ANDA SEDANG MEMBACA

44

Sokkermik #6 - Kaca Mata

Obefiend Weiland Isnin, Januari 10, 2011 , , , ,


fuck you

44 Ulasan:

mie berkata...

oh my god... they killed KENNY....

Remy Maximus berkata...

2nd

hantuLongkang berkata...

hahah... apa punya firaun entri ni.. atas pokok mana ko belajar ni?... haha

ijan berkata...

lol...

keli berkata...

Parodi....cisss....mse gua terbuang psl nk paham jer.....cisss....mmg parodi kpd org cam gua...cisss...YNWA!!! Hip3 Hoooray...

y.a.n.a berkata...

obe anda mmg kreatif...
bagus.

kenapa tak keluarkan komik sokernet jer?

iKHwAn berkata...

kakakakak.. banner baru sokernet tu mmg lwk.. peace..

Abdul Sokerleaks berkata...

Aku memang simpati pada ana liyana ni.

Nak mengorat Lucius, tak dapat sebab Lucius dah ada makwe, sekarang ni dia cuba nak mengorat Obefiend pulak.

Hentikanlah perbuatanmu ini bergedik di sini. Orang benci tau tak?

jerong berkata...

aku xbenci pon...go yana go...!
komik terhebat bulan ini...kahkah

y.a.n.a berkata...

who the fuck are you abdul sokerleaks?

don't go overboard ok?
I can be like fergie when I get mad.

u better shut up and fix your brain.

hantuLongkang berkata...

@yana:
jadi macam fergie?... gemuk, idung merah, gay?...yang mana satu?.. haha

jangan layan abdul 'meroyan' sokernleaks...he loves to blurt out nonsense

Hidup Sihat berkata...

Oh my God! They killed Kenny!

http://youtu.be/UBoTEZxWkec

keli berkata...

Aduuhhhlaaa....tolg la weii...bile nk stop niee...
yana lu wat dono je lar...org ajk gado jgn ikot...
Sokerleaks kasi la komen ader kaitan dgn entri....Gua nk bace komen pon x senang la...Semak ko tau SEMAK!!!

Abdul Sokerleaks berkata...

Aku boleh komen berkaitan dengan entry tapi kau tak tau betapa jijik dan menyampahnya aku bila baca komen gedik-gedik dari ana liyana tu.

jerong berkata...

bia jela..tu dh mmg hobi dia nk wt camana...kalu dia xwt cmtu hati manyak runcing kowt..

Abdul Sokerleaks berkata...

dari pengamatan aku ada baiknya engkau tutup je niat nak kat obebabi ni yana

dia tak suka kot awek yang english macam budak tak lepas UPSR

betul tak obebabi? pantat kau. sekali lagi komik lemah. photoshop amatur. patut la tak ada kerja. siapa nak amik kau kerja skill grafik macam ni ha obebabi?

kareem berkata...

marah benor abdul nih...kene dump ke hape...

Abdul Sokerleaks berkata...

aku tau la kau nak si yana ni

tak yah cover cover...... jangan jadi kesatria kuda putih la kareem. engkau bekap dia pun dia tak nak konek kau

ko bukan blogger femes macam obebabi. lucius minimus dan pipigpong

Merrul berkata...

abdul sokerleaksampah<------ kuat mnyalak nih..rasa2nye baka mongol kot..baru td aku bce paper 2 ekor baka mongol bunuh mamat ireland kt penang..hati2..

Abdul Sokerleaks berkata...

aik merrul pun nak bekap pengulas sokernet?

engkau badget kalau bekap derang nanti derang bagi jadi pengulas free ke?

hahaha. mimpi disiang hari macam mat jenin sial kau!

Merrul berkata...

aku xbekap diorang pon..bukan darah daging aku pn..hahahaha..aku bekap diorang pn bkn dpt duit pn..

cume komen2 ko yg xbernas dn tidak parodi tu mnjejaskn keharmonian rumah tangge para peminat bola kt sokernet nih..

aku tau ko tak pandai main bola mcm aku..
tp jgn slhkn pengkomen pengkomen kt sokernet nih atas ketidakmampuan ko tu..
hahahaha

Pert Doherty berkata...

betol.. abdul aku sokong ko..
saya gay saya ok.

dewajiwa berkata...

buat dang je la wei. jangan layan provokasi bukan bola nanti makin jadi. biar je kalau ASL tu nak komen apa jangan cuit.

siapa Kenny tu?

Mr. Schomey™ berkata...

obe: bila nak guna kuasa veto?

SyDen berkata...

Don't feed the troll guys. Tiba-tiba wa rasa rindu lak kat Klasemen Forever.

Raiden berkata...

Walaupun Webb ref macam bangang, ada referee lain lagi teruk..

http://www.youtube.com/watch?v=vxoDXCtn0Xw&feature=related

MuKaHaNTu berkata...

Adoi (sebut macam Ah Chai)
Jangan la dilayannye pun...wat cam entry sebelum ni. Buat bodo je..baru dia dah takleh BADGET gangster.

Tbayang Yana kunyah chewing gum laju². Fergie versi stress)
Om nom nom

nasz playersz berkata...

ABS = ak butuh setan

LS berkata...

HAHA! Nice 1 Obe!

Roy berkata...

kalau xde komen kontroversi dr abdulsokerleak, mesti komen kat sokernet ni x meriah..

-KingSyahmi- berkata...

OMG! they killed Kenny!

Youd B*st*rd!

LOL!

@yana; tah2 abdul ni jeles kot...org lain dpt layanan, abdul tak, so die mengamuk la

Adleen berkata...

funny. they killed kenny! lol!

pjoe berkata...

cheating manc bastards sound harsh
i prefer manchester cunt. it is more appropiate

:)

Ozzz300 berkata...

hahah, aku xsuka yana gk, tp aku ok je. abdul tu mmg lawak.

top_ace7 berkata...

Banner terbaik. Hahahaha.

DIYSAR berkata...

syden@ xpaaa skrang ada abdul sokerleaks utk buat pengubat rindu hang

Hazard berkata...

Seriously, kerajinan aku nak tinggalkan komen kat sini dah jadik tawar sejak ada makhluk bodoh-tak terajar-sebab tak lulus tadika macam Abdul Sokerleaks, leakin in his tight pants each single time with gallons of useless-nonsense. Buduh. Dengan aku aku skali jadik useless.

I'm all for VETO! Ban je. Tak yah bunuh, tak yah kerat, buang tenaga je, tak yah bakar sebab sure busuk gila.

Apapun,I'm sorry for Kenny.
Haih...

p/s : even Word Veri pun setuju.. "PANTED"

Jarr berkata...

Iklan: Reserves Arsenal dibelasah Reserves Villa 10-1.

ok abih.

Kamarul XY berkata...

Nice entri Obe.

Abdul sokerleaks, ko gi la komen kat blog ko.. peminat blog ko sorang-dua tu takde org layan.. kat sini takde org nak layan ko..

SyDen berkata...

Jarr: Arsenal Reserves bukan kuat ke? Youth product diorg gempak kan?

/sarcasm

pzkpfwvi berkata...

Ada Graham Kelly & palang2 colour biru. This must be Hillsborough 89. You can tell by the shocked look on their faces. A sad day indeed.

Azfar Ridhwan berkata...

terbaik pzkpfwi. indeed u know your stuff too. unlike some. eh, abdul sokerleaks da tak pakai caps lock lagi ke?

oh, takde sape2 wat coverage pasal FIFA awards smalam ke? Rase nyer FIFA should go back to basic, evaluate player based on statistics, instead of popularity for the award..

Although Ronaldo and Messi have high goals scored but how about the shot misses? Contoh terbaik Xavi; waktu world cup passing paling berjaya 544 daripada 669, waktu belasah Real Madrid berjaya pass 114 daripada 117. Gile. rekod wat over 100 passes in a single game.

hantuLongkang berkata...

@pzkpfwvi:
itu pasal entri ni ada unsur2 firaun ke-18 dalam sejarah mesir... kejam tak hingat.. haha

Pet Shop Boys berkata...

hantu Longkang kata entri ni kejam? kah kah kah....

u really new herelah brother..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...