ANDA SEDANG MEMBACA

21

Chelsea never walk alone



"Team ko nak jadi macam team aku gak kew?"

21 Ulasan:

physawleepart berkata...

haha..babis!

Abdul Munir Sanusi berkata...

True habis. Gua harap Chelski menyusul jejak abangnya.

Super AL berkata...

kenapa team2 ni YNWA?

sebab diorang ada support astro..

nando torres ngan lampard keje promoter astro bhaii...

HAHAHAHAHA.....

y.a.n.a berkata...

hahaha...
nice one..

monday blues to all chelsea fans...

LS berkata...

HAHAHAA!

tak klasemen dah.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

Liverpool sudah mula nampak jalan untuk kembali ke pangkal~~~chelsea pulak nak sesat ka???

zarifahmr berkata...

ceit~
jangan mencemar duli

encik azuwan berkata...

kena badi sbb kalah dgn kelab sandarkan pada kenangan.siapa kalah dgn liverpool mesti kne badi sikit.tak sikit pun banyak..kahkahkah.

Ejoi berkata...

2011 : Tahun MENGANJING Chelsea!

Pet Shop Boys berkata...

Please la tolonglah...janganlah menganjing Chelsea.

Tolonglah....Please please please.

nanti Lucy marah.....

Ejoi berkata...

@ Pet Shop Boys

Hahahaha! taktik Reverse psychology kau tu mungkin membantu untuk menjadikan tahun ini tahun menganjing Chelsea !

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nu_Ox3r berkata...

walaupun secara lahiriah ia nmpk menganjing liverpool,tapi secara batiniah,jelas menganjing Chelsea dgn lebih mendalam.makan dalam beb.hahhhahahaha.i loike!!

hellghast berkata...

Ironinya,dua2 mamat ni score pulak tu,but there is only one who walk alone hahaha!!!

Askar MUFC berkata...

Boleh jadi dua-dua team nih dah berjanji nak bertemu dan berdating di mid table masa hari kekasih..hehehe

okeh,exaggerated sikit,sila abaikan. Tapi seriously Paulo Ferreira mmg dah tak bley pakai laa. Baik letak Bosingwa dari awal derr...

Ariffin Janal berkata...

okay tagline liverpool tu boleh guna sbb dh ade kwn. takyah susah2 nk walk alone. HAHAHAHA

r.e.n.j.u.n.a berkata...

hehee.. kejamm

Riderz berkata...

wakakakaka.. entry cam haremmmmmmmm

bLaCx3n berkata...

hahaha...
chelsea n liverpool walk together pasni..
MU always walk alone at top..hahak..

keli berkata...

Nape smekn team gua dgn team chelsea nih....mmg x sama ler..psl ape gua berkate demikian. Di bwh ade beberapa ciri2 perbezaan antaranye:
1.Liverpool mmpunyai player yg lebih hensem dan tampan.
2.Kulit player liverpool lebih cerah dan berseri.
3.Player liverpool setia bersama2 isteri masing2 tanpa perlu main kayu tiga.
4.Liverpool menang lebih byk cup daripada chelsea.
5.Sejarah liverpool lebih best.
6.Fan liverpool lg byk dri fan chelsea agknyer kot...

Oleh itu gua rase x patot liverpool dismekan dgn chelsea. Kitorg lebih best. YNWA!!!!
Kakakaka.....

Awang Joe berkata...

setuju ngan keli...
YNWA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...