ANDA SEDANG MEMBACA

18

Chelsea never walk alone - Part 2

Untuk semua penyokong Liverpool dan Chelsea. Mari kita nyanyi sama-sama..

18 Ulasan:

adijaya berkata...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
first!

encik azuwan berkata...

2nd.

YNWA.hehe.

paWANgbuaya1 berkata...

You Never Win Again...kih kih..

Hazard berkata...

Hmm.. lama tak dengar sesape cakap 'apedehal'. Haih.. sampai ujung season ke gamaknya ye...

Ariffin Janal berkata...

kahkahkah. chelsea boleh guna tagline yg same dgn liverpool. YNWA !

Awang Joe berkata...

harap2 rajagopal ganti tmpt atuk roy...hehe...YNWA.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa diharap Rafa kembali?

Tunggulah musim ini habis dahulu, kemudian dapatkan José "The Special One" Mourinho.

Kalau Porto pun dia boleh jadikan Juara Eropah, inikan pula Liverpool.

Apa ada hal!

Ano-nimus berkata...

berita terbaru..
arsenegopal telah ditawarkan kontrak untuk menjadi manager baru Liverpool..
khabarnya Chelsea pun dah contact sultan bola atas sbb2 yg sama..
arsenegopal klasemen!!!

PELAUNG PULAU berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PELAUNG PULAU berkata...

klasemen hanya tinggal sejarah..cilakak

http://kampungbolasedunia.blogspot.com/2011/01/ikut-resmi-padikalau-kalah-dok-diam.html

Pet Shop Boys berkata...

Sape pun ganti jadi pengurus Liverpool tak penting kalau defender main macam tu...

Kasi Italian punya back ah satu. baru kental sikit.

SFB berkata...

woof.. woof.. woof..

kareem berkata...

Hahaha...tahun 2011 memang manis sbb ada 2 team kene nganjing..kehkehkeh..

y.a.n.a berkata...

i setuju gn u kareem.

berdebar pulak nk tunggu lagi 18 game.

ijan berkata...

rilex2...
ak yakin libepol akn reborn pde game ke 36..nk elak relagate..
kakakakaka

blitz berkata...

mourinho gi liverpool? kah kah kah.. kalau tak dapat main kat europe tahun depan.. jangan haraplah nak dapat manager top class.. dpt manager taraf2 uncle roy jugak la jawabnya..

Nik Saiful Anuar berkata...

x perlu mourinho, Villas-Boas (the next mourinho), umur br 33, klau die startt era mcm ferguson, lu org tau la mcm mane, kahkahkahkah

zX berkata...

pakcik woy mmg cocok ngan liverpool .. kenapa nak tukar? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...