ANDA SEDANG MEMBACA

61

This is our season!!

Oh Hell Yeah!

Abang Torres skor 2 bijik.

"Nando is back to his best"


Dan, kami menang 3-0!

THIS IS OUR SEASON!!

Long Live King Kenny! YNWA!

61 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st!

iampali berkata...

menang jugak

WQI082M berkata...

linesman perempuan boleh la liverpool menang..

jerong berkata...

okla tu menang...xkn asik nk klh je...kang tukar lg manager..torres ni bagus gak kadang2..kadang2 je la...hahaha

Hidup Sihat berkata...

lineswoman

a berkata...

apa ada hal kalo mnang 5-0.. xpnh klh plak tuh

Aizuddin Hanis berkata...

5-0

mng ngan bottom 3...hebat 2...

REPUBLIK N9 berkata...

ben foster ngan amri yahyah pon kantoi ha3

Remy Maximus berkata...

haha.liverpool menang ke,kalah ke ,sama je kena.macam gampang.

Hizwan Nizam berkata...

tunggu post taiko man united plak. glory2 !

ijan berkata...

babi...ksian libepul...
menang pon kne bahan...
kahkahkahkah

dewajiwa berkata...

akhirnyaaaaaaaaaaa..
..dapat juga point kat FPL sebab masukkan Torres. 2 gol tu. wow. akhirnya berguna juga pilih high-profile striker. eh, silap la. napa la tak pilih Berba. cis

matbong berkata...

KAH..KAH..KAH..
Gay giler pix Torres

aju ramsey berkata...

man u sibok nak maen sungguh2...
persie hatrik,berba sebok nk polow hatrik....

bLaCx3n berkata...

liverpool power giler...
torres mmg hebat..
abeslar MU musim nie..
kahkahkah....

Remy berkata...

lineswoman......bab 2 tores jd semangat.....hahaha

keli berkata...

King Kenny just getting better. Away win laaa weii....Setakat mng kt home tu apelaaa sgt...lineswoman tu yg tergilekn torres xkan la nk tergilekn rooney kot. Ye mmg MU menang 5-0 but guess what rooney msih x score mlm td...gaji naik pon x bley score...kikiki. Tu striker cap ape tuhh...

King Kenny rekod x pernh menang?? Weeii da menang la away win lg...sile simpan taik dlm dubur anda.

YNWA

aju ramsey berkata...

gua support lu keli !!!

nu_Ox3r berkata...

torres dh kenyit mata kt lineswoman..hahha.jgn jelus ok.pasukan hebat mng mst besar beb

talkIZcheap! berkata...

Oh yeah!!

*Torres is the very definition of a SMALL GAME player. He is only good when facing shit team like Wolves, West Brom and Chelsea...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Saya bersetuju dengan pendapat TalkIZcheap!, yang mengatakan yang Torres hanyalah SAMLL GAME player. Walaupun saya dan TalkIZcheap! sering berbeza pendapat, namun pada kali ini, perbezaan kami diketepikan seketika untuk bersatu dalam menyuarakan satu pendapat yang bernas lagi benar.

Apalah sangat 2 gol Torres itu sekiranya dibandingkan hatrik budak sekolah bernama van Persie dan Berbatov Si Dahi Jendul Flowerhorn malam tadi?

Woff.. woff!

mankaran berkata...

Pengadil selalu tolong mancister.. memangla asik menang jaa

mankaran berkata...

poyo la MU ni,,,, baru menang 2-3 kali dah belagak.beria nak mampos

Abi-iRFAN berkata...

Jenis jarang-jarang menang ni kalau aku kata diorang tak-sengaja-termenangkan-game-malam-tadi buleh tak? Omputih kat EPL nu kata koinciden.. kehkehkeh.

talkIZcheap! berkata...

panjang jugak nama baru Babitop ni...

keli berkata...

Torres score tu yg penting. Better then wat we call White Pele cam PSB kata...overrated player by media..kikiki. Camne pon gua respek kt si dahi jendol tu hatrik....
Van Persie hatrik tp x reti amk penalti plak....kakakaka...

saf berkata...

nando trres setakat boleh scrore gol ajer lar...time tak score tak boleh feed boleh kat member utk score...itu striker yg loser...abg roo walau tak score, die punye feed bola pada team mate utk score gila superb...great team player...abg nando main mcm gay...kalu tak score liverfool mmg loser...hahahahahahah

jerong berkata...

kesian fan poolian....br je mng smlm dah menggelupur 1 badan...besok2 kalah la tuu...xkemana pun mng smlm..ape rooney xbuat gol?ada aku kesah...yg penting dia playmaker yg byk support teamate...yg terpenting lg UNBEATEN...stakat mng away dok no10 pe barang yenuwa...hahahaha

kforkml berkata...

BBC Sport Match Of The Day 22.01.11 (Week 24)

Wolves v Liverpool
http://www.mediafire.com/?eddn39xfa9qfk61

Arsenal v Wigan
http://www.mediafire.com/?qdnshwi2v133dtm

Man Utd v Birmingham
http://www.mediafire.com/?cg9dzc2wa8mbwod

Hazard berkata...

Yes.. teruskan usaha. Entry pasal team lain menang pun, MU gak dihanjingkan. Menang 5-0 pun kena bahan. Unbeaten the whole season pun dikata menang 2-3 kali. Berba buat hat-trik pun dikatanya tiru Van Persia. Yelah, bila lagi ye tak. Nak tunggu kalah baru bahan, memang kempunana la kan. Haha.

Pendek katanya, ramai tukang bagi komen kat sini yang pandai cari isi tersirat. Rumusan Bahasa Melayu dulu sure score gempak gila.

Sori, gua tak score. Gua tulis rojak. Janji team gua score 5 bijik.

Udah.

Dush! Dush!

AKSARA : 'menoilet'? Main taik sendiri.

keli berkata...

Org akan ingt sape yg score aje...org xkn ingt sape yg assist maaaa...lalalala...
'kalo x score liverpool mmg loser' ???? lu citer ape ni...kan torres tu striker liverpool. Apelaaa lu org....

keli berkata...

Tp gile gempak Meireles pye score...nmpk bersahaja...terbaeeekkk.

Isa berkata...

Remy Maximus,

Lu ni adik Lucius Maximus ke? Ke lu ni copycat dia?

Aku serius nak tahu.

trevor berkata...

a'a la. remy maximus ni adik beradik lucius maximus ke? sila jelaskan secepat mungkin.

a berkata...

dlm byk2 komen,komen aju ramsey paling pundek mcm org bru tgk bola 2season... xd idea perbahasan penganjingan.. GUA DH LAMER PERHATIKN LU BRO!!!

Menang skali kecoh sekampung... btol2 kelab sejarah r korg ni keli...

jerong berkata...

@a lex bro...budak2 mcmtu la gamaknyer...ye dok..abaikan aje..xde effect pon..

ijan berkata...

haha keli2...
vn persie mls nk skor penalti..
x jantan la beb...
team lain mng ak mls nk komen...

wv:yenuha

mr dimaz berkata...

menang sekali riuh sekampung tu la perangai team cap ayam...
rooney mls nk score nnt x de bnde lak nk bahan..

sinach zawawi berkata...

aku tgk yg menang kecoh ni cam team setan merah je.. l'pool nye fan menang kalah maintain jer. terima seadanya.

y.a.n.a berkata...

tak paham knp ada org boleh komen:

'baru mng 2,3 kali da berlagak', berbatov sebok nk folo persie hatrick'

patut rasa kesian ke patut gelakkan komen cmni?

tak kisahlah..janji anda bahagia kerana kami masih bahagia berada dipuncak liga.

mr dimaz berkata...

besa la yana budak2 baru nk knl bola...da x de bnde nk bahan tu je yg ade..layann

jerong berkata...

barangkali mereka tidak sanggup melihat M.Unbeaten menjulang piala kali ke-19...waduh...

keli berkata...

Tolg inform kt gua bile ROONEY SCORE nnt...akakakaa....
Uncle Fergie mahadewa korg yg ckp bkn gua...kikiki...die pon sroh rooney tu score sbb tu keje striker...huhuhu...

y.a.n.a berkata...

hi keli.

BAIK.nnt anda org pertama sy inform.dun worry be happy.

tp kalau keje striker, player lain sailang, cmne tu? ce cite?

aju ramsey berkata...

gua peduli ape,yg penting gua benci man u...modal gua cool,apa ada hal...

ckp panjang xgune der kalu stakat berani dlm sokernet...lu jantan,gua ade anytime...apa ada hal...

y.a.n.a berkata...

cool bro...takkan psl bola nk bertumbuk...

benci benci jela..takde org kesah..kita kat sini bertegang urat sambil berkongsi pendapat jer.

keli berkata...

Chong Wei menang mudah lwn taufik hidayat...mmg pemain badminton sebenar....straight set tu..apedehal...
Aju Ramsey, kasi rilek bro, jgn amk hati sgt....gua pon da pernah kene mcm lu jgk...kadg2 komen je nmpk mcm dowg x suke dgn lu tp dlm hati masih sayang...kakakaka..btol x ckp gua yana...?? kakaka....chilll bro...

Mohd berkata...

kahkahakan...

siap nk bertumbuk lagi ke brader2?
kahkahkahakah

pesan gua pd rs yg nk bertumbuk tuh..
kalu lu rase lu kuat..ade lg yg lg kuat..

aksara: kuat mane lu skali pun..mati jugak bai..

so chill2 sudehhhhh..

Apit berkata...

emo r lu....ak liberpool jgk..lex2 r...

aju ramsey berkata...

haha...gua tak cincang lu,lu tapak gua apa cerita...lu nk anjing,anjing club lu benci sudah...ade gua tapak nama lu der ??

kawe rilek blako,hok lite angin kawe tokleh g loh mano...bengo,bengo bengo...

matbong berkata...

eik..sbb ape banjingan2 manure nk menyalak kt sini??

buat serabut bulu hidung gua jer..

ijan berkata...

lepak la ju...
ak knl ko x cmni pon..
xkn la nk emo sgt haha

y.a.n.a berkata...

gua mmg syg lu lebih ar keli...

dimulut lain, dihati lain...
cm tak biasa...

tp abdul sokerleak tu gua pangkah abis2 ar..

zahid berkata...

liverpool mencatatkan keputusan luar biasa laa last weekend..

Merrul berkata...

well done liverpool..
troskan mcm nih tiap2 minggu stakat europa tu bole lg maen kot..

man u pn sungguh naisssss especially abg berba..dpt 34 poin kt abg berba je sbb lu kasi hatrik..
but plisssss,jgn la unbeaten smpi suda...

kepada yg nk bertumbuk,ape kate korg lwn futsal je tgok skil sape lg terer,spe bole hatrik dn spe yg mulut maen lg terer dr kaki..

ape ade hal kn..fair n square...
Keli,ko masak ape ari nih???lame siot xmkn keli..

Ejoi berkata...

Menang sekali selepas lama tak menang, terus tampal gambar Champion League sandarkan pada kenangan?

Kalau menang kali kedua nanti, mesti letak foto Puyol julang Piala Dunia, tapi muka Puyol disuperimpose dengan muka King Kenny!

y.a.n.a berkata...

korang ni sekali sekala bagilah can kat liverpool nak happy happy...

asyik jadi bahan nganjing jer...
cubalah bahan money city plak ke...

sinach zawawi berkata...

aku rase post topic ni pon dah nganjing. fan l'pool xde de nk up cite menang CL bile mng ngan wolves. lek2 suda

Merrul berkata...

haah..lupe plak kat money city kn..

tabur duit bkn maen byk da..
player terer2 blake..siap amik gorilla lg jd player..
tp dgn aston villa yg tgh nazak pn bole kalah..

haha..
tak sabo nk bace komen dr mario "gorilla" bahloltelli..

Jarr berkata...

apa ke burit mulut sekor sekor tak reti diam..tgk bola tgk je la..
menang kalah semua nak bising..
dasar budak budak kulup tak potong abis..

komen buduh kemain banyak...org nak ckp pasal bola, dia sebok nak pong pang pasal bola..bukannya fact apa yg kuar,nganjing bodoh jer..

cer nganjing berilmiah skit..

cewahhh pahal gua nak marah marah plak nih.makan jap, jagpgi sambung..

sapa tak puas hati boleh sambung komen atau email terus saya ye.Oh ye, ni hah middle finger for the haters.

a berkata...

budak2 biasa la tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...