ANDA SEDANG MEMBACA

29

TERBAIK DARI EPL

Aiseh, klasemen lagi pagi ni. Terpaksa la bongkak.

Pemain Portugal terbaik di EPL


Pemain Mexico terbaik di EPL

Pemain Brazil terbaik di EPL

Pemain Perancis terbaik di EPL selepas Evra

Goalkeeper yang ada dua huruf Z pada namanya terbaik di EPL


Kanan - pengurus terbaik di EPL, kiri - pakcik yang selalu dengar sorak sorai yenuwa yenuwa yenuwa. Entah apa yang yenuwa yenuwa entah. (hint: YNWA)


Terbaik dari Malaysia


Notakaki: semua gambar di-google tanpa kebenaran






29 Ulasan:

Faiz Tapit berkata...

urrghhhh.. awek mane ni sial??
horny nye!

zX berkata...

mmg terbaek ah! kipidap united ... maen cam lahanat tapi still menten unbeaten .. oyeah!

shah amirul berkata...

2-1 je? hehe :P

r.e.n.j.u.n.a berkata...

- tahniah Man U tapi jangan lebih2,sebab mengikut cerita orang-orang yang tahu bab menilik ni, Mr Nani akan injured pada bulan Feb/March...

Fahmi Ismail berkata...

Juliana 'Johnny Evans'...defender muda terba-ek EPL..hikhik

encik azuwan berkata...

pagi2 dah buat gua ngaceng!!!..

gula-gula berkata...

wtfish obertan pemain terbaik perancis? ahahaha

hellghast berkata...

label untuk Nani dengan Hernandez tu aku bleh terima,tapi Anderson tu boleh dipersoalkan hahaha,obertan pemain terbaik selepas Evra?maknanya belum terbaik lagi la tu hahaha!!!

y.a.n.a berkata...

terbaik dari Nazri!

hahaha...

MU kalau mng dah biasa sangat tapi kalau kalah tu LUAR BIASA.

like fergie said, kalau maintain mng spai 4Jan, confirm MU la champion...

in fergie, i'll always believe..

skystrike berkata...

hahaha terbaek!!! glory glory man utd...

Pet Shop Boys berkata...

Perjalanan Man U mmg meyakinkan.

Tapi aku masih harap team macam spurs, man City dan Arsenal akan membuat kejutan dan memintas Man U untuk kejuaraan liga.

itu doa biasa supporter Liverpool lol

Hazard berkata...

Walaupun aku GGMU tegar, tapi entah kenapa aku rasa entry ni sangat menghanjing diriku skali. Huhuu.

Owh Jue tak. Jue tak hanjing. Jue ok.
;P

A w a N berkata...

Amin....

**smbung doa PSB ;)

Nik Saiful Anuar berkata...

gua nak tgk euro 2012 ngan concacaf, mcm mane terbaiknye bdk2 nih, kahkahkah

dewajiwa berkata...

deja-vu la pulak result tu. tak rasta betul la kalau dengan Stoke City pun bleh struggle.

apapun, semoga lepas nie menang selesa selalu. GGMU. yeah.

y.a.n.a berkata...

janji menang.nk main skill then mng cm barca payah sket la..

ancelotti da give up..

talkIZcheap! berkata...

Ando bukan terbaik dari Brazil di EPL??

habis tu siapa yang lebih layak agaknya? Ramirez? Denilson? Tevez atau Gareth Bale?? hurm...

p/s: kita harus faham bahawa kalau negara diorang tak menang Euro ataupun COncacaf adalah disebabkan memang susah nak menang International cup kalo cuma ada seorang player dari United... ambik England sebagai contoh dalam World Cup baru-baru ni... :P

SFB berkata...

mari membongkakkan diri... yeah...

LS berkata...

MU menang. Nice! :))

nyzm berkata...

@zH
mungkin sebelum ni man utd main mcm lahanat tapi lawan stoke pagi tadi memang antara terbaik season ni

ape ape hal, man utd masih terlebih klasemen kahkahkah!

Askar MUFC berkata...

Lagilaa susah nak kalah kalau dah start main macam champion nih, yerlaa main besa2 jer pun tak terkalah lagi nih..hehheh

next opponent: Liverpool :-]

Hazard berkata...

"..mungkin sebelum ni man utd main mcm lahanat tapi lawan stoke pagi tadi memang antara terbaik season ni.."

- biar betul. nak tengok game MU terbaek season ni? sila rujuk game bulan dua belas ye. bulan ni? hurm.. menang nasib pun, apa aku kisah.. janji menang!~

haha GGMU!~

Mr. Schomey™ berkata...

talkizcheap: dorang nak kata lucas dow pemain terbaik brazil kat epl. kah3

bLaCx3n berkata...

mmg terbaik...
teruskan semangat mngnjing anda..
kahkahkah..

talkIZcheap! berkata...

Schomey: oh! betul jugak... aku bleh lupa plak kapten Brazil yang sorang tu...

sorry, sorry, my bad, my bad...

carry on!

keli berkata...

Nmpk Jue jer yg gmbr2 len tu gmbr per....yg gua nmpk ade squidward, chipmunks, mapley mne ntah pastu nigger ader sorg. Org tua x sedar dri da tua pon ader....yg sblh kanan tu la psl yg sebelah kiri tu msih hensem walopon da tua...kikiki...

talkIZcheap! berkata...

Keli: ayat cliche peminat yang gagal menerima hakikat.. :p

dun worry my bro, this modern world, we have a cure for that too!

nyzm berkata...

"- biar betul. nak tengok game MU terbaek season ni? sila rujuk game bulan dua belas ye. bulan ni? hurm.. menang nasib pun, apa aku kisah.. janji menang!~

haha GGMU!~"

aku ckp tahun ni game lawan stoke city antara performance terbaik man utd

kahkahkahk GGMU!

DIYSAR berkata...

OwhBentan dengn evra jaa ada??? CANTONA mana ooi?? pasai dia aku taw Man United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...