ANDA SEDANG MEMBACA

28

Top 5 untuk January 2011

Jorji Isnin, Januari 03, 2011 , ,



Gatal kepalo den ni haa!

1. Tahun 2011 ialah tahun menganjing Chelsea. woof! woof! (Pencadang: Ejoi / Disokong: Pet Shop Boys)

2. John Terry score dan 'Timnas' Chelsea celebrate berpeluk-pelukan tepi padang gaya menang EPL. Seri muka Ancelotti kembali terbit darah sekejap. Kelihatan air mata bertakung dipenjuru mata Ancelotti, terharu gamaknya! Aku terus ambil kalendar dan check... ingat dah bulan Mei!

3. Ramires sebenarnya bukan pemain Brazil. Tetapi Kenya! Begitu juga dengan Lucas Leiva, beliau adalah adik kepada George Lucas. Berlakon pandai la dia. Kelab yang handal mengambil pemain Brazil adalah Manchester United ( Adik beradik Rafael dan Anderson) Sumber; wikilicks

4. Khairul Fahmi lebih baik dari Peter Cech. Setakat penalti macam Young ambik tu dia 'lempang' je bola tu.

5. Chelsea TERKELUAR dari Top 4 dan bakal main Europa League musim depan. hehehe.


P

W

D

L

GD

PTS

Man Utd

19

11

8

0

23

41

Man City

21

12

5

4

17

41

Arsenal

20

12

3

5

20

39

Tottenham

20

10

6

4

7

36

Chelsea

20

10

5

5

18

35















Breaking news!!:

Tiada lagi Top 4 dalam EPL. FA inggeris akan mula menggunakan Top 5 bermula Januari 2011.
Chelsea punya pasal, apa ada hal?

28 Ulasan:

ayobkelubi berkata...

pet shop boys! gua sayang lu!.

eh, nanti. fan chelsea mesti ckp.mana leh ikut tahun beb, kena ikut musim EPL lah beb.next season baru leh menganjing chelsea!. hehehehe.

Jojoe berkata...

Ok.. nganjing je Chelsea dari musim ni sampai musim depan.. apa de hal.. hahaha...

Hati kuman sama dicicah, hati dubuk sama diterjah...

Sekian,
Hj Hasbola Awang.

Askar MUFC berkata...

Ray Wilkins mesti tengah berjoget sakan skarang bila tengok berita Chelsea. Walaupun bukan pasal dia sangat, tapi bangga jugak dia aku rasa pasal orang selalu kaitkan kejatuhan Chelsea dengan pemergian dia..hehehe

Lucius Maximus berkata...

Hehehe, main kasar nampak? Ko tunggu, ko tunggu...

Pet Shop Boys berkata...

oi! mana ada gua cadang! haha....siot je..nak kena laser ni.

hellghast berkata...

tahun menganjing chelsea?boleh caye ke korang ni?dimulut menganjing chelsea,tapi dalam hati tetap nak menganjing kelab 'sandarkan pada kenangan...'hahaha!!!

lepas ni makin sedaplah Ray Wilkin garu buah dia hahaha!!!

makanbola berkata...

ANDERSONNNNNN???????TERBAEK DARI BRAZIL??????????????????ANDERSON??????????????????
WADDAMAFAKKAAAA!!!!

j or ji berkata...

makanbola :

kau tercekik bola ke?

ok la tu dari aku letak kleberson!

hellghast berkata...

baik ko letak Denilson yang nama brazil tapi main cam timnas garuda...hahaha!!!

Ariffin Janal berkata...

hahahaha big 5?? takde hal laaaa~

Ejoi berkata...

Syukur kerna idea dan cadangan dari pacal yang hina ini diterima oleh Majlis Tertinggi Sokernet.

Baru aku rasa yang Sokernet ini berjiwa rakyat. Memahami kehendak dan aspirasi rakyat/marhaen yang minat bolasepak.

Moga Sokernet terus unggul dan makmur di persada sukan tempatan dan antarabangsa.

"Stamford Bridge is falling down..."

pjoe berkata...

haih... tengah menunggu entri mengalih perhatian (menganjing liverpool) dari kem chelsea.

btw, welcome to the club (of not top 4)

i'msosupernotcool berkata...

pride of london.

kahkahkah

nu_Ox3r berkata...

kamon la.lucas leiva mantap lg dow dri ramires.dr segi hensem mmg jelas dh beza.hahhaha.dlu ak bnci gila kt lucas,skg he's better than ramires.hohoho.

pjoe berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
neorackle berkata...

woit..lek lu.. bln 1 baru 3 hari.

xkan dah kluar top 5.

Nik Saiful Anuar berkata...

"Kelab yang handal mengambil pemain Brazil adalah Manchester United"??

kahkahkah (sambil gelak guling2)

aranhellstorm berkata...

keh keh keh...

gua gelak diam2 sambil gulung rokok nipah...

agak2 alter ego chelsea boleh tercalar tak kalau masuk Europa nih..?

harap2 Chelsea mengelak dari termasuk dalam kancah Europa dengan mendowngrade kedudukan dari no 5 ke tangga 7 atau 8 la hendaknya... aminnnn <--- doa awal tahun aku

talkIZcheap! berkata...

tak kalah, tapi masih klasemen...

Besi Karat berkata...

tunggu masa je sunderland atau bolton pintas chelsea.
kahkah!

bLaCx3n berkata...

kahkahkahkah...
hmpir2 klh jgk mlm td 2..
btw.MU steady..

-KingSyahmi- berkata...

heehehe...abg Pipi mesti suke lagu ni

http://www.youtube.com/watch?v=90B1yY6bgwE

keli berkata...

Tahon menganjing chelsea 2011....gua patot hepi atau gua patot musykil...hmmmmmm...
Sbnrnye Lucas Leiva adalah seorg Jedi Master.....May the force be with you....kikiki...
Ucapan Selamat Tahon Menganjing Chelsea 2011....kakakaka..

Super AL berkata...

@TalklZcheap!

ko terlupa perkataan "TAK" tu...

tak kalah, tapi masih tak klasemen...

talkIZcheap! berkata...

salah, Super AL, aku merujuk kpd MU, aku takde masa nak merujuk kepada kelab2 selain MU, hahahaha-HA!

Pet Shop Boys berkata...

Love u too AYob....tho I love Lisa S more :)

Super AL berkata...

@TalklZcheap!

haha, sorry2... salah tanggapan...

my mistake my mistake..

kalau ko merujuk MU, tgk jela gmbar aku sblah ni. hahaha, GGMU.

Awang Joe berkata...

saya cadangkan cadangan ditutup... hail on lucas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...