ANDA SEDANG MEMBACA

16

Birmingham 0-3 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Januari 02, 2011 , , ,
Gua malas cakap banyak. Dengar member gua ni cerita je la.


16 Ulasan:

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Rajagopal jumpa Arsene Wanger malam semalam. Selepas bertukar pandangan, akhirnya Arsene mendengar nasihat Rajagopal.

Keputusan semalam adalah refleksi kepada pertukaran taktik Arsene Wanger setelah mendapat input dari K Rajagopal.

Super AL berkata...

disamping itu, Rajagobal gak dah belanja Arsene makan nasi lemak, untuk otak beliau bertambah ligat...

Arsene juga kemungkinan akan membeli Fahmi dengan harga 40 juta kerana orang terakhir di arsenal sgt tak konsisten.

Ano-nimus berkata...

Video ni kena forwardkan ke sultan bola..
Baru dia tau cmner nak develop pemain muda..
(like building a house) <- good one!

makanbola berkata...

arsene wenger mmg class!!

pembaris berkata...

Pipi,Video cikgu sekolah lu puji lu ada..??cuba uplod sikit

xeroxing09 berkata...

fabianski tak bolos dalam game nih.lepas ni ramai pulak org lawat blog kekasih fabianski.

keli berkata...

Sori gua nk tmpg menyibok...
Juz nk congratz arsenal moge2 bley jd title winner season nih....kikiki...

Skrg gua akn tggu entri jannah or dingin ats kemenangan liverpool yg still under Roy Hodgson stkat nih......late winner by abe joe cole.

Joe Cole is reborn....kakakaa....
YNWA!!!!

Pert Doherty berkata...

gua punya BI macam lg elok dari atok ni...

ijan berkata...

once a gunners always a gunners

dalamdalam berkata...

macam la ko nampak bola pergi mana semalam kat craven.siap tukar tempat duduk depan screen lagi.

kareem berkata...

Bukan arsene wenger pak menakan lu ke?

keli berkata...

Nape gua rase cam thn 2011 ni masih tahon nganjing liverpool lg??? Kne extend lg ker....Adoyaiiihhh...
Disbbkn blog ni mengamalkn polisi diktator maka gua akn layankan ajer korg nganjing dgn cool sambil korek hidong dlm2.......kakakaa.....

AlexiaAqram berkata...

In Arsene We Trust!

.Gory. berkata...

Pasai apa Arsene Wenger ni macam perangai pulak join rancangan remaja remaja.

kareem berkata...

pehh..astro nak taja liga M. Betul ke apa yg aku dengar dan lihat ni? Kalau cmtu, kite kene start cinta sama Astro...

AlpocodelaCruz berkata...

pergi sini woi!

pak alex petik nama khairul!

http://man-united.co.nr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...