ANDA SEDANG MEMBACA

31

HAHAHAHHAHHA - Siapa Tak Klasemen Angkat Tangan

Obefiend Weiland Isnin, Januari 03, 2011 , ,
HAHHHA HAHA AH AHA HA HA AHA HA AH AHA AH A

Aku gelak macam JUDAS. I know.. I know......



31 Ulasan:

AlexiaAqram berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!

keli berkata...

Stamford bridge is falling down, falling down, falling down
Stamford bridge is falling down, my fair lady....
Sesuai dinyanyikn kpd anak2 anda...

otaiwock berkata...

LMAO ass!!

.Gory. berkata...

Semangat betol Cole angkat tangan. Dia tau jawapan yang betul la tu kot. Haha

talkIZcheap! berkata...

keep the blue flag flying high, bebeh... keep it flying high...

heh :P

Ariffin Janal berkata...

hahahaha siot punye entry ! berdekah aku tgh2 mlm ni.

sephia berkata...

kah kah kah kah

keli berkata...

X bley thn mse terry score gaye cam da menang last2 mamat clark score x smpai 2 min. Kakakaka...truly Superman....u save the day.

btw, Ray Wilkins kirim salam.

Ichigo Miro berkata...

heh heh heh...

Nik Saiful Anuar berkata...

panggil blk wilkins, haha

bowe berkata...

suruh wilkins garu kote skali..

neorackle berkata...

obe in denial. god bless him

Super AL berkata...

haha, time terry ledak goal tu, sume buat team hugs. haha... nmpak mcm indah...

skali, clark plak bg sebijik..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Si Nakal berkata...

Hahahaha!

crone1585 berkata...

janji x kalah..hehe

Cik Agogo berkata...

waaaahahahahahahahahahhahaaahahahahah!!!!

wanbu berkata...

hahaha... mcm haremmm mengong @_@

Askar MUFC berkata...

Hehehehehehehe..memang tak ada nasib laa. Nasib memang memainkan peranan penting dlm EPL season nih aku syak :-P

Super AL berkata...

@Crone1585

tak kalah tapi masih tak klasemen. HAHAHAHAHA......

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Here is a riddle :
What does Chelsea Football Club have in common with Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni and Leonardo di ser Piero da Vinci?

Answer : They really know how to 'DRAW'!

j or ji berkata...

Tegak tangan Cole angkat tangan..macam budak darjah 1.

keke

top_ace7 berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHA ! tak klasemen sungguh.

TanpaGraviti berkata...

HAHA.

Nice.

hellghast berkata...

ini semua angkara imej Ray Wilkin picit buah dia!!! semua player chelsea masi fobia dengan imej tersebut....hahaha!!!

Hambali ® berkata...

cole angkat tangan macam budak derjah 2 nak minta kebenaran cikgu p jamban ....

Jojoe berkata...

Cole silap seleburet?
DUSH!~

Pet Shop Boys berkata...

Tapi game ni menghiburkan..penuh drama.

Drogba tak boleh fokus sangat sebab dia pikir kemelut perang di tanahairnya...give that man a break ok.

A w a N berkata...

Die wat tanda 'peace' tu..
Game xbagus, referree disalahkan.. huhu..

.MISS_SHASHA. berkata...

hahaha boooooo ASHLEY COLE!! booo

ijan berkata...

lol asley...

Ajeossi berkata...

dem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...