ANDA SEDANG MEMBACA

53

Diari Old Trafford

Jorji Rabu, Januari 05, 2011 ,
Gelora Old Trafford

Apa makan budak Manchester United ni? 20 games tanpa kalah! Klasemen semenjak Krismas sampai New Year, apa petanda semua ni? Apa lagi yang mampu dilakukan oleh pasukan lain untuk menghalang semua ini terus berlaku?

Kejuaraan liga kali ke 19 dan memadamkan rekod Liverpool!
Perlukah dipadamkan rekod kejuaraan Liverpool yang dicipta tahun Wan Kuntum itu?

Pasukan manakah yang akan menjadi harapan umat manusia untuk menghalang semua ini dari berlaku?

Adakah Chelsea bersama Singa Aslan? Tidak mungkin! Chelsea berada dikedudukan ke 5 liga dengan ketinggalan 9 mata! Singa Aslan pun dah kurus kering tak makan 3 mata!

Adakah Arsenal bersama Meerkatnya? Mengarut! Kali terakhir pasukan yang perasan masih muda ini menjulang piala ialah pada tahun.... ermmm... oh! Tuhan Ku! 6 musim yang lalu! Sudah 6 musim masih tak menang apa-apa tapi masih bersatu dibelakang Arsene Wenger!? Apa makan penyokong Arsenal ni? Roti Perancis ke?

Adakah Manchester City dengan Balatolli? Mustahil! Tapi mereka berada di no. 2 kedudukan liga sekarang? Ah! Hanya merah di Manchester. Alex Ferguson akan lakukan apa saja untuk menghalang Mancity naik no. 1 walau sekejap.

Adakah Spurs? mungkin! Spurs dengan magik Harry Houdini boleh menjadi juara EPL musim ini. Mereka bagus jugak.

Adakah Liverpool? HILANG AKAL APA!!

Sementara itu di Old Trafford, Sir Alex Ferguson membatalkan latihan sehingga ahad ini. Tak perlu berlatih sangat katanya..buat penat aje.

53 Ulasan:

lara_nur berkata...

WOW!

"sementara itu di Old Trafford, Sir Alex Ferguson membatalkan latihan sehingga ahad ini. Tak perlu berlatih sangat katanya..buat penat aje"

kehkehkehkeh!terbaek!

M Fadhil berkata...

aku nak jadi fag..


2nd

MOFASAD berkata...

dah ada page sokernet tuuuuuuu

makanbola berkata...

kahkahkah

apesal nk kena ada perkataan 'diari' kat dpn tu?

xpe2,truskan,aku suka..kahkahkah

LS berkata...

yg last tu memang terbaik! :))))

Cob Nobbler berkata...

Macam diari akademi fantasia pulak berdiari-diari ni.

The only manager kat top flight yang Fergie respect is Harry "Houdini" Redknapp.Hahaha!Cun la weh!

Askar MUFC berkata...

Para 2nd last dgn para last tu macam sengaja diletakkan berdekatan jer..haha

Kalau ikut perkembangan semasa, memang cerah masa depan MUFC nak lepas round 3 ahad nih..hehheh

y.a.n.a berkata...

i love you jorji...

arini entri psl MU semuanya terbaik.taktau nk ckp apa dah...

keep it low jelah...
tak larat dah nk riak, bongkak, takbur...wpn semua tu hobi dan amalan setan tp kita takyah la ikut sgt..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Moga kekalahan pertama Manchester United di dalam liga akan diraikan dengan mengadakan sessi 'MARI MENGANJING MANCHESTER UNITED' selama seminggu!

j or ji berkata...

i love you too yana.

susah nak buat menginsafkan diri sambil mentakburkan diri dalam satu masa.

Hazard berkata...

"Moga kekalahan pertama Manchester United di dalam liga akan diraikan dengan mengadakan sessi 'MARI MENGANJING MANCHESTER UNITED' selama seminggu!"

Hurm.
Buat la solat hajat dulu kot.
Haha.

j or ji berkata...

Tipu Tapi Benar:

Benar Tapi Tipu

ijan berkata...

i like ttb...
kite bersekutu nnt

y.a.n.a berkata...

tipu tapi benar: kami tak kisah. ko nak menyalak setahun pun takpe...sikit tak kisah.

Jarr berkata...

amboih yana..ehem ehem.

y.a.n.a berkata...

hi jarrrrrrrrr.......

lamalah tak bertegur sapa di ruang sesawang fb dan sokernet...

ape yg ehem ehem?
haha..

uncle fly berkata...

ade bau² bongkak dalam entri ni

tapi ape ade hal kalau dah terrer kan ! wakakak

GGMU

Nazri berkata...

hai y.a.n.a

Hazard berkata...

haha jji terbaek!

Hizwan Nizam berkata...

gua pon nak tumpang berlagak gak.

y.a.n.a berkata...

hi nazri...

gimme 5 sket..:)

RyuJi berkata...

jorji up skit entry jang...jang ramai tak soba soba nk komen...hoben jang hoben

j or ji berkata...

Ryuji :

Bawa bersabar wahai orang muda..

Seperti yang kito sumo maklum, Jang sedang giat berehat (bukan berlatih!) kek PD..

Setakat nak poie final Pialo Malaysia tu, tiap tahun kito buek! jangan la Jang sumo risaukan..

nanti den up baik punyo..

Hobin Jang Hobin!

dewajiwa berkata...

killer tu ayat last. yeah.
GGMU.

Merrul berkata...

gua xsuke ngaku nih..
tapi gua telah dipakse jgk untok mengaku..
man u mmg hebat..
tapi,sila pastikan setan setan merah sekelian membawa tombak mate 3 yg cukup ke reban ayam 16/1 nanti..
kalo x..kalo x..kalo x...

hahahahaahah

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@y.a.n.a

Why so serious? :-)

Sessi 'MARI MENGANJING MANCHESTER UNITED!' itu nanti akan ada belas kasihan terhadap wanita, kanak-kanak, orang sakit dan orang tua. Yang lain yang bukan subset kepada senarai yang dinyatakan tadi BAKAL menangis teresak-esak akibat 'nasihat ikhlas' dari kawan-kawan yang meraikan KEKALAHAN pertama Man U itu nanti.

Si Lucius yang gagah perkasa itu pun boleh emo bila Chelsea kalah, ini kan pula 'budak-budak' Man U...

Apa ada hal?

Hazard berkata...

Best jugak.. 'budak²' lagi dah jadik juara. LAPAN BELAS kali plak tu. Haha...

Word Veri :
RESSO = RISAU = Skuad Singa Aslan

Askar MUFC berkata...

Ganas benar bunyinya sesi tu. mau sampai beratus komen daripada mereka yg mengharapkan kekalahan pertama MUFC dalam EPL season nih yer. Ok laa, kita sesama tunggu, dah 20 game dah kita tunggu, apa salahnyer tunggu lagi 5 game ker, 10 game ker yer tak..huahuahuahuah

talkIZcheap! berkata...

benar sekali kata tuan hamba itu, Askar...

tapi kan, kot2 dah sezen ni tak kalah2 karang (kecuali yg lawan West Ham ari tu), apa kata kita buat sesi pengecualian yang diberi nama sebagai:

"Sesi menghanjing JIKA MenYu kalah"

ya lah, nak harap kalah betul2, lama jugak nak kena tunggu, biar la kita anggap kita kalah dan bagi diorang can menghanjing secara free...

apa kata ahli panel yang lain? y.a.n.a? Nazri? Hazard? Keli?? huhuhu

p/s: penantian itu satu penyeksaan...

Hazard berkata...

Ana setuju!
SESI MENGANJING J I K A MU KALAH = lulus!~

Dua tumbukan padu ke udara!!!
(sepadu vuvuzela berkembar)

bLaCx3n berkata...

cuti trening?
hahak..ayt xbley blah..
btw,nk tggu MU klh, x klh2 lg..
jgn mengharap sgt..t kciwa..=)

Aizuddin Hanis berkata...

huhuhu~~ care ah Manchester United...Teruskan kecemerlangan mu...

y.a.n.a berkata...

iz, I xd masalah...tak kalah pun menganjing..ni kan pulak kalau kalah btl2...

haluslah...

tapi rivals, korang kena tunggu game ke 38 la kot..sbb my verdict, cm ssh je nk kalah..

:P

Ejoi berkata...

Tu dia aihhh... Bukan main suka lagi bebudak Manchester United dalam thread ni. Meriah!

Jangan pulak buat-buat tak meriah kalau kalah nanti sudah le...

"Alangkan Hitler kalah perang, inikan pula Manchester United".

Hazard berkata...

"Alangkan Hitler kalah perang, inikan pula Manchester United".

Tak dapat nafi, gua suka stetmen ni.
*facepalm

Askar MUFC berkata...

@Ejoi,

Hitler kalah perang sebab skuad perang dia tak cukup depth kot, tak macam MUFC..huahauhuahua

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kalau nak tengok MU kalah kene buka buku sejarah. kehkehkeh.

mr dimaz berkata...

selagi mu x kalah selagi tu lah fan2 lain komen smbil mngelap air mate...

arp2 mu kalah sekali pon ckup lah(kalo x kalah pon buat2 kalah) sian TTP byk plan dy buat tu..kahkahkah

keli berkata...

Slamt Tahon Baru pd hari ke-5.
Brlagak tol.....xper2. Saya bley tggu team abang2 dan kakak2 kalah.
Penantian satu penyeksaan. No problem if nobody can't keep waiting, i can. Kalo nk doggy x yah tggu MU kalah pon. Draw pon jadik...Kikiki...Apepon congratz.

{^_^}

talkIZcheap! berkata...

ye lah kan... draw pon jadi...

ibarat nak klimaks, tapi ter... heh heh :P

y.a.n.a berkata...

hi mr.dimaz..komen2 anda sllu buat sy terhibur..trm ksh..

hi keli...

sudah2..mari kita focus game pg ni..

hrpnya arsenal mng sbb gua tak suka caller MC yg berlagak kt hitz pg td..

keli berkata...

Caller MC berlagak. Eleeh ckp org, paku dulang paku serpih....kikiki...

btw, hi yana...gurao sende je

y.a.n.a berkata...

kalau caller MU berlagak, itu perkara biasa keli...team 18 kali mng...

ni team blm pnh mng ckp besar, mcm bgs pulak..

takpelah bagi can...

kareem berkata...

meriah betul penduduk MU ye...xpa2...Tgk ahad ni cmner...ahahaha

keli berkata...

Ha'ah la kalo caller liverpool berlagak pon gua rase perkara biasa gak psl da 18 kali mng gak...kikiki..

Ntah la dowg nih da la x prnh menang ckp besar...U cubit sket muke caller tuh..mmg x patot. kakaka...kasi bakor je.

talkIZcheap! berkata...

aku lebih suka kalo city menang pasal, diorang dah main 2 game lebih dari MenYu, dan kalo diorang menang, diorang baru seri mata, tapi beza gol [unless Arsenal kena belasah gila2 ngn City]

to be honest, Arsenal masih pencabar yg ada potential [pretender], sedangkan City ialah all talk, no walk... ha-HA!

apepon, kalu seri lagi bagus, in perfect world, dua-dua kalah pon lagi bagus... huhuhu

p/s: tunggu lar sampai ahad ni sekalipun, takde game, apa ade hal...

Hazard berkata...

Seri jelah semua. Abeh crita. Haha. Owh, kecuali Wolves. Itu kena menang.
Yeah!

nyzm berkata...

ayat last tu menganjing liverpool tu kahkahkah! terbaik!

TENGKU berkata...

poyo cam sampah...
team sampah pn leh top..

-KingSyahmi- berkata...

yenuwa?? haha LOLz!!

syabas kpd MU, kekal di atas..Top of the League, and that's a FACT!

GGMU!

kareem berkata...

talkizcheap..gua igt ahad ni ade game. kehkehkeh..malu gua..

talkIZcheap! berkata...

ahad memang ada game, tapi FA cup lar...

lawan Liverpool kat OT, hurmmm... kalo kalah pun, nganjing lar, aiman tak kisah...

yang penting league unbeaten, keh keh :P

y.a.n.a berkata...

MU dpt main FA lg ke?hahahaha..

entah..ferguson tak kisah kalah sekali, inikan pulak kami...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...