ANDA SEDANG MEMBACA

20

Jahanam Roy

dingin Khamis, Januari 06, 2011
R: Hehehe... aku udah curang ama Liverpool.
AF: Mesum?
R: Hehehe...
AF: hehehe,...

Jahanam.. jahanam... jahanam

20 Ulasan:

pembaris berkata...

comolot la lepas ni tu..memang jahanam roy

Ejoi berkata...

Khas untuk pakcik Roy :

"Trouble loves me
Walks beside me
To chide me
Not to guide me
It's still much more
Than you'll do

So, console me
Otherwise, hold me
Just when it seems like
Everything's evened out
And the balance seems serene "

- 'Trouble Loves Me' Morrissey

Jarr berkata...

Roy ni kalau kat Sierra Leone mmg dah konfem jadik daging salai..cilaka banat punye perangai.

Nik Saiful Anuar berkata...

lps ni aku nk Andres Villas-Boas manage Liverpool, kompom, muktamad

j or ji berkata...

3 bulan lepas Roy kene singkirkan, The Kop akan naikkan banner minta uncle roy kembali..

perangai sandarkan pada kenangan tahap kronik!

hehehe. i enjoy!

Pet Shop Boys berkata...

game Chelsea semalam ada gak fokus camera dramatic kat Ancelloti "Whats on his mind?" kata pengulas.

game Liverpool takda lansung...agaknya dah maklum akan kalah lah ye? kah kah kah.

mr dimaz berkata...

blh jd gile fan libefool..
ari2 dianjing2kn..

Hazard berkata...

Roy.. Roy..
Hati kau keras..
Selalu berkorban untuk orang lain...

Askar MUFC berkata...

hehehe Dimaz,

banyak cabaran jadi fan Liverpool nih, bukan calang-calang orang boleh tahan. dulu angkat banner kutuk Rafa, pastu angkat banner kutuk Tom Hicks sama George Gillett, skang angkat banner kutuk Roy plak. Taper2, org kata, bersusah dahulu bersenang kemudian.

Sementara itu, fan MUFC hanya mampu bergelak tawa..huahuahuahua

makanbola berkata...

aku dgn ini menghalalkan darah roy hodgson!

A w a N berkata...

roy:akhirnyer liverpool aku da jahanamkan..

saf:bgs2..skng dak2 aku nk pcahkan rekod 18 title downg..

roy:jgn lupe komisen yg ko janjikan dlu..

saf:ala,hal kecik ar der..dtg umh aku amik cek..

roy:aku xnak cek standard chartered tau..

saf:aku tau ar,aku bg RHB nyer k..

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oppss.. aku terlebih plak..

MU vs Liverpool, Ahad ni, aku sandarkan pada kenangan.. DAMN!! YNWA

hellghast berkata...

Roy tak gosok muke dia mcm kalah kelmarin tu ke?dah mcm kena laser aku tengok hahaha!!!!

SFB berkata...

keh keh keh Uncle Roy..

I like... Musnah dari dalam..
taktik SAF rupenye.

Wily Old Man.

hahahaha

bLaCx3n berkata...

wadefak..
kelakar giler..
idea2 korunk nganjing mmg power..
kahkahkah...

Ozzz300 berkata...

kuikui. agaknya sapa plk ganti pok roy lps ni

3rdfrom9 berkata...

Aku tgh tunggu berita Roy kena sack dgn NESV ni. Sedih aku mengenangkan nasib si Roy pengalaman 35 tahun pun tak bleh handle club kerdil yang 1 nie.

Jarr berkata...

kah kah kah.
tu la pasal, kelab kerdil mcm Liverpool ni pon takleh handle..bebal betul roy.

kerdil betul liverpool,dasar gampang.

Pert Doherty berkata...

Fak, sekongkol

kareem berkata...

mesum tu ape bai?gua tlepas nih...

ijan berkata...

lu pg google trnslte la karem...
mesum ni da pki tme AFF ari 2 lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...