ANDA SEDANG MEMBACA

17

Logo Dakwah

FdausAmad Isnin, Januari 31, 2011



Logo ni gua tengok ada lain macam sikit..

Sekali imbas gambar ni nampak rupa brader berjambang, berserban dan pakai spek hitam. Macam logo Prudential pun ada juga sikit sikit..

Apa kejadah logo Piala Malaysia letak gambar muka orang?,

Adakah ini bermakna Piala Malaysia ada agenda dakwah?

17 Ulasan:

Nabil Hussein berkata...

first!!

ska berkata...

tader lah.. itu semua ilusi je tu....

alien berkata...

sama gak
mula2 tgk igtkan muka orang
dua kali tengok baru perasan muka rimau

ska berkata...

tang dagu tu haa macam oghang.. ado gak den topikir knapo mcm muko oghang (tapi xdo la cam muko brader pakai serban spek itam bagai..hahahha) tp lamo2 pikir.. ahh lantak lah.... kekkeke

j or ji berkata...

prudential????

sapa yg perlukan perlindungan insurans cepat hubungi aku!!

Hambali ® berkata...

ni rimau ka kucin ?

Nik Saiful Anuar berkata...

x pe la, ade nmpk ala2 logo euro ckit (harap taraf permainan pon same), kehkehkeh

i'msosupernotcool berkata...

aku ingat mamat yang reka ni peminat filem waris jari hantu.
heh.

Tengku Sidek berkata...

terbaik dah tuh..sekurang2 nya ada logo baru..semangat pun baru..ahakssss

creamzeyglazat berkata...

biase jer tak nampak pun sgt muka org

gary berkata...

lagi 1 projek untuk kroni. apa salahnya hire designer yg buat design utk nike tu design logo liga malaysia.

rebranding gagal! takde impak atau signifikan langsung.

tsk tsk tsk

muhdzahari berkata...

agenda dakwah better than agenda masonic.

ha ha!

hellghast berkata...

adeh...tak nak nampak apa2 yg tersembunyi pun,imaginasi terlalu tinggi...aduh susah kalau mcm ni...hahaha...

p.s teringat pasal gambar Jesus dlm blogserius...hahaha!!!

ska berkata...

tp aku rasekan (setelah korg ckp nampak itu ini la...heheh) aku rase tu muke rimau (atau kucing) tp lebih ala2 maskot yakni bentuk manusia pastu die pakai jersi malaysia yg belang2 tu (cube tengok tang bahu dengan kolar).. kalo x silap aku la..

tapi... maskot?! wtf?! lambang harimau malaya nike lagi lawa!

Streetwizer berkata...

but no freemasons agenda...still save...

Awang Joe berkata...

nmpk mcm tahap sesame street jer gambor nie...muke rimau tue kna kasi garang lagi...

keli berkata...

Muke rimau logo proton pon ok la gua rase...kikiki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...