ANDA SEDANG MEMBACA

84

Pemain Bolasepak Sebenar

j or ji Selasa, Januari 18, 2011 , ,


Rafael & Rooney ; "Fuck you! fuck you! fuck youuuu!
Fletcher ; "what the fuckkk?

Rafael Da Silva, pemain pertahanan Manchester United yang bermain hebat bagaikan pemain Brazil, mampu mengelecek dibahagian tengah dan kanan ketika membantu serangan Manchester United, berjaya membuat Gareth Bale mati akal, akan didakwa oleh FA Inggeris kerana kesalahan berkelakuan 'kurang ajar' kepada pengadil permainan, Mike Dean, yang telah melayangkan kad merah kepadanya.

Inilah pemain bolasepak sebenar dan lelaki sejati. Gayo Pejuang!

Sementara itu,

Pandai berlakon buat muka sedih

Penyerang ala kadar Liverpool, Ryan Babel didenda 10,000 pound sterling oleh FA Inggeris atas kesalahan men' tweet' gambar Howard Webb memakai jersi Manchester United. Beliau tidak puashati atas kekalahan Liverpool kepada Manchester United hari itu.

Sissy! ampu kemaluan! ketinggalan keretapi! Saya tweet saya ok! bergundal!


semua sumber dari soccernet.com hari ini.

84 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

Pertama!

::nurulQamar8six:: berkata...

kedua

momokonyok berkata...

haha betul punya sedih muka babel tuh

Askar MUFC berkata...

Ahh..reff yang tak nak bekerjasama, makan suap dan menyokong Man Utd memang patut kita kurang ajar dengan dia..huahuahauhau

azma azmi berkata...

tak mcm Babel pong.rambut tu photoshop ke

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Mike Dean adalah pemain bolasepak sebenar dan lelaki sejati di dalam posting di atas walaupun dia seorang pengadil. Ketegasan didalam menjalankan amanah dan tanggungjawab menjadikan dia contoh yang patut diteladani oleh semua.

Pemain sebuah pasukan yang selalu menang dengan bantuan pengadil yang sudah dirasuah bukan lelaki sejati. Mereka itu hanyalah perempuan yang sudah menjalani pemindahan jantina.

Hazard berkata...

Maki 'MIKE the Ref' dan sepak 'Boom MIC' adalah klasemen. Haha. Budak² zaman sekarang. Tu blajo dari The Shrek la tu. Haih...

Askar MUFC berkata...

Menarik sekali teori TTB itu. Mungkinkah pasukan yang mendapat penalti dengan bantuan pengadil di minit akhir kerana diving sekaligus terselamat daripada dimalukan pasukan bukan Premier League semasa 3rd round FA cup di gelanggang sendiri termasuk di dalam ciri-ciri itu?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@Askar MUFC - Perkara yang anda sebutkan itu terjadi atas lakonan hebat pemain tersebut sehingga berjaya menipu pengadil, dan ianya terjadi sekali sahaja tanpa diulang.

Ini berbeza dengan pasukan kegemaran anda yang SENTIASA mendapat 'bantuan' dari pengadil untuk mendapatkan sekurang-kurangnya satu mata dalam setiap perlawanan.

.Gory. berkata...

Dapat bantuan dalam setiap perlawanan tu maksudnya kena kad merah eh?

Tak paham betul aku.

y.a.n.a berkata...

saya suka dialog tu...
sama abis gn mimik muka dorang..

Pet Shop Boys berkata...

Sudahlah tu TTB dan Askar Man U janganlah bergaduh....

gambar tu mmg obvious nampak Rooney mencarut fukc you pada ref.

Ah pelik...kalau vocal tak pulak kena denda berpuluh ribu sedangkan Babel hanya twit gambar je.

lol

eh sejak bila orang English takde sense of humour ni?

Askar MUFC berkata...

Huahuahau..apapun, teori itu tak dapat dibuktikan kerana setakat ini tak ada lagi FA England menggantung memana reff yang membantu Man Utd menjadi klasemen atau mengutip satu mata. Yang aku dengar, ramai reff yang angin dengan SAF pasal mengkritik reff tak fit laa, ridiculous laa.

Aku yakin yang penyokong sejati memana pun tak suka kalau pengadil disuap untuk memenangkan kelab yang disokong. Kalau ada bukti FA England patut siasat dan ambil tindakan pada pihak yg bersalah.

Tapi, adakah fan Arsenal sebenarnya cemas kerana Man Utd semakin menghampiri unbeaten record anda..huahauhaua

PakCu berkata...

Sekali sekala ke..selalu ke..redho aje la dgn apa yg terjadi.. Pengadil tu manusia juga. Mungkin dia berminat dgn MU, apakan daya:)

Perkemaskan pasukan masing2. Jadi sehandal-handalnya, then kalau bungkus jugak, bolehlah cari ref utk maki-maki :)

Pak alex sayang 10K pound dia, tu yg dia tak koemn Mike Dean dah. hahaha

Askar MUFC berkata...

@PSB, kitorang sembang2 jer nih, manader gaduh. Pasal Babel plak, apa laa sangat 10,000 tu dengan gaji Babel sebulan kan, celah gigi jer, lainlaa kita nih, kena saman RM100 pun tggu diskaun baru nak gi bayar..huahuahua

jerong berkata...

pada aku mmg ada term2 yg kita boleh nmpk reff ada tolong MU tp kalo reff tolong pun kalau player cam sengal xboleh nak hasilkan gol nak buat ape...xguna jugak..xsuke cmne pun haters2 MU korang kena trima sbb MU still unbeaten n top table..kalau team korang power sgt beat la MU..tu pun kalau mampu..kalau x jln trus belaaok kiri dan kanan sila pegi mamposs...

Hazard berkata...

STATISTICs! STATISTICs!

MAN UTD : 33 Yellow Cards, 1 Red Card
ARSENAL : 35 Yellow Cards, 5 Red Cards

Hurm.. kalau btul MU bayar reff, cam tak berbaloi je. Kurang 2 kad kuning je dari Arsenal. Owh.. maybe nak elak kad merah tu yang mahal kot. Hahaha.

Rooney cakap FUCK U? Since when pulak ada player yang cium pipi Reff bila tak puas ati?

DUSH!~

Aksara : 'tedoss' = tedah. tanya org sarawak, apa maksud.

Pet Shop Boys berkata...

Betul tu askar Man U...kena saman parking RM100 pun short budget sebulan hahahah....

MuJE berkata...

dalam tweet mike dean semalam ada die cakap punca utama die buang rafael ialah sebab pak alex tak bayar duit pengeras yang sebelum2 ni.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@Hazard - Pengadil 'dibeli' untuk memberikan 8 minit masa kecederaan disamping beberapa keputusan berat sebelah atas padang yang memihak kepada Manchester United, untuk mencerahkan peluang mereka mencari kemenangan.

Segala fouls dan kad itu hanya sandiwara untuk meyakinkan penonton. Kalau langsung tak ada fouls dan kad, akan nampak ketara penipuannya.

Itu semua konspirasi Illuminati!

wanburN~ berkata...

biasa yg cakap pasal ref ni team2 yg kalah jek..klu dia menang senyap jela..padahal team dia pn sama..ade gak ref tolong..tp klu team setan ref xboleh tolong..sampai setahun pn masih ungkit..

Awang Joe berkata...

mmg best game nie...spur btol2 kna cari power striker...spur punye antu galah x guna dok depan...x berbisa...bila laa nk tgk setan merah kalah nie? padan muke babel tue...sepatutnya lebih berusaha dlm padang drpd tenet coz tweet suck...hehe...YNWA.

SyDen berkata...

Haters always hate.

Thank you.

momokonyok berkata...

aku rasa aku tau apsal reff tolong MU

diorg dah tak tahan dgn maki hamun campur chewing gum yg pak alex buang merata2 kat padang.

atas sebab maki hamun gak, banyak reff yg dah berenti keje cari keje lain.

x tahan pressure katanya.

jadi FA England nk mengelakkan lagi ramai reff2 ni berenti keje, maka diorg pon bgi canla kat MU.

Hazard berkata...

ILLUMINATI?
Hmm.
Pihak Berkuasa Kerajaan Tempatan harus memandang serius akan hal ini.
Dush!~

Zafran Yusrin berkata...

hello, 1st time mengomen..

komen serius :)

pada pendapat aku, reff adalah profesional.. tetapi reff juga melakukan kesilapan.. kadang2 kesilapan reff memberikan kebaikan kepada team anda, dan kadang2 merugikan team anda..

keadaan ini sama sahaja bagi semua pasukan, tidak ada pasukan yg dapat menafikan yg masukan mereka pernah mendapat 'untung' dari kesilapan reff dan yg pasti, mereka akan lebih ingat bila pasukan mereka mendapat musibah dari kesilapan reff..

secara amnya, pasukan klasemen forever, chelsea, artsenal dan liverpool dan mana-mana pasukan dlm EPL pasti akan melaluinya.. kesilapan reff adalah 'lumrah' bolasepak seantero dunia..

cuma, sanggupkah anda dilabel sebagai pasukan yg hanya pandai menyalahkan perkara lumrah ini setiap kali pasukan anda kalah? dan hanya pandai mengatakan pasukan yg klasemen tu adalah disebabkan perkara lumrah ini juga?

creater berkata...

ko nih biar betoi TIPU TAPI BENAR......
sampai bawak teori Iluminati kat sini....adeshh...
aku rasa ada la 2-3 game yang team setan dapat LUCK dari reff season neh......pon jugak ada la 2-3 game yang team MU dapat BAD LUCK dari reff season neh......tpi deheretnya jugak yang LUCK 2-3 game tuh kat semua game yang MU main.......
bukan nak kata apa.....mmg mata2 United hater nih telah dikaburi oleh media2 yang cakap MU based on Luck ja......
LUCK 2-3 game tak boleh bawak juara boh!!!
United Tetap Klaseman!!!

hellghast berkata...

'Pemain sebuah pasukan yang selalu menang dengan bantuan pengadil yang sudah dirasuah bukan lelaki sejati. Mereka itu hanyalah perempuan yang sudah menjalani pemindahan jantina."

aku sokong fakta ko TTB hahaha!!!

talkIZcheap! berkata...

"Pemain sebuah pasukan yang selalu menang dengan bantuan pengadil yang sudah dirasuah bukan lelaki sejati. Mereka itu hanyalah perempuan yang sudah menjalani pemindahan jantina."


aku setuju jugak...

seperti mana goal offside hadiah refereee yang menyebabkan Man Utd kehilangan takhta Liga sezen lepas...

Hazard berkata...

Haha.. TIZ is MY MAN!!!
N i hv no say on Zafuan.. eh silap, Zafran's comment. Betul la kot tu. Cuma, bersedialah anda untuk dihanjingkan pulak pasni.

Silakan anyone - TTB? MakanBola? Keli? Haha harapnya slow2 la ek.

Aksara : 'peetsen'.

-KingSyahmi- berkata...

@talkIZcheap!

setuju dgn pendapat anda

aju ramsey berkata...

kalau dah namenye man u...
kalau gua jadi ref,dah lame gua tapak si runi tu,maen tak pandai lg banyak bunyi...runi,lu bila nk gol ??

Ejoi berkata...

Kalau Obe sudah keluar posting siap ada foto sebagai bukti adanya bantuan referee untuk memenangkan Man U tak berapa lama dulu, takkan korang nak menidakkannya pulak?!

Zafran Yusrin berkata...

@hazard
masuk blog menghanjing, bersedialah utk menhanjing dan dihanjingkan...

blog ni pun tak serius mana.. jadi mungkin komen2 serius cuma sesuai di blog serius obe je..

Mohd Rasydan berkata...

rafael da silva taklah hebat sangat.dia nampak hebat sebab player MU yg lain tak hebat.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"rafael da silva taklah hebat sangat.dia nampak hebat sebab player MU yg lain tak hebat." - Mohd Rasydan

Ouch!

julu berkata...

OMG..
maicon kantoi dgn Bale..
rafael x hebat pn leh challenge bale..
apala sngt maicon yg jd idaman madrid..
apatah lg rafael..
eh..

matbong berkata...

Nampaknya fans manure masih lg merasa kepedihan season lepas...

KAHKAHKAHKAHHH

nyzm berkata...

mana 13th, 14th, 15th man utd tu?

nyzm berkata...

kahkahkah matbong, kesedihan apa season lepas?

talkIZcheap! berkata...

"rafael da silva taklah hebat sangat.dia nampak hebat sebab player MU yg lain tak hebat"

aku setuju jugak... sama lar cam Bale ngan Van De Vaart, aku tgk takde lar hebat mana pon, camne diorang bleh score byk2 game2 sebelom ni?? Ref tolongkah??

Bale pulak apekejadah Maicon takleh kejar sampai terduduk? Cross satu haram tak masuk, free kick lemah macam passing ke VDS je aku tgk, apa yg hebatnya Bale ni?? Dapat skor ngan Arsenal? Park Ji Sung pon bleh buat semua tu... siap sambil pejam mata lagi...

sampah, sampah, sampah, Bale ngan Van De Vaart...

VDV tu, Chicharito siap setting baik punya pon takleh masuk lagi... apa lagi yang dia nak?? aku pon tak tahu la...

Aku syak Voldemort lagi hebat dari Van De Vaart ni...

p/s: apahal plak Ramsey ni kalu jadikk ref nak tapak2 player plak ni? Camtu ke jadik ref? Baik gi main kick boxing kalo mau tapak2 orang, huhuhuhu... ;p

zu berkata...

hmm pada saya, match ni, ref masih lagi biased kat manure..
dan bagi muka kat rooney(taik).
menghantar rafael keluar adalah tak lebih daripada semata-mata umpan untuk mengaburi mata pihak lawan.
sebab tackle seperti itu, memang sah-sah la bookable.
kalau dia tak amik action, memang bebal la dia tu.
ok tutup citer pasal rafael sebab takde sorang pun kat sini yg mempertikaikan yellow kad dia tu.


rooney plak boleh lepas walaupun mengefuck-ngefuck ref.
at least paling bangsat pun bagi la kad kuning ke..
ingat lagi tragedi liverpool dilenjan oleh manure sampai tiga bijik?
di mana waktu tu mascherano telah dihalau keluar dgn 2nd yellow(kalau saya tak salah, ataupun straight red).
kerana apa? kerana dia cakap fuck kat ref.
walaupun secara praktikalnya, dia cakap fuck sambil tersenyum..
amacam? sandarkan pada kenangan tak?

ijan berkata...

zu the true sandarkan kenangan...
x sgke ade lg zu dan kenangan2 die...
hahaha

WV:sedrost..in memory of sendros RIP.LOL

Mohd berkata...

macam2 teori psl ref gua baca dari atas sampai bawah..mmg gila glamer la komentator dalam nih..kahkahkahkah

jerong berkata...

rudeboy rooney mmg kaki fucker reff itu pasal reff ada goyang sama dia..yg haters2 MU ni dok capuii 1 mcm apa pasai..kabo ajela jeles dgn pencapaian unbeaten skrg ni..ulas mcmna pun MU still segar bradu di menara gading..kehkehkeh

zu berkata...

huh apa la yg liverpool ada selain drpd lagu duet jamal pipiyapong abdillah tu.
Nak cyer pasal current for, belum sampai masanya lagi.
After all, ada komen di atas yg menyentuh pasal manure musim lepas la, gol ofsaid laa..
Jadi, tak melanggar adat rasanya kalau saya cuit skit pasal yg lebih lama skit dr tu kot..
Hahaha

afterc berkata...

@zu
"rooney plak boleh lepas walaupun mengefuck-ngefuck ref.
at least paling bangsat pun bagi la kad kuning ke.."

rooney tak dpt kad kuning ek? lu pi balik rumah, lepas tu tengok balik game tu..

keli berkata...

Nk tgk balik game MU tu nk watper...bukan ade gol pon...siap sembang bolasepak sebenar tanpa ade gol dijaringkan...boooooo!!! Btol x Zu...kikiki..tgk game len lg best...kakakaa

Pemain bolasepak sebenar...??? Sape, sape, sape...rafael...sape rafael ni wooiii..Raphael ninja turtles?...kakakaka...

Bru je lps game lwn spurs da dioverratedkn dgn fan MU...buwekkkk. Msalh ref berpihak kpd MU gua da bese dgr da jd fakta yg bley dimskkan dalm wikipedia.kakakaaa....

jerong berkata...

keli buat2 xkenal lak..kawan lucas tuu player ksygn yenuwa tuu...babel tu sape ek..setahu aku dia la player pool plg jijik n mangkok jamban..pumyela bebal klh ngn M.Unbeaten smpai emo letak pix webb pakai jersey united..citt podah la lu babel paria..wakakaka

Hazard berkata...

ZU JERONG. Haih. Memalukan tul. Nak letak komen pun research la dulu. Sah sah Mamat Shrek tu kena kuning, STRAIGHT AWAY.

Kalau bebal sangat tanak tgk repeat game tu or tak mampu nak cerna apa yg soccernet tulis dlm review, check la balik kat wikipakdia ke apa ke yg korang paham.

Inilah masalahnya, org komen dia pun nak komen. Orang nganjing dia pun nak menyalak sama. Tapi main jolok je juboq sape pun..

Tak terajar? Owh, ini lebih hina daripada itu. Sah sah jenis yang tak tengok game, tau nak melolong je tak tentu arah.

Fikir dulu sebelum buang.

AKSARA : lecto = lecture. huh.

Hazard berkata...

eh? apsal silap ikan lak aku ni.
sori encik jerong. tersilap petik. hehe.

ZU sucks. still.

jerong berkata...

@hazard...wey wey...apesal aku yg kena...siap huruf besar lg tuu...haha..aku jerong yg xreti nyalak ok..haha..xpe2 wa rilex je..peace..

nu_Ox3r berkata...

lepas indon kalah final suzuki cup,babel jadi pengujung tetap sokernet.sedikit sebanyak dia pndai menganjing hasil didikan sokernet.itu lagi PADU dari budak kecik pndai mencarut wat pe.kuang ajor namanya.YE DOK?

nu_Ox3r berkata...

ni utk JORJI

http://img.skysports.com/11/01/218x298/Ryan-Babel-Liverpool_2550088.jpg

keli berkata...

Mslah pencernaan gua xder problem lg...gua kalo berak lancar je...kakakaaa...tp game tu mmg tanak tgk balik...giler ape nk tgk balik xder gol...0-0 hissshhh....pasukan bolasepak sbnr atau pemain bolasepak sbnr kne score gol...kalo stakat ckp fuck tu apelaaa sgt....gua pon bley...fuck (nada perlaahan)senang je ha....kakakaa....Skrg perot gua da cernakn sisa makanan yg gua mkn...perggghhh lege rase...kakakaa cerna la sgt....bau petai...kikiki...troskn emo bru true fan. Gua akn lyn sebaik2nyer.

keli berkata...

Ikan keli ikan yg reti nyalak....woof...woof...x caye g carik kat wikipedia...aakakakaa

aju ramsey berkata...

runi tak pandai maen bola...dah nak dekat setahun,gol pon tak sampai 10 biji...kah3 !!

julu berkata...

haha..
sah2 rooney kene yellow..

talkIZcheap! berkata...

runi setahun skor 3 bijik, MenYu kat atas Liga.. apadehal...

menyebabkan aku tertanya2 kualiti penyerang pasukan2 lain...

0-0 memang kurang hiburan pasal takde gol, tapi bola sepak sebenar juga merangkumi pertahanan yang kental, 0-0 bermaksud barisan pertahanan berjaya mengekalkan clean sheet, tahniah untuk jentera pertahanan!!

Jentera serangan? Cuba lagi... takpe, nanti Valencia start main balik, Park dah pulang ke Stretford End, attacking akan jadik flawless balik, dan Runi akan mendapatkan gol secara mencuRah-cuRah!!

WV: aesse... apedehal!

Mr. Schomey™ berkata...

chill chill.

sape yang rasa sakit bontot bila tengok manchester united klasemen, boleh muhasabah diri. tengok apa yang kurang kat team kesayangan masing2.

maybe kurang tang strategi? kurang kat striker? kurang kat defend? atau kurang terer berbanding manchester united?

jerong berkata...

mcm2 la kurangnyer...tambah2 team cap ayam yg sudah terperosok kt saluran taik setan merah..huihuihui

nyzm berkata...

man utd tkde playmaker yg bagus. center midfield yg bagus.

valencia yg selalu bagi rooney gol plak injured hmmm

nani je yg boleh harap bagi crossing yg mantap tapi lately ni crossing dia tk brapa nak mantap

nani tengah leading with 11 assist

mr dimaz berkata...

anjing2 terus menyalak bnda yg sama..
ref,,ref,,ref x de bnda len..
da x de bnda nk cari kelemahan mu..
teruskan menyalak selagi mmpu..
kahkahkah..

keli berkata...

hahaha...tIZ mmg penjelasan yg munasabah....woof...woof...kikiki...

Pet Shop Boys berkata...

Runi setahun 10 bijik ke score? tu stirker ke apa? hahah...

Apalah nak jadi fan Everton sorang ni. gaji suku juta tiap minggu...

Dah le liga tak score, international game pun tak score.

White Pele lah sangat....

Hazard berkata...

Statistik! statistik! Haha gua suka.

GOALS :

Torrash 7
Voldemort 9
Van Pershit 3
Roohaney 3
Doggieba 8
Setan Merah 43

Apa ada hal.. haha.
DUSH!~

Aksara : brate? brate! brate!

zu berkata...

hahaha menjadik jugak ye..
saya dah agak dah.. memang menjadi..
sebenarnya saya gamble je quote rooney tak kena kad kuning tu..
sebab saya antara pasti atau tidak je..
nak google atau wiki, memang haram saya ni pemalas.
saya dah agak dah, mesti ada fakta yang akan keluar punya.
benda ni saya dah penah buat dah kat ruang komen sokernet ni dulu..
belasah je la apa2 statement atau statistik ikut suka mak bapak,
pastu adalah komen susulan yang tunjuk pandai memperbetulkannya..
haa nah! dah dapat dah fakta sebenar di situ. amacam?
macam statistik yang brader hazard letak kat atas tu,
mati hidup balik pun saya tak tau nak search kat mana..

Hazard berkata...

bagus Zu bagus. itulah tandanya anda bodo yang terajar. kipidap. haha.

Aksara : 'chirsine'. chii sin aa lei.

k0m4nd3r berkata...

Buat jersi gambar harimau bintang lah. Baru berbintang2 jadinya.. :D Ngee...

Hazard berkata...

Haha nak harap bintang kat baju, taik lalat pun boleh bikin bro.. ini harap nama je bintang, tapi taik bintang je jadiknya. Huhuu.

Eh? Rasa cam lu silap artikel je ni.. bukan ke?

zu berkata...

takpe.. saya belajar kat sini..
biasa la tu.. kat sini, ruangan komen mmg meriah sebab nak counter strike komen orang lain..
plus sebelum nak komen, mmg sempat la nak google apa jadah tu semua..
baru boleh nampak bijak dan knowledgable kan...?
tapi situasi mungkin berbeza kalau sembang2 kat kedai mamak ke, pub ke, bar ke..
sbb masa tu tak sempat nak carik google, baru nampak sape yang tau, sape yang tidak..
agak2 kalau sembang kencang kat mamak, berani tak nak hafal dan main statistik.
saya sendirik pun tak tau berapa bijik gol torres sumbat untuk season pertamanya di EPL.
walaupun dia dah pecahkan rekod nistelrooj..

Hazard berkata...

Err.. sembang kat mamak, lu nak expect gua angkat tangan sambil cakap "statistik! statistik!" ?

Hahaha memang tak la der.
Tapi at least, lu kena laa tau org yang lu hanjing tu kena kad ke tak, seblum tuduh dia comolot dengan reff.

Sama macam dok kat mamak, tiba² lu tuduh Nistelrooy main kat Kelantan. Mamak tu lak nanti booo lu tak pasal je. Hahaha...

zu berkata...

laa saya pun ada bgtau kat atas tu yang saya mmg tak wikipakhang ke, google ke..
saya gamble je belasah statement tu..
sbb saya tau, kalau salah, mesti berlambak orang lain akan betulkan..
saya tak miss pun tgk match tu.
tapi mungkin miss dalam 5 saat atu lebih masa rooney try nak comolot dgn ref, tp ref taknak, lantas rooney kena kad kuning.
sembnag kat mamak tu, saya maksudkan secara umum, bukan tertumpu pada kad kuning ni je..
nampak sgt la saya ni bebal kalau kes kad kuning live tu tak due seminggu pun tapi nak kena research.
bukan kerja senang tu nak klik bnyk2 kali kat pc semata2 nak tau rooney kena kad ke tak.
baik saya gamble je.
tapi nampaknya gamble saya silap kali ni ye tak?
hahahhaha
nice to meet you brader hazard.

Hazard berkata...

Takde yang nice pun gua rasa.
Kalau lu tengok, lu tau.
Kalau tak tau, amik tau.
Bukan BUAT BUAT tau.

Gua pun tak cakap gua tau semua.
Tapi at least make sure tau dulu, baru komplen.

Kalau butthurt, tunjuk je.
Tak yah buat buat sopan.
Gua takde adik pompuan nak bagi kawen dengan lu.

momokonyok berkata...

gila babi punya sakit bontot mamat hazard ni

rilek beroooo

Hazard berkata...

Gile tak butthurt. Emo tu kan kunci kesetiaan. Sape punya tips tah, tapi aku suka. Hahahaha...

Aksara : 'iirebrea' - yariba yariba

ijan berkata...

btekak plak...
tp ak rse zu ni gadis la hazard...
ko g la usha hahha

afterc berkata...

@zu
lu tak payah nak klik banyak kali kat pc tu semata-mata nak check yellow card rooney.
nah ambik ni..gua bagi free je. ekekeke

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=415988

Hazard berkata...

Erkk gadis?
Saya (dan dan) bertengkar dengan seorang gadis?
Seorang gadis telah menghurtkan butt saya (lagi)?

Abeslah.. my bad...

keli berkata...

wooi hazard mmg lu gado dgn gadis la...gedik ke? Akakakaka...gua balak dier, wa pukul lu nnt...lalalaa...gua gedik gua on je..gua pon konpius Zu ni berjantinakan ape...ader ke word ni..hehe

Hazard berkata...

KELI??!!!

Akut.. akut.. my bad... ;P

zu berkata...

brader hazard butthurt?
camne boleh jadik butthurt?
saya tak pasti sebab anda butthurt..
sebab saya kata ref tak bagi rooney kad kuning ke?
sebab rooney tak dapat kad kuning ke?
atau sebab tak search dulu?
nak menganjing pun kena search dulu ke?
bayangkan kalau saya search dulu sebelum post, dan takde point 'rooney tak kena kad kuning',
adakah anda akan butthurt dan kembali semula ke sini untuk melihat apa yg akan saya tulis selepas anda..
kalau nak jadik sopan pun tak boleh, abis tu nak jadik camne lagi.
kalau anda kata saya bodoh, takkan la saya nak balas balik kata awak bodoh plak.

afterc -
laa x boleh nak klik terus la beb..
nak kena copy paste dulu tu link yg anda bagi.
lagi la saya malas..
takpe, tak payah la saya nak search2 apa kejadah sumer tu.
saya belasah je la apa2 statement yg patut, kalau salah, org yg bijak macam hazard akan perbetulkan saya..

Hazard berkata...

Isy.. aku konpius. Aku butthurt ke, sape butthut skang ni? Panjangnye komen. Lebih panjang, lebih bijak.. ye dak?

Aku butthurt sebab mengata team aku, tapi tak check dulu. Itu je. Nak mengata Kak Limah, check la dulu dia tu orang ke hantu. Itu je.

Kalau malas nak check, nak copy paste pun malas, tak yah la menganjing benda yang tak betul. Buat malu je. Kak Lima tu hantu, tak payah nak bakor umah dia. Itu je.

Bila kita salah, orang tegur, kita terima. Betul lah tu ape yg ko tengah buat ni.

Sebab tu aku suh kipidap. Hmm.. kan dah terlebih panjang komen aku ni. Kan dah nampak bijak macam ko. Haih...

Aksara : 'matimbla'. bila nak mati?

zu berkata...

ok la saya pendekkan komen saya, agar anda nampak bijak.
lepas ni saya akan ikut prosedur menganjing secara bijak.
itupun kalau ada standard operating procedure yang telah ditetapkan utk menganjing la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...