ANDA SEDANG MEMBACA

40

Penyokong Liverpool yang tetap menyokong Liverpool dalam milenia ini adalah berhati kental

dingin Isnin, Januari 10, 2011
Mereka cool macam Samuel L Jackson. Bukan sahaja cool malah berhati kental, juga seperti Samuel L Jackson. Tadi saya sempat menghubungi Samuel bagi mendapatkan pendapat beliau berkenaan kekalahan Liverpool.


Saya : Jadi selepas Liverpool kalah, adakah Tuan akan menyokong pula Man U.

Samuel: Hak tuih! (Meludah ke siling) Setakat kalah 1-0, tak ada apa hal sangat. Kalau Man U menang semua piala pun, menang liga untuk ke-19 pun, jangan harap aku nak sokong! Aku rasa nak sepak je. Aku syak penyokong Man U ni manja macam Justin Bieber. Orang manja je yang sokong Man U. Ada kau nampak muka aku macam Justi Bieber?

Saya: Jadi apa pula pendapat Tuan dengan gambar ini? (Sambil menghulurkan gambar kepada Tuan Samuel)


Samuel : Hak tui! (sambil meludah lagi ke siling) Aku dah agak. Dua-dua orang ni minat Justin Bieber.

Saya : Ada orang kata, muka Tuan seperti Evra, apa pendapat Tuan?

Samuel: Hak tui! Apa masalahnya? Apakah sebab muka aku sama dengan Evra aku kena sokong Manshit? Jangan harap. Bullshit semua tu.

Saya: Jadi, apa sebenarnya yang Liverpool perlukan sekarang?

Samuel: Liverpool perlukan larian-larian yang mengelirukan. Sekarang semua larian Liverpool main rempuh je.

Saya: Nanti saya sampaikan cadangan tuan itu iaitu larian-larian mengelirukan kepada King Kenny. Jadi, kepada peminat Liverpool pula, apa pesan Tuan Samuel?"

Sameul: Pesan saya, biar kita kalah. Biar kita relegate sekalipun, jangan sesekali menyokong kelab yang keji seperti Man U. Manja! Geram aku... gerammm... (Sambil menarik rambut Justin Bieber yang kebetulan lalu di hadapannya)

Saya: Boleh berikan pose terbaik untuk peminat Liverpool.

Samuel: Ini pose namanya, 'Menteri muncul lagi'. Ingat, awan mendung akan berlalu dan mentari akan kembali ke Anfield. Jadi stay cool dan jangan sokong Manshit. Hak Tuih! (Terus meludah rambut Justin Bieber)









Mentari Muncul Lagi.

40 Ulasan:

mr dimaz berkata...

webb terbaek..
ckup la dgn sbjik gol,,x sggup tgk derita kelab bawahan ni..

Munky itu Hanjeng berkata...

sudah-sudah la dengan cuba mencari diversion untuk hati yang lara tu..we all know how stress you are right now..i can understand the feeling..tpi perasaan sedih bila seri jer la,tak penah kalah lagi katakan..perasaan kalah bertubi-tubi,on the verge of relegation,tak penah rasa la lagi..

Hidup Sihat berkata...

haktuih! (ludah ke howard webb)

dewajiwa berkata...

takziah.

pakkordi berkata...

Samuel ialah pelakon yang stylo.

Steady Liverpool. Steady lah dingin. Steady lah jannah. Steady lah ana.

YNWA!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. ramai tol tak puas hati MU menang kan.. agak-agak kalau kalah la mesti hang traffic sokernet ni..

kehkehkeh..

who the fuck is kenny daglish?

iniialahaku berkata...

signing of the seasons...howard webb

kareem berkata...

entri ni mmg mcm cilaka dia punye padu!


Hai jannah! (tiba-tiba rasa nak buat baik dengan jannah raffali ni)

haha...

sparrowking berkata...

balik2 webb yg skor goal..bagi lah ben william plak..

MuJE berkata...

yeah! manu hanyalah pasukan ludahan

go go liverpool!

hellghast berkata...

Hak tui! mcm haram entry hahahah!!!!!

3rdfrom9 berkata...

1st game Scottish vs Scottish utk thn nie. Sack Sammy too... bring new bootroom. Glen Johnson dgn Paul Konhcesky suda kena kick pasni Torres plak. Memang betoi BRAVEHEART.

ijan berkata...

entry untk pnyokong tegar...
keli mne??x muncul lg ni...
ke die da sokomg justin bibir jgk

ZAM SHAH RIZAL berkata...

cayalah liverpool...YNWA..You Never Win Again....

eszol berkata...

liverpulp ficpool

orang_es berkata...

lebih baik sokong blackpool, they play more attractive football. penyokong liverpool semua asyik2 bragging pasal sejarah je. yenuwa my ass hahahaha

r.k berkata...

entry hak tuih yang padu untuk pagi ghua . walaupun ghua bukan penyokong YNWA , tapi ghua tetap cool macam Samuel .

Hak coouih . XD

zX berkata...

macam² alasan kalau kalah .. kesian betul ngan team sandarkan pada kenangan ni

nyzm berkata...

elehhh kalau aku jadi howard webb pun, masa skrtel berkasar dengan evans kat kotak penalty aku dh bagi penalty

Askar MUFC berkata...

Rileklaa Pak Samuel, orang tua-tua bilang, kalo ludah ke langit nanti jatuh ke muka sendiri..huahauhuahau

Pet Shop Boys berkata...

Diver..diver...diver...diver....

tinggal 10 orang pun masih nak harapkan penalti diver untuk menang? kira hebat jugak ah Liverpool ni ye...hahaha

Nik Saiful Anuar berkata...

hak tiuh jer dr td, kahkahkah, mcm syial

mr dimaz berkata...

syarat mng bukannye 2-0 keatas..
lbefool ttp hebat,,byk serangan marabahaya...

Ejoi berkata...

Woff...woff!

y.a.n.a berkata...

sudah sudah sudah!
persetankan semua anasir2 jahat yg cuba menjatuhkan MU...

papepun gmbr web gn sag tu style..
bongok...
bila nk buat gmbr gn subkhiddin plak?

y.a.n.a berkata...

sudah sudah sudah!
persetankan semua anasir2 jahat yg cuba menjatuhkan MU...

papepun gmbr web gn sag tu style..
bongok...
bila nk buat gmbr gn subkhiddin plak?

Syima Syaz berkata...

like!! like!!

hazlay berkata...

Samuel: Liverpool perlukan larian-larian yang mengelirukan. Sekarang semua larian Liverpool main rempuh je

kakakah,,,,

i'msosupernotcool berkata...

bak kate nazri.
yenuwa! yenuwa!

Jarr berkata...

Robert Carlyle mmg legend.Berani masuk pub Man U bukak jaket tunjuk jersi Liverpool.Kah kah kah

Takpe kengkwn..biarkan mereka gembira dgn kemenangan..kita sedang bergembira utk Jannah skang ni..kah kah kah.

spirit ngan mentaliti yg kuat dah nampak dah game semalam..rileks semua.Mereka pon takleh makan semalam..kalau Berba tak lembik lutut, takde harapan nak menang.Sekadar seri jer..ok kita dah kalah.Jom kerja mcm bese.

ska berkata...

"Menteri muncul lagi" <---- menteri mane nak muncul weh? Shabery Cheeky Cheeky Bom Bom ke?

hantuLongkang berkata...

"The penalty is a joke," said Dalglish. "I have seen the replay and unless they have changed the rules it is no penalty. "The other one, I cannot see that as a red card either. "In the dressing room before the game someone said to me the game's not changed that much. - Kenneth Mathieson Dalglish...

haha... legend!.. backup player, kutuk ref+berba, bagi balik komen pasal dia dah lama tinggal the so called 'modern' football... all in just a few sentences...

"Press: How do you stop a cruise ship?
KD: Well there's big brick walls isn't there. It's usually called a port.".. haha

Pet Shop Boys berkata...

kalaulah Ryana Gigg tak score penalti tu, Howard mesti bagi masa kecederaan 8 minit sampai Man U menang kan?

Lol. Dunia oh dunia....

Merrul berkata...

Rileks YNWA sekelian..
xkemananye man u tu..
season panjang lg..
biarkan mereka takbur..
hahahahahahaahha..

dewajiwa berkata...

pada yang mudah melenting pasal referee, takkan tak faham apa itu home-match advantage. sukan rakyat pun amalkan pengadilan menjaga kepentingan tuan rumah. MU pun tak lari kena paku gak kalau main away-match. nasib la sapa jadi guest sapa jadi tuan rumah kan.

kalau ada kualiti, pengadilan berat sebelah pun tetap boleh menang punya.

hantuLongkang berkata...

@dewajiwa:
ingat shaolin soccer ka?.. haha

**aku mmg xde kijer arini.. haha

eswandyasre berkata...

man u = justin bieber = yuck !

Super AL berkata...

ludah ke siling, ke muka sendiri akhirnya ludahan tu. kesian...

palytoh berkata...

incident penalty tu pun minit ke bape jadinye brader2 sekalian?

minit ke 2 kan?? ape mentaliti pmain lpool ni lemah sgt ke takleh comeback balik berbaki 88+min tu..

da kalah redha je la..

alasan budak2 tp masing2 da tua belum bangka..

Pet Shop Boys berkata...

Kalau dah Howard Webb tu balaci Alex Ferguson camne nak buat comeback? Tak kisahlah baki berapa minit pun...




memang redha le ni...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...