ANDA SEDANG MEMBACA

34

The Invincibles 2

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Februari 07, 2011 ,
The Invincibles 2009-10, 2010-11, 2011-3011


34 Ulasan:

Zulfikri berkata...

haha.. cam siot..

fairuz berkata...

takde sub ke? heh..

SundayPeople berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
physawleepart berkata...

sempat idop ke smpi 3011? kiamat dah agaknye :D

WQI082M berkata...

ko jangan macam macam pipi.

Abdul Sokernet berkata...

Ni sep sep kita je ke?

r.k berkata...

defend dengan keeper bantai liverpool aje ha .. keh keh keh
*pakai jersi aston villa ?
**the alpha kotey jadi ref ke hape ? XD XD

talkIZcheap! berkata...

ganah, ganah...

p/s: Bart Ahmad=Alpha kotey

Saudagar Garam + Bart Ahmad =kem spurs...

WV: tiotio

r.k berkata...

TiZ : saudagar garam = yids ke .. lama sangat tak menulis . ghua dah fogot .. XD XD

iftitah berkata...

pipistuta tu macam main position berkamp je.

Tengku Sidek berkata...

Ha Ha Ha..

Hazard berkata...

Tidak dapat tidak, gua terus terbayang rivals untuk the Incibles ni. Perghhh.. sengit.. sengit.. haha.

Harapnya Nazri MA tak jadi cam star player dalam team yang pakai formation sama semalam. Dush! Dush!

AKSARA : fisti.

keli berkata...

Kapten jannah ker.....kakakaka..

Zinedine Zaiddin berkata...

LULZ for the day..HAHAHA

psst. ni FM tahun bila ni? 2008? 2009? 2010? 2011? Ke CM lagi?

Hidup Sihat berkata...

Pipistuta main trequartista. pergi tak pergi mana jela team ni.

lucyal berkata...

lucius rupa nye..aku igt kan LUCAS...

Merrul berkata...

this is brilliant..
this is fuckin brilliant..

sape manager team nih?
orang perancis ke??
nampak sgt ART team ini.....

ijan berkata...

kahkahkah....
sape ckp pipi x reti edit gmba..
ni boleh je die men paste2 haha

nyzm berkata...

jersi dia buruk gila
kahkahkah!

ayobkelubi berkata...

steady lah team ni!. dasat tu janah main bek..dasatttttt!.

encik azuwan berkata...

Jannah..jannah..
ynwa..ynwa.
ini invincibles-LESS team.haha.

hellghast berkata...

apsal Jannah tak main keeper?
lagi incincible sampai mampos hehehe...

Nik Saiful Anuar berkata...

apsal x main diamond formation, mcm x yakin invicibles jer formation nih, ekekekeke

LS berkata...

gila ah! konfem2 cm tu tough tackling.

PELAUNG PULAU berkata...

abdul sokerleaks sebagai tukang bancuh sirap

p/s: apsal tak tambah labels letak la wolverhampton wanderes..kahkahkah

izat123 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantuLongkang berkata...

ini team akan invincible kalau main kat liga tadika 1Malaysia..kalau main kat liga malaysia, jadi invisible team..pasal takkan lepas pun nak masuk liga FAM...hahah

iKHwAn berkata...

pipi nk striker je.. keh keh keh..

azizingadiran berkata...

saudagar garaMI...baru ade bunyik2 ala2 kerol pahMI

mdfaizal berkata...

aku nk apply jd manager team pom2 gal bole tak.. eh ada ke pom2 gal utk team ni???

pakkordi berkata...

Jannah kalau jadi centerback pakai baju kurung ala annarafali, memang tarak chan striker lawan mau kasi bola kangkang 5sen la. Kah kah kah.

Streetwizer berkata...

team utk sokernet haters cam kardio,klasemen forever dgn abdul sokerleaks takder ke?

keli berkata...

pakkordi
kakakaka....mmg cara paling berkesan nak elak bola kangkang...yg laki bley pkai kain pelekat...kikiki

Kacak Menawan berkata...

Shankly takde ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...