ANDA SEDANG MEMBACA

26

Satu Tumbukan Padu ke Udara

Jorji Sabtu, Januari 01, 2011 , ,


Rudeboy!

Manchester United 2011 masih klasemen. Masih tak terkalah dan Rudeboy dah bukak akaun golnya untuk tahun baru 2011.

GGMU

26 Ulasan:

Faiz Tapit berkata...

wooohooooo

yuu donaghue berkata...

1/1/11 1 gol

SFB berkata...

harap2 tumbukan padu ke udara akan makin kerap la 2011

Ohujan Tasneem berkata...

jom menang jersi harimau Malaya!

http://gengblogger.com/v/310824

Askar MUFC berkata...

Dah nampak kebangkitan semula Rooney (harap-harapnyer).

Obertan tak ada signifikan malam nih. Digantikan pulak dengan Gibson yang memang tak memberi signifikan sejak beberapa game yg lepas. Harap-harap budak muda cepat belajar. Tapi kalau ikut aku, jual jer Gibson tu..hehe

West Brom memang mantap. First game dekat OT dulu pun seri jer. Tapi MUFC lebih mantap sebab menang malam nih.

Selamat tahun baru 2011 kepada Sokernet dan semua =]

y.a.n.a berkata...

yeayyyyyy!

dinner punya pasal sampai lupa game malam ni...

triple happiness today...

p/s:luci, nape tak dpt bbm...:(

Berto berkata...

peter odemwinge jelmaan firman utina. Timnas Indon bisa naturalisasi beliau

Jojoe berkata...

kalau sume yg tak menjadi tu kena jual, alamatnya memang tak sempat laa nak tgk abg berba, nani, fletcher n dozen others menjadi macam skarang.. haih.

apapun - GGMU!~
idup Shrek~!

Zinedine Zaiddin berkata...

@Berto:

Bukan macam Okto ke? HAHA

.Gory. berkata...

Tapi injured pulak. Asbestos.

Askar MUFC berkata...

@Jojoe,

Tak semua, Gibson sorang jer..hehe.

Tapi sebab tu aku harap yg budak muda macam Gibson nih cepat belajar, nampak macam SAF nak develop player muda utk main midfield daripada beli player yang dah fully develop. Takpun bagi loan out macam Welbeck pun okay jer, dapat banyak pendedahan, malam nih dan dapat score lagi sebijik.

Last point, ingat Dong Fangzhuo? Tak semua player muda yang MUFC develop akan jadi abg berba, nani, fletcher n dozen others menjadi macam skarang. So ada sesetengah players yg terpaksa dijual atau dilepaskan...

y.a.n.a berkata...

permulaan yang agak baik...

teruskan rooney..sbbkn kau score, aku kena belanja org mkn..ciss!

Nik Saiful Anuar berkata...

Rooney, striker reborn??? kehkehkeh

kareem berkata...

entri melepaskan batuk di tangga je...Isilah byk sket.Tul x yana?ngeh..ngeh..ngeh

Super AL berkata...

rudeboy rooney, van persie dan si ayam nando torres dah start 2011 ngan 1 gol ni. adakah sentuhan diorang yang hebat tu dah kembali?

jap pikir........

nahhhhhhhhhh..... sama je sebelum ni.....

^_^

talkIZcheap! berkata...

tapi aku rase midfield muda MU, Gibson lar yg paling byk gol dan sumbangan... harap2 Cleverley boleh cepat2 break through to the first team...

mr dimaz berkata...

gibson men winger mmg jahanam..
sesuai kt tgh je tp nk wat camne skrg ni mu kekurangan winger,,arp2 nani blh men pasni..
cleverly da blh amk blk,,welbeck tu jual je..

keli berkata...

Syabazzz......shrek! Syabazzz....gua ucapkn syabazzz sbb naik gaji jer...kikiki.

hellghast berkata...

Shrek ni dah score berapa puluh ratus gol musim ni? ade sesiapa boleh bgtau?
hehehe...

y.a.n.a berkata...

hi kareem...

ala, cite byk pun korang bknnya paham..baik cite sikit. padat dan padu..

seperti tagline jorji, Satu tumbukan padu ke udara..

tak gitu kareem?

hellghast berkata...

gitu tak Kareem?

y.a.n.a berkata...

hahaha...

gitu-gitu kareem la pulak..

Askar MUFC berkata...

@talkIZcheap!

Aku tak compare lagi stat diorang tapi aku rasa Anderson (22 tahun) lagi banyak contribution daripada Gibson (23 tahun). Memang Anderson tak banyak sumbat gol tapi kita akan terasa 'kehadiran' dia dlm games yg dia main. Satu lagi, SAF lagi prefer turunkan Anderson dari Gibson aku rasa.

Okeylaa, at least kita ada backup masa Valencia, Nani dgn PJS takder kan..hehehe

Cleverly tgh on loan dkt Wigan kan? Hopefully dia pun akan develop gak nanti.

Fahmi Ismail berkata...

Pandai Rudeboy buka akaun gol 1/1/2011...Tumbukan padu ke udara satu!

Fahmi Ismail berkata...

satu tumbukan padu ke udara 1/1/11

talkIZcheap! berkata...

tapi gibson player UK, ando import brazil, lain lar skit status tu, bumiputra lar katakan, hahaha!!

takder lar, aku rasa gibson ok lagi, welbeck pon dgn lebih pendedahan bleh masuk first 11 United, main wing ker... aku rasa Gibson bleh jadik complete midfielder jika dia bleh tambah salah satu dari 2 skill ni, tackling atau passing, dan dia bleh jadik next Scholes, pasal rembatan tahap dewa dia dah cukup terkenal dah...

sekarang yang dari akademi (ye ke dari akademi? ye lar kot...) aku ingat Cleverley, Gibson dgn Welbeck yg cukup kualiti (+sedikit pendedahan first eleven lagi, secara loan, mungkin) utk sarung jersi first 11 MU dan jadik new gen Fergie fledgling, tambah dgn geng2 yang import luar UK, Ando, Nani, Chicharito, Da Silvas... dan geng2 25+ sekarang akan jadik player senior utk MU merebut kembali treble spt, Roo & Valencia, dll...

masalah utama MU utk sezen2 akan datang ialah: carik keeper baru yang sama atau lebih otai dari Khairul Fahmi, dan pelapis defender utk ganti center back Vidic ngn Ferdinand once diorang retired....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...