berkata...

memey nate beruk kalau percaya 100peratus paper
natey beruk dih!
muahaha

Askar MUFC berkata...

peh..cubaan nak bagi fans happy warriors butthurt nih..huahuahuauha

Streetwizer berkata...

mereka sgt "happy"...

dikwahab berkata...

haha, nganjing kelate ke?

*aksara - calciess, penyakit kurang kalsium koy

matbong berkata...

Meme nate beruk mat nyeh pon fans Kelantan..Udoh molek perangai g2..

gula-gula berkata...

udah2 la main mercun baling2 kat org, bangang bangang bangang tol la..rosak nama negeri je sek2 nate ni

xeroxing09 berkata...

the warriors are now happy, why should they rage

Obefiend Weiland berkata...

happy chinese new year kot

tu yang campak mercun

kelantan seasonal bai... sambut perayaan 1 malaysia

'Ariff Ansaruddin berkata...

ni sebenarnya bukan bersifat semangat kenegerian atau gimana gitu. just nak beritahu, sehebat-hebat kelab, seterer-terer negara, kalau penyokong dah macam atau memang butthurt, memang tak guna atau bahasa kampungnya, useless. ini pun, main mercun, pelawat pula yang main mercun. kalau tuan rumah yang main mercun dengan baling botol tu masuk akal lagi, dah la leading, jadi tetamu, buat kerja pedajal game je.

komen ni bukan bersifat mengutuk atau bersifat perkauman gitu-gitu, namun inilah luahan hati seorang pengemis jalanan.

yang pasti, hoben jang hoben!

ayobkelubi berkata...

RAGEEEEEEEEE! ---> bak kata Obie..

sephia berkata...

lg po beruk kalo percaya tabloid suma tuh..paper tau nak lebih2 jek..padahal yg baling tuh sekor je..itu pon taksure la betol2 fan klate ataupon yg hanya pakai jersi klate tp bukan org klate pon!

Adirumi berkata...

tu bukan penyokong kelantan, tapi penonton!!!

%^%&#&$#!!!

Awang Joe berkata...

dh duduk kt side kltn...penyokong kltn laa yg baling mercun...nk baling pn tnggu laa game abis...

r.k berkata...

jadila macam penyokong nismilan , baling mercun kat luar setadium . bagi bunyi je masuk dalam . spark kat luar . keh keh keh

hellghast berkata...

@ sephia: ape kejadahnya penyokong team lain nak pakai jersi negeri lain?hahaha!!!

entry ni bukan benci kelantan,tapi benci segelintir penyokong kelantan yang perangai mcm beruk!

nasib baik takde bawak mercun buatan sendiri...biar putus semua tangan tercampak kat tengah2 padang,hahaha!!!

ijan berkata...

bangang bangang bangang bangang!!!

orang_es berkata...

kelakar la sephia ni, konon2 ada conspiracy la kahkahkah

Wan Perlis berkata...

kah kah kah

matbong berkata...

@ sephia

Oppa pakai balung ayam ea..
HAHAHAHAHAHAHA

http://img88.imageshack.us/img88/6779/16876118216134280001470.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/3645/16576918216127879841470.jpg

keli berkata...

Gua suke men mercun tp gua x bwk g stadium....len kali bwk la vuvuzela xpon C4 ok gak pe kakakaka...
Tp flare pon x bley gak...nnt x meriah plak rase...

Anasir berkata...

butuh la sokernet..cakap pandai..syok sendiri...macam sial..

Putra berkata...

asal ckp pasal kelantan mesti ramai yg butthurt,keh keh keh...laki pompuan sama je,keh keh keh...

Awang Joe berkata...

sbb fans kltn poser sgt...koya x bertempat...dtg tmpt org wt cm tmpt sndiri...

p/s-aku masih x puas hati sbb terpaksa tnggu masa 10mnt disebabkn fan kltn...

Encik Psychopath berkata...

natey berok 100 % percaya paper?

masalahnye mmg betol. aku buang masa 10 minit tgk balingan mercun kt stadium. senang cakap, game dirosakkan oleh barbaric.

Encik Peluang berkata...

woi...kelantan mmg power dlm padang dengan pemainnya dan di luar padang dengan penyokong2nya...so apa lu mau kisah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...