ANDA SEDANG MEMBACA

118

Pembawa Badi




Aku dah cakap, Diego Forlan lagi bagus dari mamat ni!

118 Ulasan:

mie berkata...

habeh la chelsea.... kah kah kah.,...

Hazwan Arif berkata...

kah3..beli safee sali lg bagus

aSr1 berkata...

no torres?? no problemo..

Shankly berkata...

kah kah kah kah .. kontrol hensem .. peluh haram x kuar .:P

PELAUNG PULAU berkata...

dah dah...lucy..jom aku nak ajak fan chelsea pi keningau...kahkahkah!

semalam fan MU dah pi sana..arini giliran kita...bleh overstay jap...

Pet Shop Boys berkata...

funny moment: Maxi terpass bola kat Torres pada minit terawal9oi lu dah lupa ke dia main kat Chelsea skrg?)

Silly moment: Maxi tak boleh score bola depan gol

Priceless moment: camere close up muka Torres bila Liverpool score...

:)


semua diminta bawa bertenang ok

gula-gula berkata...

hahahaha torres who? yenuwa yenuwa lol

LS berkata...

diego forlan 5x better!

A w a N berkata...

YENUWA
sekali lagi aku ingin menyatakan maksud'a..

Your End Not Utterly Win All

To Fernando Torres, good luck for your career in Chelsea..

Aku xnak celebrate utk kemenangan ini..
YNWA..

sally allen berkata...

" Menyesal aku pakai baju biru nih, kalau lah aku pakai baju merah malam ni, mesti leh tepuk amai-amai ramai-ramai celebrating ngan abg Stegard, abg Carra, dan boleh peluk abg Meireles sekali..uhukk!! Hukkk!!" - Dubuk Albino of Chelseat.

talkIZcheap! berkata...

Liverpool fan pun ada jugak hari-hari baik diorang...

God is great, Tuhan maha adil...

huhu

GGMU berkata...

thank to liverpool for your contribution for our no 19.

-azlan-

SocketWorld berkata...

Goaalllllll...!!!
It's Torrrresssss....
(against Liverpool? - in your dream.)

i'msosupernotcool berkata...

@PSB: yang danny agger kasik siku dubuk albino tu nak letak dalam moment mane?
50 mil moment?

kahkahkah.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kekalahan Chelsea kepada Liverpool ini tidak akan menamatkan minggu menganjing Manchester United!

Chelsea kalah pun kepada kelab yang kaya dengan kenangan dan kelab yang sedang mendaki Liga.

Lain ceritalah kalau kalah dengan pasukan paling corot dalam liga kerana kekalahan itu merupakan kekalahan yang bangang namanya.

WOOF, WOOF!

hellghast berkata...

Torres masih lagi sayangkan Liverpool,sebab tu dia tak main sungguh2,pertama kali dia shoot lepas Maxi bagi bola pun dia sepai kasi lambung...hahaha...lembut hati rupanya...bak kata Subkhidin masa game Sepanyol main kat Worldo Cup..."Torres ni seorang yang pemalu masa"

apapun...Real Madrid menang hahaha...

Ejoi berkata...

Diam-diam padi berisi.

Diam-diam Messi, hatrik terus dia sumbat untuk kalahkan Atletico Madrid.

Sembang kencang pasal kehebatan Rooney lah, kehebatan si Berbatov dahi jendul, kehebatan si Ayam Nando Torres, satu hasil pun tak ada.

Hahahah!

Fahmi Ismail berkata...

Kem Chelsea merayu pada FA untuk membuat perlawanan semula dek 2 insiden bola terkena tangan player Liverpool...haha..Karma..karma..

hantuLongkang berkata...

bila aku tengok torres main forward kanan, aku dah gelak...torres main wide?...ancelotti ni tau ke apa abramovich dah beli?...

but then, dalglish kasi bantai 5 defender...terkial2 diorang..talk about not in the game for a long time, eh?..wahaha

torres said he will not celebrate against Liverpool..being a good lad, he didn't...haha...
and love the fact that chelsea's fans are butchering him now...hi lucius...wahaha

erm lucius, mana update statistic kekalahan kenny?...haha

top_ace7 berkata...

Last time Torres left Atletico Madrid for Liverpool, Atletico win the Europa Cup.

Now Torres leaving Liverpool for Chelsea, is it..... I dont think so. Kah kah kah.

makanbola berkata...

http://desmond.yfrog.com/Himg617/sca...=640&ysize=640

ape cikainye fan chelsea ni...dhla copy paste banner,sama je la ngan fan chelsea yg ske edit2 gambo kat msia ni,KAHKAHKHAAH...sbb fan chelsea cikai,meh aku bgtau...lambang kat banner tu adalah lambang Shankley Gates...tau ke ape tu shankly gates?xtau blh g mampos!!nk copy pun remove la dulu lambang tu...sakai betul fan chelsea ni

plastic banner
plastic fan
plastic club
....or mayb the sinking club?huaghakakakakakkakakakakakakkakakakakakakkakakakah

makanbola berkata...

silap link plak
..wakakakaka

http://desmond.yfrog.com/Himg617/scaled.php?tn=0&server=617&filename=5lpno.jpg&xsize=640&ysize=640

α.φ.a.k. berkata...

fan Liverpool: boleh tak kalau jgn jadi pathetic fan? itu chelsea je lah, bukan wolves. keh keh

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

Torres tgh serabut memikirkan cara cara pencegahan bini dia daripada diratah joned terry...Terus hilang fokus kat game..

Dubuk jinak pulak makin hari makin lemau..wajib ditendang keluar dari pasukan next season...

aranhellstorm berkata...

ayohh my brothers in red..tak perlu komen berdegar2... kita hanya kata:

"senyum...tak perlu kata apa2.."

GGMU berkata...

TTB: kamu sudah lupa bahawa wolve menang dgn chelsea & liverpool dlm liga season ni. kalau ko perasan..pengulas kem kem tersebut menganjing man utd secara diplomatik bagi mengelak ditembak balik sbb pernah kalah dgn wolve.

3rdfrom9 berkata...

Bab Torres dh abis cite klau nk tolak blk kna harga Ryan Babel la... Skrg yg penting konsisten utk 12 games yg tinggai ... asyik kena bahan ja mana tahan wakakaka ... YNWA

mangifera berkata...

you can't buy class eh?

takper la..chelsea takde poster boy yang boleh diharap face wise or moral wise. Liverpool bagi la sorang kat Chelsea. Enjoice Torres ya.

sinach zawawi berkata...

sorry chelsea, no 28 days return back warranty.. haha

Jarr berkata...

menyampah aku dengan ayat "pathetic" yg digunakan secara berleluasa utk fans kop lately..

ntah apa yg pathetic ntah..aku pon sekolah jugak,takde nak pakai ayat pathetic tu tak tentu hala..

burit.

Hazard berkata...

GGMU : Nice one. Haha. Apa je yang deme kutuk, patah balik kat idung deme. At least, bukan kalah lepas baru shopping berpuluh juta, ye dak? Haha.

Well, dari game semalam, bukan setakat tanak celebrate mamat ni - lebih pada tanak main je kot. Haih. Ko dah kat kelab baru, buang le tebiat sandarkan pada kenangan tu, yeop oi...

badigol berkata...

thanks for the 50million pound....now you can walk alone

en kentang berkata...

Liverpool berjaya menjual brngn terpakai ngan harga 50 juta~ kah kah kah

YNWA

talkIZcheap! berkata...

jarr,

aku pon sekolah jugak, takde nak guna perkataan burit secara berleluasa jugak, ha-HA!

WV: ingfil = anfield??

SocketWorld berkata...

Torres? Dubuk albino?
Drogba? Dubuk liar(dah jinak)?

maybe Chelsea should buy 'Wolves' players.

wofff.. wofff.... wolvess.....

eswandyasre berkata...

We have learned that Fernando Torres is the Dorian Gray of Football. While he grows ever youthful and exuberant, the club around him grows old and useless.

Awang Joe berkata...

2 hari yg sgt gmbira...
2 pasukan klasemen kalah...
YNWA.

Jarr berkata...

Im now getting fed up of the fact sokernet and everyone else are just breaking up the whole story into little ones so they can either keep annoying the pool fans even more or just because they have no more new material. Now let the club just move on and get on with the football


p/s: TiZ, aku pakai burit tanpa refer kpd fans mana2 instead of "pathetic" refers to Pool fans.Kapish?

keh keh keh

pjoe berkata...

You can stick your Fernando Torres up your arse.

makanbola berkata...

at least lucy n pipi shows they still got balls...the rest??

momokonyok berkata...

haha gambar mmg x boleh blah

TTB: relek, hujung minggu ni lwn city macam ada can lagi nk menganjing

mdfaizal berkata...

torres mlm td mcm malu2 je. 1st dpt peluang yg maxi silap pass tu, nmpk sgt gelabah dia..

masa keluar tunduk2 malu, agger pass tgn pun mcm nak tanak..

masa gol pn malu2 nak tgk player liverpool celebrate..

ayobkelubi berkata...

kunyah popcorn sambil duduk seat depan sekali. belakang aku jarr tengah dok wave "pathetic" banner.

@jarr : what have you said just now,it's a fact. where is the spirit of football?.

ngajing-ngajingan ni mmg seronok tapi kalau dah sampai masuk bab-bab yg tak sepatutnya,it's become less humour dah..dah takleh nak gelak2 bila baca komen2 kalian semua ni. kamon.get a grip boys!.

it's all about parody saja!.

Alif Ozsmarani berkata...

Torres has jump out from the sinking ship to the falling bridge.We are tailing close behind u now haha.Selamat menjadi part of silly boys in blue torres!



BTW WE ARE NOT ENGLISH WE ARE SCOUSERS!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

SPEKULASI LIVERPOOL 'TIRU' MANCHESTER UNITED DISANGKAL

Melihat kepada keputusan mengadil Andre Marriner yang menidakkan 2 rayuan penalti yang sepatutnya diberikan kepada Chelsea di separuh masa kedua, spekulasi telah timbul yang mengatakan Liverpool telah mengambil langkah serupa seperti Manchester United iaitu membeli pengadil perlawanan untuk memastikan kemenangan.

Terdesak kerana bergelut untuk kekal di liga utama dan tekanan akibat dianjing oleh peminat lawan, Liverpool berkemungkinan telah bersemuka dengan Andre Marriner sebelum perlawanan dan menawarkan sejumlah wang yang besar jumlahnya disamping ugutan yang isteri Andre Marriner akan 'dikorban' kepada pemain Chelsea untuk mendapatkan bantuannya di dalam perlawanan tersebut.

Akibat ugutan tersebut, Andre Marriner telah melakukan tugasnya pada malam semalam dan hasilnhya dapat dilihat dengan beberapa keputusan yang lebih memihak kepada Liverpool.

Apabila ditanya kepada King Kong Kenny tentang spekulasi tersebut, beliau dengan marah dan merah muka telah menafikannya.

"Walaupun kami berada di pertengahan liga, kami merupakan pasukan yang kaya dengan kenangan dan tidak mungkin kami akan mencalarkan maruah kami seperti apa yang Sir Alex lakukan", tegas King Kong Kenny.

"Ternyata doa saya telah dimakbulkan. Berkat usaha gigih dan kesabaran, Liverpool telah keluar dari kepompong 'mangsa penganjingan' oleh peminat bolasepak. Tinggallah Sir Alex dan pemain-pemainnya untuk dianjing habis-habisan sehingga akhir musim", tambah King Kong Kenny.

- sumber BERITA TAHAP HAIRAN

SocketWorld berkata...

Ahhh, common guys..
Torres BAIK orangnya..

Chelsea lost all to Cech vs Iva..
kelakar sungguh..
x paham apa yg digaduhkan.. thru 'lip sync' lebih kurang cam gini :-
Iva : wooff.. wooff..
Cech : wooff.. wofff. wooff..

Iva push Cech during Meireles goal.
(gua saja x nak cakap gol Meireles hebat.)
Hahahaha.

zu berkata...

baper ratus juta nilai keseluruhan pemain2 chelsea yg start dalam padang semalam?
lfc even tak start dgn striker pun. mungkin takde striker utk keseluruhan game.
kuyt adalah kes terpencil. dia bukan striker walaupun dok kat depan. masih lagi terikut2 lari ke wide.

makanbola -
setuju.
at least lucius dan abg pipiyapong ada telor. tak menyorok dalam jamban.
yang lain,? sibuk nak menganjing team lain. padahal team sendirik kenyang makan taik anjing.

adinda anna liyana berkata...

hi jarr...adinda di sini...

kahkahkahkah..

congrats liverpool...
gua asal team lain klhkan chelsea, gua tumpang bahagia...

keli, jom jln sama2..

Nik Saiful Anuar berkata...

serius aku nk lempang fan liverpool smlm yg boo torres, x kenang budi langsung

makanbola berkata...

kahkah...nik:bak kata lucy,zaman skang bkn zaman loyal2 mcm zaman king kenny...kalo player pun xleh loyal,xkan fan pun xleh boo...fair n square....kahkahkah

Merrul berkata...

1-0 jek..adesssss..igt bole la tapau chelsea 3-0..
haihhhh..btw,tanx liverpool..pasnih chelsea bole duk no.5 blk ok..

Jarr berkata...

@ayob, dah sampai takyah duk sini layan useless banter.lets move on.

kalah menang adat permainan..jgn carries away sgt Pool fans..jauh lagi kita nak menempuh ni..

parody,parody jugak.tapi kalau dah tahap annoying tu bukan parodi dah nama dia..

takyah nak suruh aku refer footnote and thats not a fucking license to do so.Ay?

peteh ganu peteh.

Jarr berkata...

eh carried la...carries plak..sorry me speak no engrish.

Tengku Sidek berkata...

SANGAT BERBEZA SEMANGAT YG DITUNJUKKAN TORRES KETIKA MELAKUKAN KEMUNCULAN SULUNG DI ANFIELD 3 TAHUN LALU BERBANDING DEBUT UNTUK CHELSEA..SURELY HE NEED TIME TO ADAPT..CHELSEA CANT PLAY 3 STRIKERS AT SAME TIME BECAUSE DROGBA OR TORRES WERE NO ROONEY OR TEVEZ AT ALL..DROGBA AND TORRES BERMAIN SEBAGAI TOP STRIKER AND AWFUL BILA BERMAIN SEBAGAI 2ND STRIKER/WIDE ATTACKER. ANELKA SHOULD BE IN THE TEAM..ITS ONLY ANCELOTTI TO DECIDE WHETHER DROGBA AND TORRES YANG DUDUK DI BANGKU SIMPANAN..

JIKA ANCELOTTI MAHU MENGGUNAKAN DROGBA-TORRES, ANELKA PERLU DIKETEPIKAN DAN FORMASI TIPIKAL ENGLISH 4-4-2 ADALAH YANG TERBAIK DENGAN MALOUDA DISEBELAH KIRI..

LONG WAY TO GO..TORRES STILL AT HIS CLASS BUT ITS A LIVERPOOL DAY!!

ynwa

Raiden berkata...

Satu game je korang kate dah flop amende r..lagipun semalam main 4-3-1-2..Drogba ngan Torres partner belum teruji memang gamble kadang jadi kadang tak..Chelsea beli Torres untuk 5-6 tahun, bukan untuk match sehari debut je, sedangkan Berbaflop pon tunggu semusim baru boleh adapt dengan Manure padahal datang dari kelab EPL gak macam Torres..Chelsea sekaranag tengah zaman peralihan, dari zaman emas anak murid didikan era Mourinho; Didi n Co kepada skuad baru Carlo dimulakan dengan Torres dan David Luiz biasalah ada down sket..PErubahan era berlaku kat semua kelab, dan gap antara dua era mesti hancur sikit macam masa era Beckham ke Ronaldo, Henry ke Walcott..Pendapat aku, Drogba dah sampai penghujung karier, lepas nie Torres akan jadi leading striker, main 4-3-3 still the best formation of chelsa..CAREFREE!!

hantuLongkang berkata...

@jarr:
kadang2 aku tengok dah bukan useless banter dah...but it's now just a plain nonsense bashing..useless banter boleh la digelakkan lagi tapi bashing always comes with hatred and it's unhealthy...

tapi aku positif yang komen2 dan entri2 kebelakangan ni semua gurau2...but they tried too hard..haha

fans liverpool nampak macam carried away tapi in a good way...haha

anyway, that shuts all kenny's critics...at least for the time being...dan aku bahgia...haha

peteh tghanung peteh

hantuLongkang berkata...

@raiden:
drogba dan torres bukan boleh duduk sekali...semalam torres terpaksa masuk wide banyak...dia jenis lone striker...kat pasukan spain pun, david villa yang dapat bermain bagus pasal david villa orait with/without striker partner..torres more a poacher..

**cuma pendapat aku je la...haha

creater berkata...

Ancelotti bangang. Kalau dah taw Drogba akan hilang sifat kejantanan buat apa bwak masuk Torres. Torres ngan Drogba jenih berbeza. Lagi satu Torres dah terbukti akan jadi flop kalau main lone striker atau main formasi 4-3-3....lihat apa jadi masa dea main lone striker kat liverpool season nih...haram taik ja duduk sorang2 kat atas....main 4-3-3 lagi haram....sampai kena duduk bangku masa world cup. So...Torres hanya sesuai dlam formasi 4-4-2....Torres top striker di support ngan support striker yang berkualiti mcm Gerrard( tgk balik cara dea main masa zaman Liverfloop ada Xabi Alonso.

p/s : sejak Xabi Alonso blah Gerrard terpaksa main bawah sikit kontrol midfield. That's why torres jdi pununggu tandas sorang2 kat atas.

Raiden berkata...

Memang la hantu longkang, drogba dengan Torres masing2 takde history main dengan partner kat depan..Bila main sekali, hey will cancel each other out!! Ingat lagi masa ada sheva, memang tak boleh langsung combine dengan Drog, Torres pulak tak ngam dengan Villa dan sape sorang tue, Robbie Keane?? Aku rase Carlo kena buat rotation,either Torres @ Drog sebagai lone striker..Drogba pon dah berumur, Torres patut jadi lead, wing Malouda dengan Anelka..juz my opinion, walupun aku bukan manager nak bising pasal taktikal wahaha..

Raiden berkata...

creater, aku tak rsa Drogba dengan Torres jenis berbeza, diorang tak menjadi sebab abiliti dengan fizikal diorang hampir sama..Kalau nak main partnership depan kena ada sorang poacher, sorang support striker..Contoh Ibra dengan Robinho, Berba dengan Rooney, dua2 ada fizikal dan abiliti berlainan tu pasal baru menjadi!! Drogba dengan Torres dari dulu aku dah sangsi diorang boleh menjadi ke tak..

Hazard berkata...

Gua sokong itu. Torres dengan Drogba, macam identical twins (gameplay la, bukan kulit). Sape nak pass sape, kalau dua-dua pulun?

Berba n Rooney tu contoh yang bagos. Sorang feed, sorang try. Tukar2. But Anelka played just fine - so just nak gilir2 pakai Torres n Drogba je kot.

Kot la.. pendapat jugak je nih. Gua pun tak sabar jugak nak tengok Carrol main. English for true English - harapnya ok lah kot.

Kot laa...

AKSARA : 'sincere'. (ye, aku tipu).

diazhavanaz berkata...

dem, I'm back! Bukan sbb nak kutuk chelsial, dan puji geng2 losefool, tapi aku nak tgk entri kelab kesayang aku, Arsenal...
Tapi sayang, sokernet masih sama macam dulu, atau lebih tepat lagi, sudah macam sampah dah aku tengok. Setuju ngan pendapat encik jarr, sokernet ni dah tak macam dulu, aku masih ingat aku gelak besar biler baca entri2 nazri, obefien, pipi, dan pengulas faveret aku, DINGIN! Ketika itu entri mmg amat sinis dan menghiburkan, dlam waktu yg sama memberi kelegaan tekanan selepas tensyen tgk bola.
Tapi sekarang, itu semua dah takde lagi. Sokernet dah macam blog 'menghentam' partikular team sahaja. Bila Arsenal kalah, pengulas bukak entri kutuk team yang 'satu' tu utk tutup malu sendiri. Sama gak ngan pengulas ManU dan chelsea. Pastu mula la, pengulas yang bukan team yg 'satu' tu sokong sesama sendiri, macam dah berpakat pulak nak selamatkan butthurt sendiri...apa ke benda macam nih?
Serius, sekor lagi mamat yang kata "refer kepada footnote" mmg the biggest fool of all. Apa ko nak jadi blog ni sbg blog chelsea ajer ke? Patut la pengulas2 yang 'berpendidikan' kat sokernet ni dulu dah tak selalu lepak kat sini...buang masa, buang tenaga dan buang angin kentut jer...

Akhir kata utk penyokong2 poser chelsea...

"I FART LONGER THAN YOUR CLUB HISTORY"

Streetwizer berkata...

finally 50M is proven....



worthless.....

hantuLongkang berkata...

@raiden:
chelsea sekarang perlukan AMC aku rasa...kaka should be their big signing in the summer...rabak lagi abramovich...haha...FIFA fair play?..ado dia kesah?..haha

and they say kenny has been too long away from 'moden' football..heh!
dah lama liverpool perlukan wide players...takde winger power, dia pandai gunakan kelly dan johnson..dengan 3 CB, kelly dan johnson sedap sikit naik atas...bila keadaan terdesak, it's always easy to switch to a tradisional 5-4-1..

long live the king...haha

Jarr berkata...

ok.Skang gua like komen Diazhavanaz.Bloody make sense.

haha

creater berkata...

Ada sorang fan Arsenal dah 'BUTTHURT' pasal entri kelab kesayangnnya Art-sengal dah lama tak keluar. Apa kata mamat tuh ja bwat blog sendiri khusus untuk Arsenal. Sedap sikit nak menganjing team baby Wenger.
Fan2 wolves si serigala hebat tak bising pown entri wolves tak da. Aiseh...

Raiden berkata...

@Hantu longkang,

Kaka?? aku harap tak, tambah sekor lagi injury prone nanti dalam skuad..Ura2 kater Chelsea dalam pembinaan, dan dapatkan Aguero adalah agenda seterusnya sebagai partnership El Nino..dua2 atleti,okey la tu..

BTW, Sturridge nampak baguih dok ada, senyap2 je dah sumbat 2 gol dalam 2 game kat Bolton..kalo dia partner El Nino pon gempak gak..Torres, Sturridge, McEachran, Ramires, David Luiz is Chelsea new future!!

Raiden berkata...

Diazhavanaz.Bloody, aku rase ok je sokkernet, ada time nganjing kiter balun la, nanti biler letak artikel fakta je sumer kater sokernet tak parodi,tak kelakar macam dulu..its hard to make everyone pleased :p

Mohd berkata...

Jarr,

aku stuju gila ng kau..
tmbah2 lg pengomen kat sini sume aku tgk cm gile glamer je..komen modal yg same je..xde idea..komen..then org reply..ckp emo..ckp butthurt..xreply ckp lain lak..reply susah..xreply pn ssh..apekeheiii nye camni..demm

Hazard berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard berkata...

RAIDEN : Gua pun rasa camtu. Bila kuar fakta, senyap sunyi suasana sepi je semua. Dah komplen kata kurang meriah lak kan. Haih...

MOHD : Lu memang hobi kutuk orang ek? Bagos. Bagos. Kipidap. Ni gua dah reply, jap gi ramai lak follow. Nanti² glamer la jugak tu. Haha.

creater berkata...

Giler glamer ?? muahahahaha. Tak dak faedah pown nak kejar Glemer dalam sokernet neh. Menganjing adalah misi no.1. Tak tahan kena auf auf auf ?

DIPERSILAKAN TANAM UBI DEKAT KAMPUNG.

encik azuwan berkata...

abe torres kena bleach rambut kasi blonde.abe torres kalau blonde baru boleh digelar dubuk albino.so chelsea kena sediakan clorox sanyak(sangat+banyak).prestasi torres meningkat jika berambut blonde.

once a KOP.always a FLOP.

Jarr berkata...

ada satu benda yg gua lupa..kat sini semua raja fakta.

gua tak berani nak main main pasal fakta kat sini...

cilaka aksara berba.natang apa?

RyuJi berkata...

ayam tetap ayam brand.. menang sekali rioh macam menang piale..

aranhellstorm berkata...

ryuji: ayam brand pun ok what..? abes team yg tak leh tembus tin ayam brand tu nak panggil ape?

paku karat? pembuka tin tumpul? owh aku tau, singa patah taring la kot agaknya..,

tapi singa mana makan sardin ayam brand, depa makan hati...kah kah kah

Jarr berkata...

menang sekali mendanye..menang 2 kali la ngan Chelsea..home away..oh okla okla..menang sekali..malas nak menegakkan "kotey yg basah"...

aranhellstorm berkata...

jarr: kotey yg basah mana bleh tegak lagi.. lain la lu telah 3-4 bijik viagra atau kapsul tongkat ali kopi jantan hahaha

Mohd berkata...

creater,
lu xkjar glamer xde hal la..gua tuju yg gile glamer je..org komen die nk komen gak..tp sampah..

hazard,
gua kutuk org yg nmpk bangang je..
nape?lu ade mslh ke?

RyuJi berkata...

abis tu tak pk ke wolves tibai game away liverpool 3-0 bukan tu je main home pon kene tibai 0-1?

3-0 wolves kata = easy game.. :D

jarr aah 2 kali la..patut stim abih..whahahah

aranhellstorm berkata...

ryuji: aku tatau kalau aku silap baca ayat lu...tp aku rasa Liverpool yang menibai wolves 3-0 di Molineux tapi kalah di Anfield 1-0.

fakta makta amat penting di sokernet bro, takut ada orang karang tapau lu, lu lemas kat sini nanti.

kah kah kah

essested:essien yang eksaited

hellghast berkata...

marah betul kat Torres sampaikan page gambar Torres dengan lambang Chelsea dihodohkan...
Hahaha...

hantuLongkang berkata...

@aranhellstorm:
hahah...lu dah tapau dah dia siap2 tadi...lagi sekali lu tapau dia..dah2 la tu tapau, bayar kat kaunter sekarang...haha

talkIZcheap! berkata...

"essien yang eksaited"

itu klasik! LOLZZ!!

Wrimpi: mimpi? mimpi invisebel sudah punah... ha-HA!

aranhellstorm berkata...

hantulongkang: hahahaha..aiseh, gua dalam poket ada 5sen jer, tu pun belen2 jual torres itu ari..

kah kah kah

RyuJi berkata...

lolx..salah fakta..malunye aku...wakakkaka..btul la 3-0 liverpool menang..btul la liverpool bukan ayam brand..wakakkaka..sorry umat liverpool.

3 weeks to go..

SocketWorld berkata...

RyuJi: ko tau apa itu Google tak?

Fakta biar btul.. kat sini diorang kata Fakta is a FAK.

Google : "wolves 0 liverpool 3".
seingat aku, King Kenny first win.
sat lagi org kata aku sandarkan pd kenangan plak.

SocketWorld berkata...

Ryuji.
tunggu la Ulasan aku kat atas ni dipadam..
gua update.. lu update..
x perasan..
sorry diterima. hahahaa.

kforkml berkata...

BBC Sport Match Of The Day 2 06.02.11 (Week 26)

Chelsea v Liverpool
http://www.mediafire.com/?vif581wy56aov84

Chelsea v Liverpool (Analysis)
http://www.mediafire.com/?mh3p6sx694iq1bb

nu_Ox3r berkata...

Tahukah anda Chelsea masih boleh memulangkan Torres dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian berserta resit asli?

Tahukah anda Meireles seorang pemain yang gemar memakai seluar londeh?

Hazard berkata...

MOHD : Takde la masalah pun. Cuma kecik ati skit je. Apa ada hal.. haha...

FAKTA itu runcing. TEGUR itu penting.
Paling bagos - MENGHANJING.

HAHA GGMU!~

AKSARA : 'credsmu'. credits to MU, sebab bagi modal hanjing besar2an...

nu_Ox3r berkata...

aku rasa jannah kena aktif skit la.ni defensive je.xpun bg pengomen mantap dari kem liv mcm keli ke.ni jannah mcm dibuli jek.jgn mrh jannah

Pet Shop Boys berkata...

lu orang ni semua pok pek pok pek sembang sana sini kutuk tak habis2, cuba sembang ilmiah sikit pasal bola...

Tau kenapa Liverpool menang?

Sebab formasi Kenny letak satu striker depan dan midfield sampai sepuluh. Tu pasal Drogba dan El Nino tak boleh masuk.

Ini satu tektik yang baik. Kalau masih ditangan Roy Hudgson, aku rasa kalah gak Liverpool ni.

salute King Kenny.

lucyal berkata...

"Kalah atau menang itu adat permainan. Tapi sebagai seorang yang lebih cenderung kepada Chelsea pastinya aku harapkan kemenangan Chelsea dan lebih manis lagi melalui gol jaringan Fernando Torres."

ko memang sembang merapu la lucy...baru 1 game kalah dah cakap badi plk..ngok....

iKHwAn berkata...

@ nu_Ox3r

jannah kan perisai.. defensive je lah.. yg lain smua pdang samurai so attacking banyak lah..

Ameen berkata...

kah..kah.. maka terdiamlah konek2 penulis jilat sokernet yang memang penjilat chelsea.

mr dimaz berkata...

cesi mst x sgke dgn taktikal keny ltk bas skolah dpn pntu gol,,CB 3 org siap ltk DM lg..stgh mampos dubuk nk try,,tores jd kayu jati kt dpn..

A w a N berkata...

hmmm... Aku xpaham.. Salah ke pki formation defensive?? yea, aku akui chelsea mmg team yang kuat menyerang.
tapi kenapa taktikal disalahkan??

Lucas Hand Ball - die dah angkat tangan mengaku salah, tapi ref terus'n permainan.

hmmm.. YNWA

keli berkata...

Kompem torres teringt kenangan masa dier skor 2 bijik utk liverpool kat anfield mase lwn chelsea....ishishish...
Dari relegation zone dan skrg naik no.6...perghhh giler hebat..sape yg kata x hebat mmg dier anak x sah taraf dan glory hunter yg baru belajr melancap...kakakakaka...

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Mmg formasi 5-4-1 nmpk defense tp bile serang tros tuka 3-4-2-1...kelly dgn johnson gerak ke dpn kalo liverpool serang...
Maknenyer king kenny guna taktik serang ramai2 defense pon ramai2...sesuai dgn tagline kitorg You'll Never Walk Alone....last2 torres yg walk alone..kakaka

Yeahh...King Kenny mmg power..

frwls berkata...

1st time masuk blog ni dulu, aku gelak2 padahal Liverpool yang kena bahan.

tapi aku perasan sejak kemasukan Obe,

semakin....

semakin.....

dan semakin....

kelakar. apa jadah kisah bas aritu?

p/s : kembalikan sokernet yang dulu, yang kelakar walaupun kena bahan...

Yozad berkata...

Kenny tu kenal ke dgn korg ke?

sinach zawawi berkata...

nk bahan pon biarlah pikir sket. xperlu dikenali sesapa kot utk discuss ttg bola ke sapa ke. apa laa..even critics pon xperlu power main utk jd pengkritik. just tau analyse cukup

cheers

Whining Youth berkata...

ntah
yg penting, kalah tetap kalah

GGMU! kahkahkah!

Askar MUFC berkata...

Yer Keli, aku mengaku memang giler hebat.

Aku ingat King Kenny main 5-4-1 sbb Liverpool tak ada winger. Jadi masa menyerang, 3 centre back stay dekat bawah manakala 2 wing back boleh naik atas back up striker. Sapa berani cakap King Kenny tak reti taktikal skarang?

Macam nih baru seronok nak tengok MU lawan Liverpool 6 mac nanti..huahuahua

keli berkata...

Askar MUFC
hahaha btol mmg gua x sabo sgt2 game tu nnt...kompem pak Alex pening..heh

sinach zawawi berkata...

aku rase kenny akan tukar2 formation dia depend on team yg dia lawan. tp utk lawan team yg kuat menyerang dia mungkin pakai formation ni.

anyway, credit patut bg pada steve clarke juga. aku rase dia byk menyumbang pd kebangkitan liverpool in term of tactical n coaching. yeah, chelsea got torres, liverpool got clarke. and whos the winner again?

Pet Shop Boys berkata...

sembang macam ni lah best...sembang formation, strategi bola dan sebagainya

Ni tidak, ayam brandlah apalah...macam budak2 je kutuk mengutuk tak habis2.

setuju dgn komen diazhavanaz....fan Arsenal jugak yg paling cool(lepas fan Liv of course(

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

saat Ray Wilkins kena sack, kem Chelsea macam terus hilang pedoman...dasyat betul penangan abg botak tu..

hopefully Liverpool kembali ke kelompok Big 4..Semak tgk ranking ada nama Citeh on top 4...

pakkordi berkata...

Dengan adanya Carroll dan Suarez, Liverpool akan juara EPL 10 kali berturut-turut mulai season depan.

Pasal komen tentang sokernet dah jadi tempat macam pasar malam borak pasal bola: Kalau komen yang membina atau kelakar, aku clap. Kalau komen yang menghina, aku ignore.

I love my team, screw the rest.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"Dengan adanya Carroll dan Suarez, Liverpool akan juara EPL 10 kali berturut-turut mulai season depan." - pakkordi

Hahaha!
Kusangka Nazmi Isa Raja Lawak 5 sudah kelakar, tapi pakkordi LEBIH kelakar!

Namun saya faham, yang setiap manusia itu berhak untuk bermimpi.

ijan berkata...

like komen ttb...
ko pon blh join pakkordi kehkehkeh

hantuLongkang berkata...

"Dengan adanya Carroll dan Suarez, Liverpool akan juara EPL 10 kali berturut-turut mulai season depan."
- pakkordi-

plus pulak kenny --> kompom!...haha
kalau tak juara, bagi turun divisyen season depan, kasi juara itu divisyen...onwards and upwards/offwards and downwards!...heh

Luffy berkata...

liverpool dah menang mane si jannah ni taknak bukak sesuatu di daada ker?


wahahahah

Pet Shop Boys berkata...

TTB ni sokong team mana actually? Arsenal?

Kacak Menawan berkata...

Chelsea dah ada ramai player yang boleh score,
beli Torres tu nak tambah koleksi??
Last, nanti lepak bench je la mamat muka acne tu.

Sito Kebaboom berkata...

menggelabah anjing la korang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...