ANDA SEDANG MEMBACA

31

Teka teki teka tekuk - No. 2

Hi semua,

Abang Abdul kembali lagi dengan soalan teka tekinya..

Teka teki teka tekuk.

Apa persamaan antara 3 benda di bawah ini?



P/s: Menurut kata Abang Jarr "Korang bernasib baik idop zaman Liverpool tgh crisis..kalau tak takde bahan nak buat nganjing."

Jawapan dari I: Abang Jarr, sejak dari I lahir sampaikanlah ke hari ini, I tak pernah pun tengok Liverpool power tau. Tak pernah, tak pernah, tak pernah... Abang cakap zaman bila nie?

31 Ulasan:

Jarr berkata...

apa giler petik nama aku kat entry..cer kau lahir awal 70an..sempat kot.
aku pon tak sempat...

sebab last kenny kasi league title ke Liverpool aku baru umur 9 tahun...

by the way, entry ni lame dowh.kah kah kah

SFB berkata...

kui kui kui..

nyzm berkata...

persamaanya tiga tiga memang cap ayam kahkahkah!

Shift Backspace berkata...

tiga2 enak dimakan

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

enak diratah bersama makwe-makwe scousers.

Askar MUFC berkata...

Okeh..aku setuju dgn jarr pasal entry nih lame..huahuahau

adakah ini percubaan en.abdul untuk mengelakkan komenis-komenis sokernet dari terus menganjing Liverpool? bukan apa, takder idea plak nak bahan Liverpool bila tgk post nih..huahuahaua

apehal aksara susah bebenor kali nih, dua kali aku kna ulang taip komen..dem

Adleen berkata...

2 yang pertama tu sedap. yang ke-3 tu tak sedap langsung!

Jarr berkata...

bring it on haters.Takkan itu je yg mampu..
giler soft cunt gaya nganjing.Hardcore skit..kata Man U fans..cant feel the hatred?

Pet Shop Boys berkata...

ye Liverpool mmg tak power.Paling kuat pun menang Champs League je 2005.

Final Champs League 2007.

FA Cup 2006.

Arsenal dan Chelsea dah berpuluh kali menang Champs League kan? Hahaha....


eh World Cup dulu ada player Man U dan Chelsea score ke? takde. harap Captain Liverpool dan player Spurs je score.

Boooooo......

Lunch nanti jangan lupa makan sardin ok :))

Adleen berkata...

jarr, it is not menganjing per se. its the sorry reality and the fact that liverpool is on its way down. all football club had their day. yours had theirs. its over. its due. its becoming leeds, forest, wednesday, ipswich and even preston north end. its the end.

hang tough.

r.e.n.j.u.n.a berkata...

Yang No 1 : Ayam Daging

Yang No 2 : Ayam Belanda

Yang No 3 : Ayam Serama .. (Tu yang kontot jerr

Point of View berkata...

adleen ni smart juga, for a girl. hi adleen!

hellghast berkata...

KennyRogers Roaster - menguntungkan kalau kena belanja,sedap

Ayam Brand - jimat,sedap menguntungkan,terkenal sejak azali lagi...

Liverpool - rugi memanjang,terlalu banyak perisa,perisa sepanyol,holland,ingurland dll...tapi tak bejaya menjadi pilihan ramai...

Jarr berkata...

indeed.Liverpool on their way down to the doom.im just one of the supporters who have faith to my beloved club.

and that would be the real reaction when we counter the "nganjing".

fact is fact adleen. i get your point.taa

hellghast berkata...

aiseh aku lupa,soalan apakah persamaan...

ketiga2nya ayam...

ayobkelubi berkata...

fuh,speaking berabuk betul adleen ni.

@petshopboys : jgn main fakta dlm ni. derang ni semua king of fakta. layankan aje. macam aku ngan jarr layankan ni hah.

we are going down,down,down.kamon eberibodi. sing it together!.

keh keh keh.

matbong berkata...

Arini aku dedikasikn khas utk menganjing Arsengal

No Manager vs Manager of the Decade
EPIC WIN!!!

aranhellstorm berkata...

ek elleh... balik2 kenny rogers

letak la bukit kenny ke, kenny ong ke, kanina ke, cuba bukak sikit minda korang nih...

bring it on..bring it on..belum bernanah lagi..wakakakka..

btw, its not the end of the world. memang rome was not built in a day, membina empayar kegemilangan Manyoo macam sekarang pun bukan sehari, macam liverpool zaman sandarkan pada kenangan pun bukan sehari, tapi nak musnahkannya tak sampai sejam pun boleh.

tak sampai setahun si pukimak Hicks and Gillet tu datang libang libu lintang pukang semua.

harap kedatangan NESV bukan jadi pukimak ganda dua. harap boleh bina dinasti balik semua.

ini semua minor hiccup je beb...
media je cakap, sokernet yang cakap, haters je yang cakap Liverpool in crisis, nak jatuh menjunam apa bagai..

tapi betul indeed Liverpool sekarang jadi mediocre team je. tak lebih, tak kurang..

have faith my bros/sis in Red!

Askar MUFC berkata...

soalan serius untuk fan Liverpool,

dengan player2 Liverpool yang ada sekarang, bolehkah King Kenny mengembalikan kegemilangan Liverpool? Atau kena restructuring balik team Liverpool nih? Sebabnya, aku tak nampak team skarang bley jadi big 4 balik...

A w a N berkata...

Berbalik kepada motto YENUWA yang direka oleh blogger sokernet, YENUWA.

Dan khas juga kepada semua fans2 team lain..

YOUR END NOT UTTERLY WIN ALL..

hehehehehe..

aranhellstorm berkata...

to askar MUFC.

ni pendapat aku lah, tak tau la pendapat orang lain.

Stevie G kalau iabrat main Pro Evo Soccer Become a Legends kira dia dah stage graf prestasi menurun, off peak dah kot. Umur dah cecah 30, comes May dah 31.

Carra lagi lah, nak ada cakap2 nak jadi coach, dah amek coaching badge pun.

Dari 5 orang tulang belakang/tonggak utama zaman Rafa dulu namely : Reina, Carra, Alonso, Gerrard dan Torres. 2 dah seasoned. satu dah lama blah. tinggal reina ngan torres.

oleh sebab 2 orang ni player merantau, tak mustahil dapat offer baeeekkk punya depa blah.

so ada baik kalau King Kenny caretaker je sampai habis season. season depan ada peruntukan, cari manager baru, player2 baru untuk tambah mana2 yang ada..

tapi most of them kena la offload. just my two cent for the seriousquestion.

Askar MUFC berkata...

agree dgn ko bro,

aku pun tak rasa yg king kenny bley bawak perubahan besar2an dengan player2 yang ada. king kenny definitely a living legend tapi kalo true problem tak fix tak guna jugak. salah satu problem yg aku nampak instead of beli player muda tapi manager lama beli player hampir tua macam konchesky, rodríguez, meireles, cole, jovanovic etc. okey,ramai yg free transfer dan mungkin sebab tak banyak transfer fund sbb tu terpaksa buat cara nih. tapi kebanyakannya nampak macam mediocre jer. baik beli young player pastu develop kan,ala macam Rafa beli N'Gog dulu, walaupun hasilnya masih lagi doubtful kini.

okeylaa, tu problem dulu. skang nih dengan new owner, new manager, hopefully LFC akan bounce back next season. Season nih, kena tahan nganjing dulu =]

peace.

hellghast berkata...

@ Aranhellstorm

aku masih tak tau mana dtgnya Lucas tu,power tidak tapi tup2 main 1st eleven...semenjak dia ade,memanjang aje kalah...tolonglah bagi penerangan supaya jiwa aku tiada lagi sengsara...

dewajiwa berkata...

Lucas tu overrated player yang mungkin jaga disiplin, maintain performance kat training dan pandai ambil hati manager/captain kot. itu antara faktor yang diambil kira juga kalau nak starting eleven. harap-harap Liverpool rejuvenate balik rekod diorang. sebab..

tak best sial takde fight untuk match klasik MU-Liverpool! bring back our greatest enemy! glory glory Liverpool

eswandyasre berkata...

Saya suka Lucas ,Kawan saya pun suka Lucas ,so kami ok-
Aku cuma rasa rambut Johnson tu tersangat annoying sehingga menganggu prestasi beliau-
Oh ya ,persamannya =ke 3-3 adalah brand tersohor dunia dan juga lambang kelazatan .Jadi ,apa ada hal
YNWA !!

talkIZcheap! berkata...

"eh World Cup dulu ada player Man U dan Chelsea score ke? takde. harap Captain Liverpool dan player Spurs je score."

eh chicharito tu bukan player MenYu ke? Park Ji Sung dah kena jual??

Extra: Diego Forlan ex-MenYu...

Messi yg menang Ballon D'Or pon takleh skor secantik Park... pedehal!

:P

Pet Shop Boys berkata...

Soalan yg bagus dari AskarManU...

secara jujurnya, kalau Liverpool boleh elak dari masuk kedivision 2 pun dah kira ok dah.

* Cukup cukuplah tu bahan Liverpool, nanti Ayob kelubi kena heart attack balik ok....huhuh....

aranhellstorm berkata...

hellghast:

masa rafa start play dia, macam lebih favour dia dari alonso, aku pun tak paham gak.

hati kecilku berkata, mungkin anak ikan rafa si lucas ni.

tapi hati liverpool tipikal macam aku plak cakap.. mesti rafa nampak glimpse of talent dia nih yang mungkin boleh pergi jauh kot2 bleh jadik next kaka, next zidane, next shukor adan next week or next time..

tapi bagi aku sampai skrang dia still mediocre player. sebab apa dia mediocre? sebab the rest of the team skrang ni perform on par or worst than him so dia nampak biasa2 aja deh!

cuba kalau dia dalam team brazil, dia la kot nampak macam paling 'lubuk' sekali..

tapi, indeed, sekarang dia dah up game dia next level..

eswandyasre berkata...

@ aranhellstor

~ur the man.trimas kerana b'jaya melihat sisi Lucas yang positif.3 manager up there and he's still playing in starting 11.Tentu ada magic di sebalik badan Lucas.

hantuLongkang berkata...

ni entri dari abdul sokernet ke dari abdul sokerleaks ni?... dua2 jenis nak kena tangan... haha

Hazard berkata...

nak kena tangan? handjob?

Aksara : undworpr . ntah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...