ANDA SEDANG MEMBACA

41

Tolong Ingatkan Aku Juara AJL25 Dan Chelsea Kembali Ingat Cara Menjaringkan Gol (Banyak-Banyak)

Lucius Maximus Isnin, Januari 10, 2011 , , ,



Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau klasemen
Dengan gol berguni-guni

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau klasemen
Dengan gol berguni-guni
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku klasemen
Dengan Lampard memeluk Terry
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku klasemen kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku klasemen
Dengan Lampard memeluk Terry

Tolong ingatkan aku
Klasemen kita



Sementara itu...


Old Scouse - Hubcaps Stealer (TM)

41 Ulasan:

cecx berkata...

1st..

yuri berkata...

time to wake up bebeh!

y.a.n.a berkata...

hahaha...

7 nil..not bad...

tolong ingatkan aku bila last chelsea menang?

Ejoi berkata...

Ipswich boleh la brader!
Jangan pulak bila jumpa pasukan satu taraf dalam liga, LUPA mau jaringkan gol banyak, dan ingat nak seri balik.

i'msosupernotcool berkata...

haha.

jannah mane jannah?

hellghast berkata...

Ipswich Town bolehlah...hahaha!!!
aku ingat Chelsea menang dgn top 5...

Ajeossi berkata...

marveles! hahahah

Askar MUFC berkata...

Kenapa bila Drogba tak main boleh sumbat banyak gol? Hahh..kenapa? kenapa?

muhamad imran berkata...

yana, best comment so far

Obefiend Weiland berkata...

FUCKING WIN LUCY!!

LMAOOOOOOOOOOOo

Artduyasi berkata...

ak luper...ak luper...bila last chelsi mng erk....hahahahha

apa2 pon tahniah kat chelsi bila mng smlm....tp MAN u pon mng....aperdehal.....GGMU....hehehe

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. perangai lucy ni bila dah gol banyaks-banyaks baru nak up entry chelsea..

dah lame gua rindu perkataan klasemen dari lucy tau.. haha..

Aizuddin Hanis berkata...

nak ingatkan...chelsea mng ngan kelab liga coca-cola rangking ke-19..boleh ah...

Abdul Sokerleaks berkata...

WOI APA BANGSAT TIRU SOKERLEAKS?

SOKERLEAKS BUAT ENTRI CHELSEA GUNA LAGU ANA RAFFALI TAK KAN SOKERNET PUN NAK TIRU

MACAM SIAL TAK RETI GUNA IDEA SENDIRI KE!!!

BODOH BIN BANGANG

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

abdul sokerleaks takde kote.

Point of View berkata...

blog sana curi istilah 'sokerleaks' dr sokernet. so apa ada hal kalau sokernet guna tema yg sama utk entri chelsea?

lagi pun,kakak ana raffali pengulas kat sokernet dan gua yakin dia approve!

hellghast berkata...

Abaikan sahaja Abdul Menyalak Leak tu...btw blog2 yang bukan sukan pun ade guna ayat lagu Anna Rafalli...ape ade hal...

ini sah penyokong timchelsea melaserin penjaga gawang,keberhasilannya Ipswich dibobol...

Abdul Sokerleaks berkata...

ENGKAU KATA ABAIKAN AKU TAPI ENGKAU BALAS GAK

HELLGHAST KONON

FUCK U

HELL EAT MY SHIT LAH. NAK JILAT BONTOT LUCY LA TUH.PANTAT KO LAH

Nizam berkata...

welcome kenny to new era of football. u need diver in your squad and good relation with ref. its not like 20 years ago dude. things change....

y.a.n.a berkata...

are you having mental problem abdul sokerleaks?

my god.pity you.

Abdul Sokerleaks berkata...

DIA LA YANA PELACUR

DASAR SUNDAL MANU

talkIZcheap! berkata...

"welcome kenny to new era of football. u need diver in your squad and good relation with ref. its not like 20 years ago dude, when they were all in your pocket..."

:P

Syafiq berkata...

beza chelsea dulu dengan sekarang?chelsea dulu menang banyak sampai dah biase.sekarang menang lawan ipswich pun fan ade yang melompat.hehe

lara_nur berkata...

Abdul Sokerleaks ni macam indonesians emo piala suzuki itu hari.

haw haw haw!!

sama terencat.bikin hashtag tah ape2 kat twitter.yang ni pulak attack orang kat ruangan komen.soheh takde telur.kalau ada pun telur kecut.

pity him.really.

btw,apsal header guna gambar Kenny Daglish macam nak tahan cirit je.

Iriseoir berkata...

sokerleaks? tembak laser kang.

Pet Shop Boys berkata...

eh come onlah...ni post Chelsea pun nak cerita pasal biased Howard vs Liverpool ke?

kasilah credit pada Chelsea sikit ok...

MuJE berkata...

akhirnya chelshit dah tak jalan beriringan dgn liverpool dahh...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Siapa Abdul Sokerleaks ini?
Jaga pusat pemulihan remaja bermasalah kah?

Ohh, aku lupa...lupa!

http://www.youtube.com/watch?v=QA16TFGMurc

Merrul berkata...

mamat abdul sokerleaks nih mesti fanatik liverpool,ipswich,charlton kn...
sbb 2 mental semacam je..hahahah..

I Am Legend berkata...

The difference:

Sokerleaks - use the song title, blend it in their article and that's all.

Sokernet - use the song title and blend it with their own title of entry, made use of the lyrics with tweaks here and there, keep people laughing happily on its light hearted yet provoking joke

And that's why Sokernet kick ass.

ayobkelubi berkata...

apahal ada pengganti kardio ngan bungwahab ni lak?. berebut nak anugerah pengkomen tertinggi?.

Raiden berkata...

haha cayolah The Blues..McEachran macam gempak aku tengok dak nie, boleh lawan Wilshere..Drogba takde main lagi teratur aku tengok..aku rase Drogba pegi usha AJL kot, tu pasal tak main..

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

lek la abdul sokerleaks oi...ana raffali pun takde ckp ape, yang kau ye ye marah plak ni kenapa? rileks sudah.

eswandyasre berkata...

tak baik buli budak kecik .bila dengan budak besar takut.Eh ,liv boleh dikira budak besar x .."sabor jele"

Raiden berkata...

adakah abdul sokerleaks salah satu surrogates Bungwahab??

r.k berkata...

jannah akak kepada ana raffali ? is it fachts or troll ?

ghua kenal adik ana raffali . thats why ghua tanya . XD

Nik Saiful Anuar berkata...

wah wah wah.............
bkn main girang lucy yer, haha

hellghast berkata...

kawan2 abaikan anjing yang menyalak bukit tu...

nashrul the hero berkata...

bro mitak share lu pnyer artical k.tq...

galileo berkata...

abaikan je si abdul tu...
janji chelsea dah ingt cara score gol...
kahkahkah

mdikhqoi berkata...

bukti ana raffali dan jannah raffali

http://twitter.com/jannahtesl/status/4206774202662912

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...