ANDA SEDANG MEMBACA

127

Arsenal 2-1 Barcelona

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Februari 17, 2011 , ,



3 brader paling power main bola dunia. Muka muka dah biasa turun naik majlis FIFA.

3 sekawan ni memang power. Gua selalu dengar cerita. Semua team diorang dah ratah. Real Madrid pun diorang tibai sampai 5. Manchester United tu biasa-biasa je bagi diorang. Chelsea pun mainan je bagi diorang. Liverpool tak payah cerita. Cuma Pahang je diorang belum uji.

Tapi sebenarnya ramai tak tahu. Ada lagi yang lebih power. Power yang melebihi peringkat dunia. Dengan ini dipersilakan,





Adik Jack Wilshere!!!


Nama: Jack Wilshere
Umur 19 tahun
Hobi: Bermain layang layang
PMR: 5A 2B 1C
Makanan kegemaran: Cekelat udang
Minuman kegemaran: Air koko
Pemain diminati: Azizul Kamaludin
Impian: Menjadi pemain bola sepak terkenal dan membalas jasa kedua orang tua

127 Ulasan:

Far_east berkata...

Arsenal terbaek..!!!

eszol raar berkata...

pertamax!

buang itu walcott n song n masuknye arshavin n bendter mmg berbaloi

eszol raar berkata...

damn! second

PAP berkata...

2 gol yang penuh dengan kesenian melampau. maaf barce-lonely, arsenal bukan lagi lonely soldier boy, we are the GUNNER!!!!!!!!!!

Besi Karat berkata...

Ape cilaka betul biodata adik Wilshere tu?dapat dari website FAM ke?

w4die berkata...

damnnn GOOD tonite!!!

organsm every minutes ahh...


moth = adik Kapten Jack!!

Mohd Rasydan berkata...

walaupun PMR adik Jack Wilshere tidak memberangsangkan, tetapi atas padang, beliau amat memberangsangkan. tak lama lagi, Manshitter nak beli la adik kita ni.

meen berkata...

kalau ye pun, sampai entri melekit bole turun bawah.
mendalam ni maksud ni.

.MISS_SHASHA. berkata...

hahahahaha

WILSHERE!!!!!
love him! terbaikkk lah dia!

erk, dia mmg suka cekelat udang ke?

muka dia mcm budak takut nk g skool pn ada! hahahaha

PAP berkata...

aku paling suka sejezny (ssh nak eja nama mamat ni) punya celebration pas arshavin score gol...totally orgasm! hahahahahaha....kepuasan sejati..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

salamat_sabtu berkata...

Kalau aku wenger...

aku umumkan cuti umum...

ijan berkata...

ak sorg je yg enjoice giler kat mamak td...arsenal haters td sume down haha

ps:die x minat keropok moni ke?ko cek blk betol2 pipi

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

berbaloi masukkan arshavin..

adik wilshere tu memang berbakat giler

i'msosupernotcool berkata...

fapp!! fapp!! fappp!!!

Mohd Idzwan berkata...

gile khinzir punye entry..event paling besar sokernet pun kene tendang kat bawah..tahniah gunners

physawleepart berkata...

please ler ARSEnal..tlg leburkan rekod "liver tak payah cite" tu minggu depan ;P

*p/s : they said, record are made to be broken..even though after 20 years..haha~

Hazard Ali berkata...

One big CLAP for Arsenal.
You guys deserve it.

Ishh.. rasa cam pompuan plak ayat aku ni.. jap...

BABI lah. Ingat power sangat ke. BARCA je pun. YEAH.

(Serius aku kena rasuk.. bukan aku yg tulis nih.. betul.. ;P )

matbong berkata...

L0L..
baru 1st leg dah nk berlagak artSENGAL ni..

btw, Wilshere mmg berbakat..a boy played like a man! SALUTE!!

AMRI berkata...

butthurt FTW... ngahahaha...

GKG

LS berkata...

♪♫♪♪♫ boring gak kalau barca menang je sesekali tengok depa kalah pun syok gak. haha. ♪♫♪♪♫

amirul berkata...

a win is a win! celebrate it while u can!hahahaha
koscielny, szcesny, n wilshere mmg bagos malam tadi.
bukan senang nak beat barca kalo x maen ngan cara parking bas..susa beno nak tengok deme kalah.
semalam spurs, malam tadi arsenal pulak..rakyat north london bleh bgembire jap..ak dengor deme dapat cuti..hahahaha
ape2pon ade 90min lagi kat nou camp..heheheh
ape2pon give credit to the win. salute!hahaha

zX berkata...

kat nou camp kena ratah le geng bas sekolah ni ...

tak caya tengok je le nanti ☺

Kacak Menawan berkata...

saya positif
dengan menjangkakan
Arsenal menang 1 - 0 di nou camp
letak kubu power kat tioang gol ARSENAl nanti
i love u
i love u
i love u

sambil dua jari diletakkan di bibir (flying kiss michael jackson

arwan berkata...

nanti 1 gol da cukup buat barca
ingt kubu arsenal tu kuat sgt ke?
xcaya tanya newcastle..

Ahmad Afif berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
adinda anna liyana berkata...

komen anda terbaik arwan.

kita bg dorg lek2 kacang dulu.

btw, saya rs sgt menyampah dgn team lain yg sebok gunakan perkataan 'glory2'..so Man U ok..takde identiti sendiri ke apa?

Pet Shop Boys berkata...

cam ni je review? cam tak semangat je. Cam tak happy je menang hahaha

Dua2 team EPL dah menang Syabas dan tahniah. Nak harapkan sape lagi kalau bukan Spurs dan Arsenal.
Chelsea? haram torres nak score....

Jarr berkata...

pembetulan fakta(kan aku dah main fakta.)

barca mana bleh makan liverpool.kena lagi ada la kat nou camp.

ape pun tahniah utk first leg ni..jgn 2nd leg nanti mcm training je Barca main...

mrlrie berkata...

cilakakk... aku dok teringat cekelat udang dah... kat mana nak beli wey.... memori sungguh!!!

adinda anna liyana berkata...

kat giant, tesco, carrefour, jusco ada jual..kat tempat yg jual kacang, keropok2 beli secara pukal tu..hahahahaha...

ala, cari je kat kedai apek cina..confirm ada.

damn, aku pun sekali rs nk beli cekelat udang..

hellghast berkata...

Szczesny punya la celebrate gol mcm haram...aku score WE11 pun tak sampai mcm tu hahaha!!!

Kacak Menawan berkata...

ape ke hal MANU fans sakit hati ni
ni mesti kempunan nak tengok manu nak menang dengan barca tak dapat
ini baru betul2 butthurt ke buntut ke
hahahadui la

Kacak Menawan berkata...

nasi baik aku pergi berak pagi tadi

dengan air liur basi meleleh,
tiba2 je arshavin skor

berkat bangun pagi2 sambil qiamulail lagi baguih ni

adinda anna liyana berkata...

bila plak fan manu sakit hati ni..k'org geli hati kot..

hi azloy! lama tak nmpk.

momokonyok berkata...

Koscielny terbaik!
x sangka player yg di beli dari division 3 french ligue boleh buat messi mati akal

and tak lupa, gol van persie simply brilliant,

tipah tertipu ke abang valdes?

2nd leg?
ko tunggu jap samir nasri 100% fit utk 2nd leg.

baru baik injured pun dah assist

Askar MUFC berkata...

Congrats Arsenal!

Aku memang harapkan Arsenal menang pun, kurang satu team kuat dalam Champions League.

Tapi kalo Barca layak pun aku ok jer..huahuahuhaua

nyzm berkata...

wow bagus lah arsenal. messi ada peluang tapi dia mcm tk brapa nk amik peluang tu. 2nd half tk dapat tengok.

harap barcelona bounce back dekat camp nou dan arsenal kalah! kahkahkah!

GGMU!

zX berkata...

gua harap arsenal go all the way dalam ECL .. then kalah in final tehehe

LS berkata...

MU x boleh makan barca. so harap2 barca kalah lah 2nd leg nanti.

nyzm berkata...

@LS, man utd pun pernah kalah kan barca la

arwan berkata...

kalo arsenal dapat bertahan kat camp nou t.
mmg aku tabik
tp hakikatnya antara 2 team nie akan tewas di tangan MU.
itu pasti!

matbong berkata...

Eikkk??
What the fcuk with ManU fans??
Kat sume post nak menyibuk tayang bontot..
Bila kalah, pandai lak sekor2 menyepi..
LAME ASS

momokonyok berkata...

biasela man u fans, tak puas hati sebab arsenal menang mudah lawan wolves

ijan berkata...

ilek suda...
fan mu nk menyalak kat sini buat2 xnmpak je..
klu join mnyalak nnt dieorg ckp org lain plak yg bontot sakit...
ape yg penting suda mng
huahuahuahua

Ejoi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pokde berkata...

xavi, iniesta? ak ltok wilshere seko je.haha...messi kaki masam..wojcieh Szczesny megang malam..jahak2..

Obefiend Weiland berkata...

GGAGAGAGGA
hahahhaahahahahhahaahhah

air koko

hhhahahhahahhahaa

sakit ginjal gua

kakiberita berkata...

gua bajet brader 3 orang kat gambar atas keracunan makanan... atau kejang otot..

gua konfiden, FIFA bkn bebal nk saja2 bagi dorang pingat2 kalau dorang takde keupayaan. FIFA ada kapasiti. gua percayaa adik wilshere guna bomoh.. gua percaya..

Kacak Menawan berkata...

itulah
kita sembang pasal kemenangan semalam
bukannya pasal 2nd leg tak 2nd leg
future kita tak tahu,
the best team win,
yg dah kalah tu tak payah nak kutuk team yang menang !!
kah kah kahhh

iKHwAn berkata...

mati2 gua ingt cekelatudang ni udang bubuh coklat bak lagu iklan "nini ceklat celup" celup celup..

"Sp♥de" berkata...

xyah nk bising2 la der..
menang aku ckp tahniah...

"Liverpool tak payah cerita"

meh aku citer... loserfool ni je yg penah gi nou camp dan kalah mereka disana... time tu messi bru nk up, xavi ade, iniesta ade, gigi rongak pun ade...

Fact!!!

hellghast berkata...

ahhh!!! bisinglah korang!!!
kita tengok masing2 punye team pasni,korang kutuk2 sekali team korang kena balik baru la rasa mcm dah nak inzal pastu kena butthurt hahaha!!!

@ Adinda Yana...mana mee bandung yang i pesan?selamat kembali...hahaha!!!

zool berkata...

ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ada gak yg butthurt..

kforkml berkata...

ITV Sport UCL Highlights Arsenal v Barcelona 16.02.11

http://www.usaupload.net/d/p6rfiq7t8xx
or
http://hotfile.com/dl/105382653/f576666/UCL_-_Arsenal_v._Barca_-_HIGHLIGHTS_-_16-02-11.avi

Ejoi berkata...

Weih,
jangan komen banyak-banyak weih!

Apalah sangat kemenangan Arsenal pagi tadi...

Kemenangan Arsenal pagi tadi tak mampu nak menyamai kehebatan gol Rooney minggu lepas.

Sudahlah..
Jangan komen lagi weih...

kemenangan Arsenal pagi tadi pun takde la hebat sangat kalau dibandingkan dengan kehebatan Red Giants yang boleh menang lawan Terengganu walaupun takde Safee Sali...

Sudah-sudah la komen tu...

adek dah besar berkata...

pasal pulak fan mu ni nak menyempel dekat sini?

dah takde point ke nak bahan org?

peh, kita tengok MU nanti main macam mana.

ape pun, tahniah Arsenal.

harap barca boleh buat frendly dengan pahang.

guane gamoknye?

Popo berkata...

kah kah kah..

fan2 manure ni mmg tau nak nyibuk je..

syuhhh syuhhh..

kocielny mmg mantap!

LollyHatesMe™ berkata...

jgn dilupakan meerkat si arshavin...main sorok dlm baju..hehehe



apekepelik word verify ni arcit

LollyHatesMe™ berkata...

oh satu lg...ade official jaga line kat goal sambil pegang walkie talkie..epl taknak buat ke haahha

Ejoi berkata...

Aku fan Man U ke?
Damn!

hellghast berkata...

rooney score cantik musim ni melayakkan dia menang kasut emas ke?
dah berapa banyak dia score?
hahaha!!!

aku rasa fan Man Lu tetap jeles...hahaha...

eh aku ni mcm penyokong Ahsengal pulak,aku sike sebab Barca kalah jugak!!!

Hala Madrid!!!

Mr. Schomey™ berkata...

todiiaaa. baru menang sekali sekala ngn barca da macam menang UCL daaaa.. bangga pon bangga la. memang patut bangga. sementara masih ada waktu. kang dah kena titik 4-1 macam dulu, tak ke malu nak bukak sokernet pasni? kahkahkah.

papehal pon wilshere terbaik!

GGMU~

anakrantau98 berkata...

yaa.. pasukan art-senal dapat gula-gula ja tuh..

kasi suka sekejap..

kat nou camp pasukan barcelona menang 1-0 mereka sudah layak :D

ashraf berkata...

bait bait keirian hati penyokong manu terjelma lolzz

typical.

physawleepart berkata...

commentator: a barcelona goal, from arsenal..huhu~

Pet Shop Boys berkata...

Teruk ah korang ni. Sebagai fan English football kita kena sokong semua team English yg main kat Champs League, tak kira Spurs ke, Arsenal ke Chelsea ke Man City ke...


kita buang jauh2 perasaan irihati pada team yang lain buat seketika. Kita patut bersatu hati agar kali ini English team jugak yg akan ke final dan menang.

Ingat! Bersatu kita roboh, bercerai kita roboh!

SyDen berkata...

Yana: Fans United NEVER panggil team diorg Man U.

PSB: Sori bro, kalu Liverpool menang UCL wa akan frust. Hahaha.

Btw mmg Arsenal main power ah td. Wilshere, Koscielny dgn Szcezcny terbaik. Arshavin patut masuk dari awal kot. But still masih ada 90 min, anything can happen.

Mana Barwuah "Arwah" Balotelli?
"What's his name? Wil ... ? No, I don't know him, but the next time I play against Arsenal I will keep a close eye on him," Balotelli said. "Perhaps I can show him the Golden Boy trophy and remind him that I won it." LOL.

Hazard Ali berkata...

Yup². Power.
Do play like that in the 2nd leg, my fav rival (damn i hate to say this).
Please.

Ikhlas kan aku?

saya berkata...

"membalas jasa kedua orang tua"

kah kah kah...

macam ayat peserta mentor dengan af je...

Noel Cienfuegos berkata...

all hail wilshere! cool as fuck

Besi Karat berkata...

Yang dengki tu pasal arsenal menang dengan barcelona.cuba kalau menang dengan marseille atau copenhagen,mesti orang tak peduli.
Kehkeh!

jerong berkata...

best ape asengal menang..2nd leg nnt br barca tapaw cukup2...wonderful goal from persis..aku mnt dia aku ok..

PAP berkata...

memang banyak sangat orang tak puas hati arsenal menang kan?

iya..ARSENAL KALAHKAN BARCELONA.

itu kenyataan game pagi tadi.

so terimalah hakikat kehidupan bolasepak ini wahai orang2 yang tak puas hati tu.

maaf arsenal lambat capai orgasm game pagi tadi. last2 minit baru dapat beri kepuasan sejati pada penyokong.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

puas sangat2 dapat kalahkan barce-LONELY.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

-KingSyahmi- berkata...

@yana
http://thetruereddevils.blogspot.com/p/dont-say-manu.html

flamez berkata...

Stop hating good football coz defeat of barca gives gunners belief...Enjoy this wins for 3 weeks before 2nd leg..

heirynafri berkata...

cekelat udang bole dimakan dgn kulitnye skali..
skang da igt..?

papahal..pg td aku xley tido trigatkn gol2 arsenal...

oneNa berkata...

that's a real beautiful game from arsenal..go go gunners

JalakLenteng berkata...

It's only Barcelona...

heirynafri berkata...

aok ke 2 azuan..?
bhahaha..

keli berkata...

Gile cayalah arsenal....mmg gua ingt arsenal komepem kalah pagi td bile tgk barca punye line up....trio messi, villa dgn pedro pergghh...mimpi ngeri bai kalo lu org ader layan La Liga...
Camner pon gua tgk midfield arsenal kne tolg dowg pyer back 4 x macam yg dowg bese buat kat EPL....syabas arsenal...
Harap2 lar liverpool bley dpt Top 4 season nie....Gua caye KK bley wat...YNWA

kareem berkata...

subjek ape yg die dpat C tu agak2?

izat123 berkata...

visit my blog too..hehe

http://bolatalk.blogspot.com/2011/02/eksklusif-arsenal-lawan-barca.html

hellghast berkata...

@SyDen
lantaklah kitaorang nak panggil Man U ke Man Lu ke?sedangkan aku main game pun comentator sebut Man U ape?

kitaorang bukan suke nak taip panjang2...hahaha!!!

keli berkata...

Aper burit la cite psl MU kat entri bongkak dan takbur yg sepatutnye diraikan oleh fan gooners...Kemenangan arsenal tiada kaitan dgn MU...kikiki...lalalala..

Burit..burit..burit..

jerong berkata...

lahanat la foolians ni....tumpu europa suda...eh2 main ker...huahuahua....

Abdul Munir Sanusi berkata...

Menatang sungguh idea lu brader. Memang true.

Ozzz300 berkata...

saya bernazar akan botakkan kepala kalau 2nd leg arsenal menang dgn bar-lasahan-sa lg.

**tear of joy

Admin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jorge Pereira berkata...

saja nk cakap

liverpool kalahkan wolve

talkIZcheap! berkata...

alasan biasa fan barkalona aka Messilona ialah Arsenal park the bus...

kah kah! Team La Liga tak reti nak defense bleh lar diorang tapau...

cuba lawan Wolve kat Molineux satu kali kasik tengok.... :P

p/s: aku harap Arsenal menang untuk mencerah kan peluang Men Y... oops!

eJAI berkata...

apa burit benar fan MAN U ni dengki mcm2.. Cite pasal 2nd leg la, apela.. nape tak citer je pasal sape menang EPL nanti?

typical MAN U fans....

AH7 berkata...

2nd game barca score 1 gol 0 dh cukup untuk arsengal out..tp utk game ni kc ah arsenal mng..GGMU

nyzm berkata...

tkda sapa sapa mention ARTsernal ke? ni baru betul betul ART kahkahkah

trevor berkata...

SESETENGAH fan m.u mmg bengap. Pantang nampak team lain kena puji. Pastu cakap la gelihati la tapi sebenarnya jelous sebab nak orang puji team dia saja.

Bengap!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Gol Rooney tiada lagi nilainya di sini.

Kekebalan bermain 29 perlawanan liga tiada lagi maknanya di sini.

Membincangkan sama ada Man U atau M.U. atau Manchester United merupakan panggilan yang betul untuk The Red Devils juga tiada gunanya lagi di sini.

Anda peminat Man U? Anda hanya lalang di sini.

Apa guna bercerita tentang Manchester United? Adakah ianya berbaloi jika dibandingkan dengan meraikan kemenangan Arsenal ke atas Barca?

Manchester telah berpeluang dan mencuba sebelum ini, namun mereka tersungkur.

Kelab remaja sekolah juga yang terpaksa menunjukkan cara yang sebenar untuk menewaskan Barca Yang Hebat.

Kerana di sini, di waktu ini, Arsenal adalah David, yang menewaskan Goliath!

Kerana apa yang akan tercatat di dalam sejarah ialah di waktu ini, Arsenal telah menewaskan pasukan paling hebat di Eropah!

dewajiwa berkata...

tahniah Arsenal ye.
semoga terus ke Final. jumpa di Dublin Mei nanti.

GGMU.

Pet Shop Boys berkata...

Siot ah korang, korang berani ek kutuk Man U.

Korang tau tak Man U tu team anak emas kat Sokernet ni. Mana ada pengulas Sokernet yg takde baju Man U?

mr dimaz berkata...

pong pang pong pang uefa cup yg level team ayam2 pon blh seri...kahkahkah...bertambah pedih la bontot foolians...

iKHwAn berkata...

like TTB nye komen.. tau nk bekokok je org man u si ikan kayu ni.. ucp thniah dh lah.. ingt sng ke nk mng lwn barca time ni.. madrid pun kena tibai kt barnabeu.. mourinho pun malu x penah kne cmtu..

ijan berkata...

salute pade yg komen nye bernah..
bodoh pade mereka yg jeles x tntu pasal...
bangang! bangang! bangang! bangang!

talkIZcheap! berkata...

ye lar, ye lar...

fans MenYu sekalian, jgn komen lagi kat entri diorang ni dowh... diorang butthurt kalo kita komen kat sini dowh...

kita tunggu lar ujung minggu nanti, kita komen kat entri gol cantik Rooney plak la, fans lain kalo nak butthurt kat sane dipersilakan dowh, kitorang tak kisah dowh... ha-HA!

dan jangan panggil MANU dowh, panggil MenYu cam aku lagi cun dowh... kah kah!!

Pipiyapong Abdillah berkata...

Aku lempang juga semua ni kang...

jerong berkata...

menyu xpnh klhkan barca ker...lawok2..team budak2 mmg suka kepo klu menang...

duk sebok team lain team sendri hnya mmpu seri je wlupun main uefa cap itik..mane suarez arnab tu..mane mane..xbuat gol ke smlm..mane mane..

muhammad berkata...

... pergh kalau dapat 8A, rasa-rasanya mau dia apply MRSM Tepin (Taiping),

hellghast berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hellghast berkata...

fan2 Menyu dah boleh lupakan lagu glory2 yang mcm sandarkan pada kenangan,kena suruh XPDC pulak nyanyi lagu Kita Menyu...versi asal Kita Pengyu
hahaha!!!

-KingSyahmi- berkata...

@TTB
"Gol Rooney tiada lagi nilainya di sini.

Kekebalan bermain 29 perlawanan liga tiada lagi maknanya di..."


ZZzzZZ...bosan gle bace...takpe2 sabtu nnt pas MU mng, ko tulis la panjang2..okeh?
aku cuba bace

orang_es berkata...

TTB komen panjang2 tp x best

mat berkata...

apa kata kita layan goal celebration dari Szczesny ni...zasss

http://arsenalaction.com/2011/02/17/the-wojciech-szczesny/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-wojciech-szczesny


apa macam???

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"TTB komen panjang2 tp x best " - orang_es

Komen saya memang tidak bagus dan tidak menarik sekiranya anda peminat Manchester United yang emosional.

Pet Shop Boys berkata...

Lol TTB. i like u , but not in a gay way of course.

More TTB more!

se7en berkata...

Barca belum kalah sepenuhnya, Kemenangan masih belum hak mutlak Arsenal.. ingat, masih awal utk terlalu gumbira,

bak kata Dewa Hodoh dlm Riwayat Pendekar Laut " mereka yg awal tertawa,diakhirnya merekalah yg akan menangis"


p/s: ok, bab dewa hodoh tu aku tipu

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

kekekek.. TTB da best.. tembakan lu mmg tpat ke bontot orang_es..

trevor berkata...

kah kah kah. siapa yang butthurt sbnrnya neh?

aku cuma bgtau sesetengah fan m.u je. tak semua. ada gak fan m.u yg sporting dan okay.

nyzm berkata...

auwww butthurttttt.....

hantuLongkang berkata...

"duk sebok team lain team sendri hnya mmpu seri je wlupun main uefa cap itik..mane suarez arnab tu..mane mane..xbuat gol ke smlm..mane mane.."
-jerong-

jangan jadi pandir...suarez cup tied..

anyway, tahniah arsenal..tapi aku rasa barca yang akan pergi next round lepas main kat nou camp..

adik wilshere ni aku pernah bagi penerajang kat dahi haritu pasal curi kertas warna 7 gulung buat layang2..haha

ijan berkata...

ko mmg terbaik TTB..
nak cium skit hahaha...

ak x gay ak ok :)

@se7en

terbaik,puas ak cari tp x jumpe szczesny punye gol..mls usha utube

Mohd Idzwan berkata...

-> jerong
suarez main uefa team mane?? atukoii..

congrats arsenal..

saya reds, saya okay!

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Sejujurnya artsenal mmg hebat beb... kalo lawan nismilan ni mau seri dua2... dahsyat2...

orang_es berkata...

@TTB, komen anda pendek, but still tak best.

matbong berkata...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHHHH

Komen ko memang terbaik la TTB!!!

matbong berkata...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHHHHHHH

Komen ko memang terbaik la TTB!!!

eme berkata...

apa lagi...belasah la Barca kat Nou Camp. Meet liverpool record belasah barca kat nou camp. come on!

tapi sometimes arsenal kena main defend jgk. cause not all the time boleh maintain form kalau arsenal nak menang UCL. come on, be the first london club to win UCL. beat chelsea to that!

Hazard Ali berkata...

Apa salahnya gua dan fans MU or MenYu lain nak komen pasal game team lain pun? Nak nak pulak Arsenal, yang skang ni no. 1 contender. Salah ke? Ke?

Takpelah kalau salah. Merajuk terus lah gua. Tanak komen dah. (kat artikel ni)...

AKSARA : 'avion'.

hellghast berkata...

Pet Shop Boys,Man Lu anak emas sokernet?hahaha tapi asalkan peminatnya majoriti bukan peminat Man Lu...ape ade hal...
saya minat Madrid...saya ok...

Azfar Ridhwan berkata...

pergh.. seri dengan League One Notts County siot.. :P

Gegena Paraben Eson berkata...

@dewajiwa

"tahniah Arsenal ye.
semoga terus ke Final. jumpa di Dublin Mei nanti.

GGMU."

Sejak bila pulak final kat DUBLIN ni?
DUBLIN ada stadium ape je yang best?
gi tengok website UEFA, final season ni kat mana
yakin gila lak tu kat Dublin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...