ANDA SEDANG MEMBACA

46

Prebiu: Fikirkan Boleh!





Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh!

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh!


Wolves 0 - Chelsea 9!

46 Ulasan:

deus X machina berkata...

1st~~~~

Ajeossi berkata...

Terbaek!! 9-0

uncle fly berkata...

wakakaka

ade lesung pipit rupenye si dubuk liar ni

Ichigo Miro berkata...

senyum..hahaha..9-0..erk?!

adek dah besar berkata...

mugabe

Hazard berkata...

Singa.. versus.. Serigala?
Maknanya dubuk liar betray spesis hanjing la, main untuk spesis kucing.. ek?
Sapa menang pun, kita apedehal...




Eh jap.. 9-0?
Serigala der, bukan Goldilocks!

Word Veri : ADISARIN. Dah dekat dah tu ngan ASLAN. Cuba lagi.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau keputusan jadi Wolves 9 - Chelsea 0, foto Dubuk Liar yang tersenyum itu pun boleh bertukar menjadi muram durja!

talkIZcheap! berkata...

semoga berjaya...

ya know, it's getting lonely up here... :P

Ariffin Janal berkata...

simple tapi padat. berharaplah.

keriangandunia berkata...

celaka padu vuvuzela double camtuh

Pet Shop Boys berkata...

Tak payahlah turunkan Drogba tu..kesian dia, suruh dia balik tolong orang kat Ivory Coast tu nak siap berperang ....

bLaCx3n berkata...

mlm nie tgk budak skola men ler..

RyuJi berkata...

agak2x la wolve kene 9-0 ingat wolve macam liverpool ke?

top_ace7 berkata...

Chef Drogbakro?

LS berkata...

haha. konfiden gila.

oh yela. kau boleh kan? haha!

Raiden berkata...

The-Rock-Bah!! Yakin Boleh!! KTBFFH

REPUBLIK N9 berkata...

ha3... macam gambar 'mendiang' plak

Berto berkata...

DROGBAKRO..nasib baik bukan drogbungkarno

keli berkata...

Harapan terakhir pon da x bley harap.
Hrpkn kt budak2 jelar skrg nih...

y.a.n.a berkata...

hahahahaha...

hi luci sayang..:)

i love your level of confidence... keep it up!

kalau tak, xleh main tuk UCL nnt..
:P

Nik Saiful Anuar berkata...

drogba score 9?? ok, smue org mskkan drogba dlm fantasy football lu org

kareem berkata...

Gua arap pagi nanti mamak tak bukak game 'kasi ngantuk' ni. Gua nak tgk budak2 tadika lawan jiran setan. Sayangnya, Mario Barwuah tak main,kalau tak adik Wilshere dah kasi patah kaki dah...

keli berkata...

Saye sayang abg Mario Balotelli. Kikiki...

Awang Joe berkata...

wolves...!! wolves...!!wolves...!!

hellghast berkata...

hi yana...tehehe...
aku harap Wolves menang sebab kalau Dubuk liar menang tak boleh nak menyalak...terpaksa mendegus aje huhuhu...

9-0 eh? usah di laserin udah ya...nanti enggak ketemu Julia Perez...

Fadhirul berkata...

team sokernet tetap paling tebaik

Nazri berkata...

y.a.n.a sayang luci, y.a.n.a tak sayang orang lain, contohnya yang komen ini.

down :( :( :(

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

Lucy = Pipiyapong

is this true?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

off topic.. nape ade banyak blog cube copy style dan art sokernet? ayat-ayat pun ditiru sekali.. benci ah camni!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

off topic.. nape ade banyak blog cube copy style dan art sokernet? ayat-ayat pun ditiru sekali.. benci ah camni!

ijan berkata...

npe ni dany??emo seorg diri
sile siarkan nme org2 trsbut..
pg troll ramai2 haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

emo la ade yang cuba menangguk di air keruh..

BanDeLa berkata...

maybe 1-9 kot....(komen setakat minit 19)...hehehehehe

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. tahun 2011 ni sesi menganjing chelsea dan liverpool la..

physawleepart berkata...

booooo...9 ye?
haha

Mr. Schomey™ berkata...

9? kah3

Azfar Ridhwan berkata...

still tak boleh gak. Walaupun predict 9 gol tapi satu pun tarak. Haha

kareem berkata...

ape?singa aslan? kehkehkeh...

Tahun ni combo la. Tahun menganjing liverpool dan chelsea. Kehkehkeh..

Boring..boring siti...

Leandro berkata...

xpyh2 pikir2.mmg xboleh.

serigala gigit singa.mraung singa balik itali.haha.

ijan berkata...

pk la bosingwa skor...
owh lupe own goal rupenye..

-KingSyahmi- berkata...

adeyh...chelsea ter-gol sendiri...adehh sbb tu diorg kalah...adehhh liverpool kena ayam...adehhh...lupe lak liverpool mmg ayam....adehh gooners seri....

adehh...top of the league...and that's a fact!

bLaCx3n berkata...

yeah..
chelsea klh lgii...

eszol berkata...

chelshit will cntnue shitting

Askar MUFC berkata...

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Masuk gol sendiri laa macam tu

huahuahuahuahuahuah

zX berkata...

kah kah kah ... 9 yer?

1 pun tak dapat ...

singa aslan tertinggal taring dkt zoo kot hahaha

nyzm berkata...

kahkahkah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...