ANDA SEDANG MEMBACA

42

Happy Warriors Juara Piala Sumbangsih


Buat pertama kali dalam sejarah, pasukan Happy Warrior menjuarai Piala Sumbangsih menewaskan Red Giant 2-0 di Stadium Shah Alam.

Tahniah Happy Warriors!

Sokong Bia Bijok, Napok Bijok, Betindok Bijok, Main Bijok, Bijok Sokmo.....Gomo Happy Warriors Gomo

42 Ulasan:

α.φ.a.k. berkata...

1st, kah kah

Artduyasi berkata...

1st,,,,,,,,,,,tahniah....bek mantap ak tgk kelantan ni...gud job..

faizul berkata...

3rd.

ubey berkata...

piya amik free kick lawa beb. cm main pes2011 lak

Ozzz300 berkata...

off topic. ref game aus vs jap buto mato ey. australia duo kali handball..

sinach zawawi berkata...

keeper kelantan mmg terbaek lah. anyway, kenapalah nk letak warriors kat bwh jersey tu..mmg sah2 la org panggil happy warriors. xgarang lansung..

Nik Saiful Anuar berkata...

walawey.....................jersey ade satu bintang tuh, haha

RyuJi berkata...

abis karen je bg selangor main..baik bagi jang main..

aju ramsey berkata...

pade muko sep selangor...kelik bowok telor 2 butir...

Luffy berkata...

selangor dah leh ubah nama dari red giants ke red tesco plak wahahaha

ijan berkata...

red chicken pon ok kahkahkah

jenjibam berkata...

player senior selangor tak boleh harap. barai.. emosi lebih.

zX berkata...

gomo kelate gomo!!

zX berkata...

bye2 farhan & indra, welcome nurul azwan roya & solihin... gua tgk lagi mantap winger thn ni berbanding ngan lepas...cayalah!

REPUBLIK N9 berkata...

kah3... kesian selangor, emo je lebih player2 nye, main tahan bola pun tak betul kah3...

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

ok dah bleh tmbah lg se bintang kat jersey tu... keh keh keh...

Go More Klate Go More!!!

Go KL!!!

Awang Joe berkata...

khabar2 angin mengatakan bahawa punca selangor kalah adalah disebabkan amirulhadi x nyanyi lagu negaraku...hehe...


p/s - game sumbangsih paling boring dlm sejarah...

Nor Ridhuan berkata...

hah..mana fans berbintang 32 nih? fans berbintang satu tapau team berbintan 32 kat shah alam apa cerita? siap main laser kt keeper klantan pon xbley skor? kahkahkahkah

zX berkata...

bintang je lebih...mainnye emo...cheh!

shukri hidayat berkata...

baru menang sekali dah riuh sekampung...dah la xde adab datang negeri..orang main mercun menyusahkan orang je

aju ramsey berkata...

hari tu punya la lebat bagai geng bintang 32...perghh,kene tapau 2 bijik...

polis kt stadium smlm mcm celaka,ade ke bg seat kt fan klantan tempat xde bumbung...fan selangor boleh bergerak bebas...

walaupon kami slalu ditindas,kami dah pegang 3 piala tahun neh...hahaha

sparrowking berkata...

stadium sultan muhammad pn bkn ada bumbung...mcm x biasa...

kakiberita berkata...

kelate mmg bagus..
bukan selangor yg tak power..

Ajeossi berkata...

tahniah kelantan..

cecx berkata...

pngulas tv1 boring tahap dewa..
tgk astro ok la jgk..

keli berkata...

Amik ahh piala sumbang seehhh...x heran gua....bru game first jer...panjang lg season weii..

Apepon tahniah happy warriors...kakakakaa...giler buruk ahh bunyik dier....kakakaka...

talkIZcheap! berkata...

pasukan kerdil Kelantan berjaya menewaskan King Of Malaya di gelanggang mereka sendiri dengan 2 gol berbalas 1 bijik telur ayam...

matbong berkata...

Perangai fans Kelantan ni x ubah2 aku tgk..sikit2 nk baling mercun..

Wan Perlis berkata...

respek ultras klantan

Tengku Sidek berkata...

Aduh..susah betol dengan org yg main mercun...sebab tuh kat malaysia payah nak ada stadium yg tak ada trek dan pagar tinggi...kalau team kalah..memang kene keroyok!!!! hahaha..

oBey berkata...

dah tu org jaga gate x buat keje ke,,mcm mane la mercun tu bleh lepas,,dah selalu sgt dah, takkan x reti2 lagi

talkIZcheap! berkata...

orang jaga gate?

mana ada sape2 jaga gate!!

hellghast berkata...

kalau dah pemikiran stail budak2 main mercun,dlm dubur pun sanggup nyorokkan mercun,hahaha!!!

r.k berkata...

alah , cuba negeri luols yang berentap lepas tu ada plak yang bermain permainan mercun , ada bising ? apa luols kesah kan ! ceh . mercun je pun . Baru tengok bolasepak Malaysia ke ?

kat paroi pun semalam ade je mercun , tapi tak baling kat padang la . budak-budak main kat luar stadium .. kah kah kah

zX berkata...

baling bata pun ok je kalau team lain ... apa ada hal

hellghast berkata...

tak kisahlah negeri mana,tapi perbuatan tu memang salah,tetap salah walaupun penyokong sendiri yang buat.

dah diberi amaran...eh dibakarnya lagi....memang akal pendek...

tambah2 lagi yang main laser,untuk ape ntah laser2 tu...kalau setakat bunyi2an meriah juga...

kakiberita berkata...

hari paling gembira bagi warganegara china yang dudok kelantan!

pjoe berkata...

agak kecewa sebab polis 'ambik' budak pasang flare

tindakan kena konsisten utk masa hadapan

wanburN~ berkata...

tahniah kelantan..
team selangor emosi lebih..dah la main kasar..kena kad kuning xboleh terima..hahaha
fans 2-2 team agak teruk..main laser dgn mercun..ntah bile la nk ubah perangai..

Streetwizer berkata...

gua tgh tnggu sapa yg butthurt lbh ajer...

Red Doss berkata...

aku mmg benci tul baling2 botol nga mercun ni..nk tgk bola pn susah.meme nate kero sunggoh!
oh ya..MBI tu majlis bandaraya ipoh ke?hahaha..x komersil lngsung.

yobbb berkata...

masalah mercun ni bukan fan kelantan je buat...sblm 3 thn kebangkitan kelantan...setiap aksi final mne2 piala mesti kedengaran mercun dan baling botol walpon bukan aksi membabitkan kelantan...dah contoh sblm ni da x elok,x yah kutuk2 org lain plak...smua sama je,pykg bola sepak malaysia..nk relax2,p tgk permainan congkak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...