ANDA SEDANG MEMBACA

79

Teka teki teka tekuk!





Teka teki teka tekuk.

Apa persamaan antara 3 orang mamat di bawah ini. Peneka paling tepat akan dapat hadiah istimewa.



79 Ulasan:

mie berkata...

tiga2 hensem bukan main....

Remy Maximus berkata...

1st!yes.hahha

blitz berkata...

tiga tiga loser.. hahaha..

oBey berkata...

yenuwa!

jumari jipan berkata...

once a kop, always a flop.

mie berkata...

cilakak... 1st plak dah... sory remy... kah kah...

Remy Maximus berkata...

celake!ingat firsr tadi.internet lembap !!damn

moral of the story:
jangan jadi manager Liverpool.hehe

iKHwAn berkata...

peh kat cni pun main 1st2 ke..

talkIZcheap! berkata...

tiga-tiga never walk alone... :P

-zAp- berkata...

lawak sialllll....
http://img829.imageshack.us/img829/6128/nywa.jpg

Aixat berkata...

Mereka adlh manager lvrpl pd msim mrk relegate. Haha

hakeem kira berkata...

AYAM

hellghast berkata...

ketiga2nya tewas pada perlawanan pertama?

Amir Hamzah berkata...

-zAp- : Hahahaha..."No, you walk alone" :-p

Bapak berkata...

motto mereka once a kop, always a flop...heheh

Askar MUFC berkata...

Tiga-tiga terkena dengan SAF?

Best gak King Kenny jadi manager, barulaa SAF bley tunjuk dia lagi pawer dari legend Kop..huahuahuahua

tr33gonometri berkata...

tiga2 tak kenal aku,,,

skystrike berkata...

hahaha...woof woof..

Aizuddin Hanis berkata...

tiga2 kene kickout ngan liverpool...

wanburN~ berkata...

perlawanan pertama lawan MU,
ketiga-tiganya kalah..

y.a.n.a berkata...

dorg ada simptom penyakit yg sama...

pening kepala.
king soon to be.

oh..pipi tgh berlagak kt fb gn gmbr ana rafali dia..
hahaha..

3rdfrom9 berkata...

Jane tahniah Ana menang AJL .... walaupon 1st game King Kenny handle kalah

Mohd Rasydan berkata...

ketiga-tiga YNWA.
You Never Walk Again

PapaseedTorres berkata...

ala manure mng sb fergie kasi pinjam bini die kt howard webb.. tu psl dpt penalti..

haha..

glory glory manure united!!
and let's go fuck fegie's wife wife wife!!

dewajiwa berkata...

komen terbaik: Blitz. kah kah kah. sempoi jawapan tu. like like. komen yang betul Hellghast dengan Wanburn la. terbaik juga..

ayobkelubi berkata...

iskh 1-0 jek pun. kalah mati yer dak?.

bukan dulu fergie kata FA cup ni tak bagus untuk kesihatan team dia ker.so dia tak nak beriya sgt?. ke piala liga?.

apa-apa pun, selamat datang king kenny!.

keli berkata...

BOOOOOOOOOO!!!! Main tipu yg lg terok dri org men laser...
Berbabitov monkey from old kerepot...
Suke terbang & lompat2...jd katak lg bagos...mng penalti je pastu xder score pon padehal liverpool men 10 org jer....
KING KENNY done good job.
Gua agak akn dpt komen2 balas yg ngeri dri fan MU...kikiki
Apedehal layankn jer...

PapaseedTorres berkata...

ala lwn 10 pun xble skor..

player manure sume ade ED ke?

meh sini aku prescribe viagra..

haha..

glory glory manure united!!
and let's go fuck fergie's wife wife wife!!

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

tiga2 ade punei... dan... tiga2 tak pi sekolah rendah agama... keh keh keh... lawaoknyer aku... kah kah kah...

ijan berkata...

yenuwa

Hazard berkata...

Hurm.. aku rasa kena tuka la..
"Seminggu Menganjing JIKA MU kalah" dah takleh pakai la.. baek tuka je jadi "Menang ke Kalah ke, MU tetap dihanjing sebab kami dengki"..!

Hauhuahua..
GLOOOOOOOOORY GLORY!~

PapaseedTorres berkata...

@hazard

penalti sb si babitov dive mcm pondan je dol..

baik bunuh diri la wei dr mng gitu..

haha..

glory glory manure united!!
and let's go fuck fergie's wife wife wife!!

dewajiwa berkata...

kah kah kah.tipikal..tipikal.
komen yang mudah dijangka akan keluar. ada skrip la katakan. tipikal tipikal. hahaha.

bring on the envy-ness.

PapaseedTorres berkata...

@dewajiwa

aku pity la ngan team yg mng sb dpt penalti dive cam pondan..

kalu ko pegi fuck bini fergie lg elok..

at least dpt orgasm haha..

ko phm x orgasm tu ape dol?

haha..

glory glory manure united!!
and let's go fuck fergie's wife wife wife!!

keli berkata...

Berbabitov mmg pondan bapok cam markus...
Gua hrpkn game yg sengit tanpa kontroversi BUT BERBABITOV awl2 lg da men cam bapok pondan ala2 markus..

@Dewajiwa
Mmg gua da ader skrip mse berbabitov men camtu...

Hazwan Arif berkata...

tiga-tiga kene buang!!

dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nik Saiful Anuar berkata...

3 penalti x msk akal @ old kerepot

ooopppss....lupe, 15 vs 11, kahkahkah

iR berkata...

tiga2 pengurus liverfool...booooooo

iniialahaku berkata...

tiga2 leh jalan sama2 ke jalan yg pnuh dgn ke-loser-an...mmg tepat ngan apa yg dilaung2kan kop sekalian...mmg lgend loser

keli berkata...

MainCHEATster SHited...BOOOOOO!!

Komen berakhir disini nnt makin lama mkin menjadi....see u'ols lps entri doggy berakhir...lalalala...

YNWA!!!!

PapaseedTorres berkata...

kpd supporter Manure Utd yg ade masalah mati pucuk x ble nk skor eventho pihak lwn dh kangkang besar2 berikutan skipper nye di kad merah..

meh jumpe aku.. aku ble prescribe viagra utk korang..

dewajiwa are u interested?

don't worry i wont reveal ur dark ED secrets hehe..

Azfar Ridhwan berkata...

Man Utd tak form tapi menang tetap menang. Nampak sangat Berba dived and Gerrard nyer red card seems harsh walaupun theoritically two footed tackle is a professional foul sent off. Tapi apedehal kan pegangan mulia dalam bola sepak. Kalau tak, mana mungkin Russia n Qatar menang host world cup. LOL

Jawapan aku utk teka-teki: ketiga2 pernah dipecat oleh Liverpool. Eh, ade can lg ke aku nak menang hadiah misteri ni?

nyzm berkata...

amende papaseedtorres tu

r.k berkata...

tiga-tiga tak berpeluang menang hadiah misteri Sokernet .

Howard Webb yang jaga , apa mau pikir lagi ? Ini ManU la , saitan . apa mau pelik lagi ?

heh . Chelsea menang 7-0 la . Ipswich Town je , apadahal .. kan . XD

y.a.n.a berkata...

eh sudahlah...

mana entri yg mng 7-0 ni...
mantap mantap...

Askar MUFC berkata...

Hakikatnya, Liverpool takkan menang game tadi sebab tak boleh nak jaringkan gol. mana boleh menang kalo tak reti skor gol..huahuahuahua

a berkata...

aperhal aku rasa penyokong Loserpool mcm pnyokong indon mlm ni?? hahaha!!

yuu donaghue berkata...

aku lagi respek pakcik rafa


/serious

y.a.n.a berkata...

dlm byk2 komen, komen 'a' ni plg cool...

PapaseedTorres berkata...

@Askar MUFC..

LFC nk skor camne.. dh satu2nye hero kitorg kene buang pdg..

p/s: brp $ Manure Utd byr howard webb ah? ops lupe.. fergie bg pinjam bini die kt howard webb kn? sdp ke bini fergie tu dol? dh kedut2 cam fergie je aku tgk.. hehe..

a berkata...

thanks yana... serius rasa mereka seperti ikan keli indonesia..

talkIZcheap! berkata...

Babitov is a Babi, yes he is.. [the facht that your team gave him 3 goals in previous meeting juz show how your team has been fucked up by babi... ha-HA!)

but Gerrard shouldn't lose his cool for that challenge, Gerrard cost you the game lar... hahaha!!!

It already over when Gerrard've been sent off, and the facht you can't score pass Kuszczak make your team worse than West Ham... :P

Abdul Sokernet berkata...

Hoi PapaseedTorres!

Yang u merepek macam babi ni apesal?

Dari tadi sibuk dengan viagra & bini Fergie. I syak kau mati pucuk dan kote kecik. Tu yang suka sangat cakap pasal benda tu je dari tadi.

dewajiwa berkata...

@papaseed-who?
soft-whinning-cunt, ko period ke? leks la baru kalah 1-0. bukan kalah teruk pun. kena penalti lagi. ada maruah tu beb kalah sebab penalti. maruah beb..maruah.

pasnie King Kenny mesti kasi menang punya. biasa la hero kalah dulu kan? jangan gelabah sangat. nak jadi another arse-licking cunt on the rise here ke apa. kesiannya.

PapaseedTorres berkata...

@Abdul Sokernet

aku pity Manure Utd dol.. 10 vs 11 tp still xble nk skor..

apekah sebabnye?

aku nye libido ok je if u ask me.. just scored one just now hehe..

asrap virtuoso berkata...

tema di Old Trafford mlm tadi adalah: "LEGENDS"
1) ex- legend Liverpool (Dalgish) kembali jadi manager
2) current legend United (Giggs) score penalty
3) current legand Liverpool (Gerrand) kena kad merah
4) ex-legend Liverpool yg kini main utk United (Owen) score... eh, yg nih x jd plak LOL... but almost

mr dimaz berkata...

kesian gua tgk fan2 lbefool abs musim ni sekor2 jd gila,,tiap2 game kne anjing...
x leh terima kekalahan,,mgharapkan tuah daglishit..
ckup la dgn gol sbjik,,lwn team bawahan x pyh besunggguh sgt...

mr dimaz berkata...

abdul sokernet..
dy geram kelibat tores x de td dalam padang,,men cam pondan touch sket jatuh..
bia la dy nk lps merapu kt sni,,layaann...

Artduyasi berkata...

team kalah mmng banyak bunyi...standart arr 2....hahahaha

MuJE berkata...

tiga-tiga gay?

Ayub.skod.mg berkata...

tiga2 khena dgn webb

cecx berkata...

persamaan ketiga3 pengurus adalah perlawanan pertama mereka lawan man u main kat old trafford dan semuanya kalah...

zX berkata...

kesian betul ngan fans loserfool ... kah kah kah!

nyzm berkata...

@asrap virtuoso

bila plak owen score?

LS berkata...

Duk menyalak tak tentu pasal.
Bola itu bulat, apa ada hal? :))

Pet Shop Boys berkata...

Persamaan? mereka bukan kaki Dive macam Berbatov dan semua player Man U....kah kah kah.

blitz berkata...

"LFC nk skor camne.. dh satu2nye hero kitorg kene buang pdg.." -> ayat fan liverpool.. keh keh keh.. one man team rupanya..

Jarr berkata...

pong pang pong pang kita dah kalah. jangan duk layan bakar membakar dorang ni kalau takleh nak tahan tinge.

Berbatov without KNEE dah buktikan dia takde lutut.Padan muka la kena penalty...Gerrard sent off apa yg big deal?Spirit melawan masih kuat..kalau tak, takkan satu pon takleh makan?

dah dah..semua scousers, duk rilek rilek kita menghayati musim cilaka ni.biar kenny wat kerja dia..tgk apa dia boleh buat.korang duk layan buragas buragas man u ni semua bokpe?Kita dah out pon..dorang bukan tau pape pasal bola..hidup dlm zaman kemenangan,biarkan mereka bergembira ngan title ke-19 nanti.

ini negara demokrasi, boleh membakar ditempat terbuka.Korang nasib baik..kalau ditakdirkan ni negara komunis atau sosialis, mmg aku tembak je sorang sorang kat kepala.Kah kah kah...

adijaya berkata...

abg jarr,

demokrasi pun demokrasi juga, tapi kalau declare 'biarkan mereka bergembira ngan title ke-19 nanti' mcm statement yg keliru je tu.

arsenal menang EPL tahun ni abg jarr.

that's fact!

cecx berkata...

boleh la sape2 nk klaseman asal bukan man u....

Jarr berkata...

adiKjaya,
kalau korang nak menang title season tolong menang semua game lah kan.jgn duk wat perangai kejap menang, kejap seri,kejap kalah mcm Liverpool, ok?ataupon perangai pelupa mcm Chelsea..semalam dorang dah ingat mcm mana score goal byk2 lwn IPSWICH..lwn IPSWICH ok..main main tu.

jadinye korang ngan citeh ade harapan hambat Man U season ni..tapi kurang konsisten..bukan tak konsisten, cuma kurang.Oh ye, konsisten takde dlm kamus Liverpool, kami main rempuh.

aranhellstorm berkata...

Jarr kau lah savior kami. kembalikan fan Liverpool ke pangkal jalan. Janganlah biarkan diri kami disesatkan ke lembah hina oleh fan Manure....

damn. Aku dah berniat itu ari, selagi Liverpool tak kembali ke era kegemilangan, jangan harap aku nak jejak ke Sokernet ni balik..

tapi apa kan daya, Sokernet ni ibarat ketamin, sekali kena pasti nak lagi!

Jarr berkata...

@aranhellstorm, liverpool dan sokernet ni sebenarnya saling memerlukan.Cer kalau setiap kali pengulas taip nama Liverpool je keluar msg error?takleh publish entry?ko ingat ade orang nak jenguk sokernet?betapa eksklusifnye pasukan bawahan mcm Liverpool kita.

Dorang takkan duduk diam percayalah ckp aku wahai Liverpudlian sekalian alam.Kita menang ke,kalah kalah kalah ke,seri sekali sekala ke...pepek yg berbentuk seperti mulut itu ttp akan berbunyi..kotey tak kotey perangai dorang tu?kah kah kah..

aranhellstorm berkata...

pepek yang berbentuk mulut....hmmm..i likeee...i likeee...hahahaha

hantuLongkang berkata...

eh en. Jarr... mana bole itu macam... diorang bakar, kita kena tambah minyak tanah lagi bagi marak... haha

we're the Reds and we don't give a fuck if they're going monkey all around us.. they need our help to push them a bit so that they can fuck themselves up good... haha

Pet Shop Boys berkata...

sorry I tak tengok bola...I tengok Juara Lagu ok

Pa'ang berkata...

3 ekor ni kena sumpah jadi angsa jadian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...