ANDA SEDANG MEMBACA

62

Now Is The Time For Heroes

Lucius Maximus Rabu, Januari 12, 2011 , , ,




Football League 1st Division 1961/62, FA Cup 1977/78, UEFA Cup 1980/81 dan penyumbang pelakon utama filem Escape To Victory

Itu hari kena tapau 7-0 dengan Chelsea apa ada hal? Malam ini bangkit kembali dan pastikan pasukan World Coach of the Decade terus kemarau trofi sampai genap satu dekad.

Apa ada hal?

62 Ulasan:

AlpocodelaCruz berkata...

Apa guna top coach, teamnya berabuk takde trofi, ye tak?

Point of View berkata...

apa guna pemain muda, kalau waktu mudanya disia-siakan tanpa menang sebarang trofi, ye dok?

i'msosupernotcool berkata...

ye kenangan, kenangan.
macam fan liverpool la dua orang komen kat atas tu, ye dok?

in Arsene we trust!!

.Gory. berkata...

Apa guna waktu muda, kalau tak main perempuan macam Rooney, Terry, Ashley Cole dan Ronaldo ye dak? Baru lah boleh menang piala. Kahkahkah

Cob Nobbler berkata...

Gory:WIN!

Hazard berkata...

Menang pompuan luar padang, menang trofi atas padang. Apedehal, janji menang.. daripada menang atas kertas je wat mende.. ye dak?

I Am Legend berkata...

Apa guna main ART macam Barca, tapi tak menang trofi macam Barca, kan?

Azfar Ridhwan berkata...

apa guna cium kamera, tapi tak cium piala kan?

AlpocodelaCruz berkata...

Apa guna 2 season 3 coach beralih tapi duk no belas2, ye tak?

Nik Saiful Anuar berkata...

wow.........UEFA Cup 2 kali tuh, bila plak nk angkat UCL for the first time?? kahkahkah

saiful aizat berkata...

ape gune nuture young players, last-last keluar jugak dari team tu before keluarkan piala ye dak?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna kalau ada pemilik kelab yang banyak duit, ada ramai pemain yang bermain kayu tiga, ada dubuk tambatan, tapi bercita-cita bermain di dalam Piala Europa?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna ada lagenda (kononnya) jadi pengurus baru, tapi bercta-cita bermain playoff untuk kekal di Liga utama?

Jarr berkata...

apa gune korang duk komen komen pung pang kat sini kalau tak gi makan tgh hari ye dak?lapor ni.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna berada di takhta liga kalau ianya dibantu oleh persatuan pengadil di dalam setiap perlawanan?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@ Jarr

Apa guna makan jam 12 kalau waktu makan sebenar jam 1 tengahari?

Ozzz300 berkata...

apa guna bercakap lg. setuju dgn ttb. chelsea boleh join liverpool. hehe

dikwahab berkata...

apa jadahnya korang mengarut, di blog yang memang suka mengarut, ye tak?

Hazard berkata...

Apa guna ada coach King Giant pun kalau kena 1-0 pun takleh nak score balik, ye tak?

Dah dah.. jangan gadoh.. jom lunch.
Adleen mana - suh gi beli makan.

Dush!~

Adleen berkata...

bwek! beli makanan u sendiri

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Yana mana?

Hazard berkata...

lu petik yana, jap gi mamat abdumb tu lak yang timbul der. adus...

A w a N berkata...

retweet:
#TTB : Apa guna berada di takhta liga kalau ianya dibantu oleh persatuan pengadil di dalam setiap perlawanan?

#awan : +5 star

Taufiq Ali berkata...

apa guna sandarkan pada kenangan kalau tak suka pada lagu sandarkan pada kenangan

y.a.n.a berkata...

patutlah tersedak masa makan tadi, sumpah tak tipu..rupanya korang ke duk menyebut nama...hahaha

hello!
apa guna coach yg hebat kalau tak klasemen, apa guna player yg mata besar kalau tak dpt lawan gn player yg tdo bl jaringkan gol, apa guna sokernet kalau tak bakar membakar...

good day people!

jerong berkata...

sume guna ayat ye dak ye dak...ape gune ye dak..haha

hantuLongkang berkata...

apa guna...errr...ah! malas ah...

PELAUNG PULAU berkata...

tahniah kepada AlpocodelaCruz kerana mempopularkan frasa "apa guna"

ijan berkata...

the winner is:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TTB

y.a.n.a berkata...

hahaha...
usah diperbesarkan isu pengadilan.
itu politik dlm bola...

mcm tak biasa.

r.k berkata...

apa guna ada adik gempak macam Rajagobal tapi tak boleh menang piala macam Rajagobal , ye dak ?

Ahmad Afif berkata...

apa guna dah berapa banyak perkataan apa guna dalam ruangan ni ye dak?

talkIZcheap! berkata...

apa guna korang tanya2 soklan tanpa mengakhirinya dgn frasa 'ye dok/ye dak/ye tak, ye dok??

ha-HA! Good One Pelaung!

word veri: predi, nasib baik bkn padli, ye dok?

Jarr berkata...

aku nak minta royalti utk perkataan ye dak.

apa guna time kerja kalau tak kena training budak baru masuk kerja kan?arghhh tensen gua.chow!

Merrul berkata...

Utusan,12 Januari 2011-

"Kerajaan Pahang khususnya Majlis Perbandaran Temerloh (MPT) akan mengeluarkan surat amaran dan berkemungkinan surat saman sekaligus kepada para komentar di blog bolasepak acah acah klasemen,Sokernet kerana menggunakan perkataan "ye dak/ye dok" tanpa kebenaran bertulis dari pihak MPT.

Penggunaan perkataan "ye dak/ye dok" secara berleluasa dan sesuka hati ini dikhuatiri akan menyebabkan pencemaran bahasa kerana frasa tersebut merupakan ungkapan kebiasaan rakyat negeri Sultan Bola khususnya dari daerah Ikan Patin Masak Tempoyak"

hellghast berkata...

Apa guna main ART macam Barca, tapi tak menang trofi macam Real,ye dak?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna Majlis Perbandaran Temerloh (MPT) sibuk-sibuk mahu saman orang yang menggunakan frasa "ye dak/ye dok" di Sokernet kalau PipiWanger tidak bising?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@hellghast

Apa guna bercerita tentang Real Madrid kononnya klasemen dari Barca, padahal dalam El Clásico baru-baru ini Barca boleh sumbat 5 gol melepasi Casillas?!

hellghast berkata...

saya merujuk Balon D'or ye TTB hahaha!!!
takde kaitan el clasico,anda tersasar disitu...

Hazard berkata...

Owh.. haha gua kena baca 2-3 kali utk paham hellghast punye sarcasm.. he's for barca la, ttb bro...

haih.. ni semua sebab benda 'apa guna' dengan 'ye dak' ni lah.. distractive!~

apepun, glory glory la.. ye dak?
dush!~

hellghast berkata...

ye dak? Hazard...hahaha!!!
btw ade awek dlm ni rindukan abdumb siapakah beliau?hehehe....

adijaya berkata...

apa guna kita semua duk mempopularkan frasa 'apa guna' dan 'ye dok' kalau akhirnya dicilok oleh soker****s dan digunapakai di blog mereka, ye dok?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna jadi Abdul Sokernet kalau Yana benci?!

y.a.n.a berkata...

hahahahaha...

komen 'apa guna' paling kelakar setakat ini.

tahniah ttb!

hellghast berkata...

ttb menjawab dengan tepat soalan aku,malah memenangi hadiah dari empunya diri itu hahaha!!!

hellghast berkata...

btw aku dapat rasakan yang abdul sokerleak pasti menyesal lepas ttb kata camtu,tak pasal2 abdul jadi mcm Ted William minta unban dari sokernet hahaha!!!

Askar MUFC berkata...

ler..salah sorang dari 3 abdul dah kena ban ker? patutlaa tak nampak2 dari tadi..huahuahua

kareem berkata...

apa guna chelsea menibai ipswich pastu mintak ipswich menibai arsenal pula, ye dok?

Merrul berkata...

cehh...ape guna kene ban kalo tak mencaci maki macam abdul sokerleaks..

Pet Shop Boys berkata...

jangan kutuk Arsenal boleh tak?
Arsenal team baik...

Jiraya berkata...

kenapa ada lagi gmbr 2 atuk kat atas tu.game dah jadi sejarah dah.bila nak turun.

Raiden berkata...

apa guna pengadil berkelas dunia (final WC) kalau masih memuja setan??

makanbola berkata...

DIAMMMMMMMM LA WOIIIII!!!!

MEMBEBELLLL JER,XDE KERJE KE HAH?

ijan berkata...

@MB

ko da join abdlsuckerleaks ke men caps lock??
LOL

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ape celaka words 'apa guna' ni kalo takleh nak troll abdul ye dak?

jerong berkata...

ape guna klu xguna word ape guna smentara bole guna...ye dak?...haha virus ape guna ye dak makin mjadi2...

keli berkata...

kaakaakaka....cam gampang. Psl sorg gune word ape gune sume ikot...kakakaa...cam haremmm perangai...

matbong berkata...

kah3
kalu arsengal btol2 kalah mlm ni konpem jd bahan sampai akhir season..ye dak?

Isa berkata...

Cibai. Dah macam komen kat Fesbuk. Apa guna ada fanpage kalau komen kat sini.

Ye dak?

zX berkata...

apa gune main art kalu kalah ngan budak2 tractor

apa gune king kenny kalu kena titik gak ngan kolam hitam?

matbong berkata...

KAHKAHKAHKAHAKAHHHHH

aku teka betol
Arsengal kalah daaaaaaaaaaa

Jarr berkata...

damn...kalah sudah kpd Ipswich..
Liverpool turut sama bebal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...