ANDA SEDANG MEMBACA

18

Chelsea!

Lucius Maximus Isnin, Januari 03, 2011 , ,


Cech: Ya bung kapitan! Gwe di laserin lagi nih! Pastinya angkara Julia Perez saat Ciaran membobol gawang gwe!

Terry: Pale hotak ko. Banyak la ko punya laserin. Kalau Julia Perez ada kat sini dah aku kerjakan dia dulu. Sialan!

18 Ulasan:

Daud berkata...

Ko nak aku jaga mcm mana lagi setan?

cyrusdavirus berkata...

LMAO!

Cloud berkata...

Tukar topik jap.

Ni apa citer Utusan story pasal MU nak beli Fahmi buat ganti Van Der Saar ni? Cuba korg refer bhgn sukan..

Ni URL yg dorg kata tu -> man-united.co.nr

hellghast berkata...

loh kamu ditipu eh dong...itu edit namanya...bukan betul...hahaha!!!
Gembleh!!!

Hambali ® berkata...

Last2 tak muncul sampai ke sudah ... manohara pulak yang asik keluaq tv malam tu .... Jupe .... kamu sungguh mengecewakan ...

Pet Shop Boys berkata...

Cloud boleh percaya?! Kah kah kah....

Askar MUFC berkata...

Sampai lucy pun dah tak tahan nak nganjing Chelsea ker..hehehe

-MsGoodNite- berkata...

Apesal Terry nampak tua?

AlpocodelaCruz berkata...

kah kah kah! utusan mmng mat gelojoh!
terus percaya . he he!

pjoe berkata...

Peter Cech: Gua bukan Khairul Fahmi!
John Terry: Brengsek

Faiz Tapit berkata...

cegampang... kah3

OrangBiasa berkata...

Peter Cech: Sorry beb ... gua ingatkan mamat tu curi ayam beb..

John Terry: Itulah ngko, dari dulu asyik nganjing liverpool cap ayam.. kan dah kena dahh..

LS berkata...

Okaylah tu drpd xde point lngsng.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Peter Cech: Apahal lu beb? Seronok nak memang sangat, sampai lu tinggal posisi lu. Kan dah kena sebijik. Terus seri! Kau nak team kita duduk dekat-dekat Liverpool ke weih?!

John Terry: Sorry beb! Tonik tongkat Ali Ginseng yang bini aku bagi semalam masih tak hilang lagi efek dia.

hellghast berkata...

Cech Markus : bolos? ape ade hal...

Terry Firman Utina : takpe...masih Klasemen...

keli berkata...

Lps nih team2 yg kalh bley gne alasn kne laser.....simple & easy...kikiki..

MuJE berkata...

celsi sialan!

talkIZcheap! berkata...

@Keli: ah... tak dapat lar guna alasan laser musim ni... sedey plak... nampak gaya cam takkan kalah je ni...T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...