ANDA SEDANG MEMBACA

40

FUTSAL SOKERNET 2011 - UPDATE

Abdul Sokernet Rabu, Februari 16, 2011 ,
INI ADALAH POS MELEKIT. SKROL KE BAWAH UNTUK POS TERKINI!


Korang ni betul-betul handal ke main futsal? Dah bersedia sangat ke nak lawan Team Sokernet? Tahukah anda, untuk pastikan Pipiyapong tidak berjaya menjaringkan gol, sekurang-kurangnya 3 pemain pertahanan perlu merantai beliau? Itu belum cerita gerakan badan mengelirukan Jorji Best dan dengusan nafas winger Sokernet FC, saudara Luca De Modric.

Tahukah anda Libero Sokernet FC, Saudara Lucius Maximus berlari setiap petang di sebuah taman rahsia di Sabah untuk meningkatkan stamina beliau? Kekuatan larian beliau sama dengan hasil tulisannya, pasti memukau. Pertahanan tengah Sokernet FC, Awi Baresi pula bukan setakat kental macam Franco Baresi malah main tak pakai spek nanti.

Jadi, Abdul nak tanya lagi sekali ni, betul-betul dah bersedia ke nak main di Kejohanan berprestij Futsal Sokernet 2011? Dah betul-betul berlatih ke? Cukup ke stamina tu? Bukan apa, Abdul dapat tahu, Sokernet FC perlu perlawanan Sebenar nanti. Tak mahu la main tak keluar peluh, nanti rasa kesian pulak dekat korang semua.

Jadi Abdul nak beri peluang kepada mana-mana team yang rasa dah bersedia untuk tolong berlatih bersama memanaskan badan team Sokernet FC. Kepada pasukan berminat nak main futsal menentang Sokernet FC, sila email ke sokernetmail@gmail.com untuk menentukan masa dan tempat.

Itupun kalau team sokernet fc ada selera nak membelasah sayur-sayuran la. hehehe.

Sokernet FC mengamalkan gaya hidup Vegan



TOLONG CC SEGALA BUKTI PEMBAYARAN KE EJEN INSURAN KAMI!!:

fird_ahmad@yahoo.com

Ni ada makhluk mana bayar sampai rm260 ni?
Nak rasuah Sokernet ke apa ni?

++++

Berikut adalah team yang telah mendaftar;

1. ST TEAM
2. I.K.R.A.M
3. MERIAM BULOH
4. MENGUNYAH BIJI MATA
5.
6. SME Corp FC
7. Azzuri FC
8. PUTU PIRING TERBANG
9. SMKAKS 98 FC
10. HARIMAU MUDAH FC
11. DREAM EDGE FC
12. SASSOB
13. PINOCHI
14.
15. SOKERNET
16. SOKERNET MUDA

Pembayaran boleh dibuat di akaun berikut:

Firdaus Ahmad
maybank : 158088171683

Dah bank in duit, mohon emel kami beserta resit bank in sebagai bukti pembayaran

Masih lagi stail first pay first serve basis. Maka sila la bayar dengan segera. Untuk team yang tidak tersenarai di atas, anda masih berpeluang menyertai dengan syarat - bayar segera untuk mencantas team-team yang lambat bayar.
Untuk mana-mana yang newbies dan pemalas nak baca post lepas tu,

YURAN PERTANDINGAN: RM160 per team (8 orang satu team)

1. DETAILS ACARA:

Tempat: Ferro, USJ.
Tarikh: 5 Mac 2011
Masa: 830 pagi (pendaftaran) 9-3 petang (lawan bola)

PETA KE FERRO:


2. TEAM SOKERNET MUDA
Team ni ditubuhkan untuk sebarang individu yang nak join tapi takde team. Boleh mendaftar secara emel atau hubungi mana-mana pengulas Sokernet dengan bayaran sekali. Tempat terhad untuk 8 ORANG sahaja.
P/s: Siapa nak join team SOKERNET MUDA, sila emel kepada kami di: sokernetmail@gmail.com, dengan tajuk: PLZ, I NAK JOIN TEAM SOKERNET MUDA. Sila beri nama penuh, no. telefon dan juga pengalaman dalam bermain bolasepak. Ingat, hanya 8 orang sahaja dibenarkan. Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat.

Nota: Jangan sampai di hari pertandingan Sokernet Muda ni semua posisi keeper!



KEMASKINI:

Pasukan yang berjaya ke pertandingan FUTSAL SOKERNET 2011 (DAH BAYAR!):

1. VIVA FC
2. ST Team
3. Siputsedutsemut FC (pasukan yang berjaya memintas dengan membayar dahulu)
4. Ekanatrah FC (pasukan yang berjaya memintas dengan membayar dahulu)
5. PINOCHI
6. Putu Piring Terbang
7. Kelambu FC
8. DREAMEDGE FC
9. SASSOB
10. Bystanders (Ni yang tukang bayar MOHD SHAZALY B M JAMIL ke atau orang lain? cepat confirm!)
11. Limah Jong FC
12.
13.
14.
15. Sokernet Muda
16. Sokernet


Sokernet Muda yang berjaya (Dah Bayar!)

1. Azri Rosli @ Kitt (Penyerang) - Dia memberitahu bahawa dia bermain ala Berbatov.
2. Irman Noor (Penyerang terhebat) - Tendang tonjol
3. Amar Amir (Tengah) - Lembik dan mudah muntah
4. Mohd. Firdaus Bin Mohd. Latib (Bekerja satu pejabat dengan Lucius) <<----ni posisi alaf baru ke? --- Nazri
<<--- Ko dengan Lucius mana lagi power main bola? ---Pipistuta
5. Mohd Izhzuan bin Norizan (GK,DF,ST). 7 tahun pengalaman main futsal
6. Zuhairul Haswazie (Posisi bersepah) - Katanya masih sedikit tempang
7. Nabil Hussein (DL, ST) - Katanya stamina bak Makelele
8. Zulkaflee Zawavi - Bekas Penjaga Gawang Sokerner Tua tahun lepas

Dengan ini dimaklumkan bahawa penyertaan untuk Sokernet Muda telah ditutup.


40 Ulasan:

nenasoren berkata...

haha.terbaik a sokernet muda. seb bek tak letak sokernet muda A ngan B je lagi.

Abdul Sokernet berkata...

mana team happy warriors? mana?

oni berkata...

jaga2 dengan team sasob! kapten kami cainis look tau!

FdausAmad berkata...

Gampang!,
team SASOB ni kepten dia joe julis ke oni?,

Memang chinese look habis la..

FdausAmad berkata...

Yang masuk duit..
cc terus ke emel peribadi gua:

fird_ahmad@yahoo.com

Kamarul XY berkata...

apa jadah Ferro Ampang ni ?

oni berkata...

hahaha! skg pakai nama baru, jo juls!

Tengku Sidek berkata...

bila tutup ni..brapa mau bayar..berapa limit team..bleh main cantas2 plak..dasat dasat tournament ni

Abdul Sokernet berkata...

tengku.. tengku..

ni pesen tak baca sokernet sebelum2 ni lah ni.

membaca jambatan ilmu.

kitt berkata...

yahaha..ada team sokernet muda.. nak kena bukak fail lama plak cari balik pengalaman main bola.

tapi tang nak tulis title email tak tahan tu..ayat adik2 jambu.

kareem berkata...

Yg individu nak join sokernet muda tu kire kena bayar rm20 jela, ye dok?

kitt berkata...

ye la tu... ke mu nak payung satu team kareem... keh keh.

ijan berkata...

ye kot karem kalau x bodoh math,ak rse cmtu la bayaran nye...
jom join

Pet Shop Boys berkata...

pro footballer boleh join ke? Safee tu kawan kampung teman, boleh ajak dia sekali

Irwan berkata...

Hahaha, SASSOB (apersal double 'S' pulak ni...) tu, watch out!

Tengku Sidek berkata...

ye lah en abedooll oii..saja kawan nak test..membaca jambatan ilmu teringat jambatan tu bridge..'jambatan sudah roboh, sudah roboh'..haha YNWA..mcm dah penuh 16 team..

Bro Pet, safee main mau bengkok tiang gol dia rembat..hahaha

Hidup Sihat berkata...

ni kira tournament amal jariah la ye?

Streetwizer berkata...

team kardio mana?

keli berkata...

Kali ni da x wat kat tmpt jin bertendang da...syabas sokernet!

kareem berkata...

ijan, gua xdpt join. kaki gua ade besi lagi nih..

racYnc berkata...

pasni wat la kat luar k.l....


jb cntohnya...huh

hantuLongkang berkata...

"Nota: Jangan sampai di hari pertandingan Sokernet Muda ni semua posisi keeper!"

hahah...

sokernet muda ni under23 je ke?
luar kl ada perancangan? datang ligan tempat aku 2 team je la aku boleh cari...haha...yg tua takut bini..yg bujang takut hujan..

Awang Joe berkata...

untuk individu yg xder team ada kosong lg x? kawan nk main nie tp xdok geng (sumer nk bwa bini jln2)...

Hazard berkata...

Gua kaki bangku.
Sama macam ramai pengurus bolasepak yang lain, pandai cakap je.
Haha tulus nih.

AKSARA : 'indom'.

fendi berkata...

obefiend men x?gua mahu membuat terjahan keras kepada beliau..

sonik-malam berkata...

gua mahu obe main tornemen ini. gua mahu tekel slide dari jarak 3 meter tepat ke arah betis obefiend yang gebu-gebu buah itu. ini serius!

Amaran kerajaan: trolling baik untuk kesihatan.

ptos berkata...

gua taknak main keeper @ alergic <--- antara lucius, nazri dan pipistuta, sape pancit awal? Firdaus

galileo berkata...

kepada team2 yg kene cantas ngn team aku,sori wey...peace~ahhaha

Cesc Luzeza berkata...

jual air la..ok tak bos?hehehehe

julu berkata...

skali lg aku x dpt nak join...
all da best sume..

tukangkebun berkata...

x join..jauhhhhh...

aiseh mne nk komen psal harimau menang lwan king kong nih...
up la entry bru...

PAP berkata...

artis jemputan sape?

memey suhaiza ke fazura ke fasha sendat ke nora vanish ke?

orang_es berkata...

sapa sini pernah main bola sepak kt dinding?

Emoon Zulhilmi berkata...

nice

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

aku pnonton rasmi je...

maybe blh Juliana Evans jd tetamu undangan..?? hehehe.. ;-)

ijan berkata...

dem sokernet muda da ttup...

GGMU berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
julu berkata...

apa kata setiap team wat entry review masing2 team..
bg up history2 team..
penah menang cup sebanyak 6 kali ke
crite sket psal masing2 kekuatan..
bru meriah..

Radziah berkata...

Buat lah siaran kat Astro,.. Astro Ceria pun jadilah,.

Hidup Sihat berkata...

dah tanya tak jawab2.
kalau klasemen ni dapat hadiah apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...